Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Oprit heraanleggen met kasseien" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Oprit heraanleggen met kasseien:

Oprit heraanleggen met kasseien

Bestaande oprit van ongeveer 100 m² moet heraangelegd worden met kasseien. Graag de huidige kasseien herleggen indien mogelijk. Daarnaast parking van dolomiet en verschillende boordstenen en bloemenborders heropfrissen. Ook nog een klein stuk afgraven voor een parking in dolomiet te maken, 15 m².

Heraanleggen oprit

Heraanleg van onze oprit in kasseien met name Zweeds graniet. De oprit is momenteel in grind. Oppervlakte 75 m².

Huidige oprit uitbreken en heraanleggen met tegels

Nieuwe oprit aanleggen en aansluiten op rioolnetwerk heeft ongeveer een oppervlakte van 100 m². Er liggen momenteel klinkers en die zouden moeten verwijderd worden door de vakman. Graag in tegels aanleggen.

Heraanleggen van terras en grasmatten leggen

Heraanleg terras in blauwe steen. Aanleg lounge. Aanleg pad rond garage. Aansluiten van bestaande oprit met de garage. Boordstenen plaatsen. Aanleg grasmatten.

Aanleggen en betegelen van terras

Betegelen van terras voor een terras van 70 m². Terras dient nieuw gelegd te worden , ondergrond is nu zand, moet hier en daar nog opgehoogd worden. Het terras zou een L vorm hebben plus een lang pad naar de tuin toe,.. kan er in optie gezet worden het heraanleggen van de oprit +- 120 M² met bestaande klinkers, (nieuwe stabilisee en opnieuw leggen,) is momenteel verzakt door belasting van kraan en tractoren.

Oprit met kasseien aanleggen

Oppervlakte van 150 m². Bestaand terras of oprit uitbreken. Oprit heraanleggen. Bijkomend pad aan de voorgevel en een parking voor 2 voertuigen. De kasseien zijn al beschikbaar. Deels al uitgebroken en liggen in de voortuin. Ander deel (oprit) moet nog uitgebroken worden. Plaatwijze in wildverband volgens plan tuinaannemer. De parking ligt boven een regenwaterput die versterkt werd met een betonplateau. Ter plaatse komen kijken.

Aanleggen van oprit en pad met kasseien

Oppervlakte van 140 m² heraanleggen. Bestaande pad en oprit met kasseien. Kasseien zijn er. Dus enkel te plaatsen dus.

Oprit heraanleggen

Ik wil de oprit van een boerderij heraanleggen die door tractors is vervormd. De kasseien wil ik hergebruiken. Ongeveer 120 m².