Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Oprit in klinkers leggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Oprit in klinkers leggen:

Oprit en terras aanleggen

Nieuwe oprit van >150m² aanleggen. Nieuw terras van 72m² aanleggen. Terras keramische tegel die lijkt op blauwe hardsteen. Oprit in klinkers van 20x20x8 tegen elkaar en aan zijkanten ook goot.

Oprit in klinkers aanleggen

Oprit is zand dat erop ligt met hier en daar nog kleine resterende steentjes Aanleg oprit 10 m op 4 m(+/-) Gewenst Materiaal klinkers ‘ keiklinkers, waalformaat (15 euro/m2) Keperverband - Graag inclusief voorbereidende grondwerken,, Stabilisé, plaatsing en afwerking

Klinkerwerken uitvoeren

Waar nu gazon is moeten klinkers komen. Oprit moet opnieuw beklinkend. We zijn er nog niet uit of we dit met dezelfde klinkers gaan doen of hiervoor andere gaan gebruiken.

Terras en oprit leggen met klinkers

Aanleg van terras (+/- 80 m²) en de oprit en voortuin in klinkers (vierkant) (+/- 95m²).

Aanleggen oprit en terras

Aanleg oprit (ca 200m²) hiervan zouden we een deel in grasdallen willen leggen en deel in betonklinekrs, terrassen eventueel betegelt of klinkers (ca 50 m²) en tuinpaden ook in betonklinkers (rondom huis en in tuin). Daarnaast is er een verjongingssnoei nodig van bestaande hagen deze zijn tussen de 2 à 3 meter hoog en 60 lopende meter.

Oprit aanleggen in beton of klinkers

Oprit in beton of klinkers van iets meer dan 100m² aanleggen.

Oprit aanleggen

Ik zou graag mijn inrit 150m² en voorkant van de garage 25m² laten aanleggen in klinkers.

Oprit aanleggen met klinkers

Er liggen nu rode steenjes en er staan 2 struiken. Deze zouden weg moeten en de oprit in de plaats. Oprit van 20 m² aan te leggen in klinkers.