Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Oprit en padjes in voortuin aanleggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Oprit en padjes in voortuin aanleggen:

Oprit en padjes in voortuin aanleggen

Wij plannen onze voortuin aan te leggen: dit omvat een oprit in betontegels/gegoten beton vóór de garage en de paden naar de voordeur en de tuin. Een deel van de paden wensen we in dezelfde betontegels/gegoten beton te doen, een ander deel in grind. 70 m² voortuin - oprit is ong. 30 m² - padjes van ong. 30 m².

Oprit en padjes in klinkerwerken aanleggen

Oprit en padjes in klinkers aan te leggen . Oprit 5 m 5 op 6m. Padjes : 2 x 10 m Terras aan zijkant : 4 op 5 m mogelijk in betontegels of ook klinkers . Terras achteraan: 18 op 5 m. Nu nieuwbouw en enkel nog aarde.

Moderne betontegels voor oprit en pad plaatsen

Aanleg oprit plus pad, oprit ondergrond is een mix van grind. Er ligt een stevige ondergrond. De padjes hebben wat grondwerken nodig, afgegraven worden. Graag betegelen met grote betontegels-ofwel gepolierde betonvloer gieten. Oprit ongeveer 100 m². Padje ongeveer 20-30 m².