Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Oprit en terras heraanleggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Oprit en terras heraanleggen:

Oprit en terras heraanleggen

Terras in klinkers uitbreken. 35 m² --> Tegels. Heraanleggen als extra oprit. Plaats voor terras groter maken. --> Kinkers. Graag budget- en onderhoudsvriendelijk materiaal.

Terras aanleggen

Terras aanleggen van 7m x 3-4m aan een nieuwbouw, er ligt nog niets. Vooraan huis oprit van 6m x 5m aanleggen in dolomiet. Naast huis padje aanleggen van 1m x 10m.

Oprit en terras aanleggen

Nieuwe oprit van >150m² aanleggen. Nieuw terras van 72m² aanleggen. Terras keramische tegel die lijkt op blauwe hardsteen. Oprit in klinkers van 20x20x8 tegen elkaar en aan zijkanten ook goot.

Klinkerwerken uitvoeren

Terras van 21m² aanleggen. Oprit van 20m² aanleggen. Boordsteen is al geplaatst met balast.

Bestaand terras uitbreken + polybeton gieten

Graag zouden we ons bestaand terras + pad rondom het huis laten uitbreken (tegels v 60X60 op gestabiliseerd zand, met daaronder steenbrokken) en polybeton laten gieten +/_ 90 m2. We zouden ook graag een oprit/parking laten gieten in dezelfde polybeton voor twee wagens .

Klinkerwerken uitvoeren

Aanleggen oprit van ongeveer 35m lang, vooraan 3 parkings, wandelpad naar en rond het huis, een terras en een wandelpad rond de garage. De oprit is de eerste 20m gemiddeld 3m breed, waarna deze geleidelijk breder wordt tot ongeveer 7,5m (garage breedte is 5m70, daarmee). Onder de oprit zit een septische put en een regenwaterput, en er moeten 2 putjes staan voor water alsook 3 uitsparingen waar mijn wachtleidingen binnenkomen. Daarnaast ook een deksel te voorzien zodat ik aan mij afvoer naar de straat kan. De dorpels van de oprit staan al, al wil ik deze afslijpen zodat ze niet meer zichtbaar zijn indien mogelijk. Voor de rest bevat de uit te voeren oppervlakte momenteel gebroken beton.

Terras en oprit leggen met klinkers

Aanleg van terras (+/- 80 m²) en de oprit en voortuin in klinkers (vierkant) (+/- 95m²).

Aanleggen oprit en terras

Aanleg oprit (ca 200m²) hiervan zouden we een deel in grasdallen willen leggen en deel in betonklinekrs, terrassen eventueel betegelt of klinkers (ca 50 m²) en tuinpaden ook in betonklinkers (rondom huis en in tuin). Daarnaast is er een verjongingssnoei nodig van bestaande hagen deze zijn tussen de 2 à 3 meter hoog en 60 lopende meter.