Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Oprit en weg naar voordeur aanleggen in kasseien" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Oprit en weg naar voordeur aanleggen in kasseien:

Klinkerwerken uitvoeren

Vlakte van 3,5m x 3,5m + tuinpad van 10m lengte 1m breed. We halen de oude oprit zelf weg.

Oprit en weg naar voordeur aanleggen in kasseien

Oprit aanleggen met kasseien. Weg naar voordeur aanleggen met kasseien. Het betreft een totale opp. 80-100m².

Oprit heraanleggen

Oprit van 12m x 4m heraanleggen. Bestaande kasseien zijn weg genomen bij verbouwing, kunnen herbruikt worden.

Oprit aanleggen met klinkers

Er liggen nu rode steenjes en er staan 2 struiken. Deze zouden weg moeten en de oprit in de plaats. Oprit van 20 m² aan te leggen in klinkers.

Kasseien aanleggen voor oprit en pad

Momenteel liggen Er betonen platen deze gaan weg. Er moet een rechte oprit aangelegd worden van 4m breedt lengte van 20m. Met een zijvertakking voor parkeerplaats personen wagen. Ook moet Er Voor het huis een pad van 90cm a 1m gelegd worden. En Eventueel een pad richting de poort voor 14m lang

Terras uitbreken en betegelen

Het huidige terras moet vervangen worden. Huidige stenen zijn gemakkelijk weg te nemen (Deel ligt los) Er zal wel nieuwe chape moeten worden gelegd. Tegels mogen een grote hebben van 60 cm of groter. De totale oppervlakte is ongeveer 45 m². Er ligt nu een 3 trapjes van de oprit.

Gepolierde betonvloer voor oprit en koer aanleggen

Gepolierde betonvloer aanleggen voor oprit-koer. Ongeveer een oppervlakte van 70 m². Er is een perk met dolomiet aangelegd dat weg mag, een stuk in beton en een strook met tegels. De oprit loopt tevens naar de garagebox en de zijingang van het huis. We willen graag alles in beton of asfalt of wat er aangeraden wordt op basis van de ondergrond en mogelijkheden. Ter plaatse komen kijken.

Gepolierde betonvloer aanleggen voor oprit

Rechts van het huis moet een stuk oprit in beton worden aangelegd waarop de auto's moeten kunnen staan. Deze loopt schuin naar achteren toe dus de betonvloer moet langs het huis lopen naar achteraan een borduur. Deze loopt dan wijder uit aan de rechterkant. Dus dit vormt een soort trapezium. Dit heeft een oppervlakte van ongeveer 35 m², met breedte van ongeveer 5-7 m en diepte 4 m. Bijkomende vraag is of er een rooster kan gelegd worden waarlangs het oppervlaktewater weg kan.