Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Plaatsen van terras op tegeldragers met keramische tegels 17 m²" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen van terras op tegeldragers met keramische tegels 17 m²:

Terras aanbouwen bel-étage woning

Terras aanbouwen. Terras op 4 palen afmeting 6m breed op 3 m lang. We hebben reeds een trap. Eventueel plaatsen van schuifraam.

Composiet terras aanleggen

De bedoeling is om van het hogerliggende terras in composiet een trap en dan verder terras tot aan de garage te leggen. Op 2 plaatsen liggen nog buizen waar men best nog mits zo weinig mogelijk breken moet aankunnen. De ondergrond was vroeger gazon waar intussen veel gegraven werd, deze moet nog wat rechtgetrokken worden. Momenteel ligt op dit stuk al een jaar worteldoek.

Composiet terras plaatsen

Terras en 2 gangpaden. Tussen 10 en 50 m²

Composiet terras plaatsen op verdiep

Open overdekt terras op eerste verdiep. 260x303cm

Composiet dakterras plaatsen

Ons terras bestaat uit 2 delen met een totale oppervlakte van ongeveer 50 m2. Momenteel liggen er houten planken en steentjes op, maar wij zouden graag een volledig terras in composiet willen. Het terras bevindt zich op de 1ste verdieping, dus de ondergrond is het dak van onze garage.

Houten dakterras aanleggen

Renovatie en kleine uitbreiding bestaand betonnen terras op 1e verdiep, liefst met composiet. Nakijken bestaande betonconstructie, die als basis dan kan gebruikt worden voor een houten terras. Indien ja: Afbreken huidige betonnen trap, uitbreken vloer terras, afbreken huidige leuning. Plaatsen hout-composiet terras, dat iets groter zal zijn dan het huidige. Plaatsen nieuwe trap, eindigend op het terras op gelijkvloers. Plaatsen nieuwe leuning in inox. Indien nee: Afbreken volledig terras (en trap en leuning) Opbouw nieuw terras in composiet, losstaand van de buitenmuur. Opmerking : gevelrenovatie en isolatie moet ook gebeuren, niet zeker wat de beste volgorde is tov terrasrenovatie.

Houten terras aanleggen

We wensen een houten terras in onze tuin aan te laten leggen. Het huis heeft een hoger gelegen stenen terras, gelijk met de vloer van de living en een meter boven de tuingrond. Daarover wensen we een groter houten terras te plaatsen van 6,5 x 3,5 meter. Een deel kan over het bestaande stenen terras en een overhellend deel dient ondersteund te worden door een constructie. Vandaar een trapje naar een lager gelegen te maken houten ovaal terras van zo'n 16m². Dit terras zal boven een licht hellende grond gelegen zijn. Vandaar dan weer een trapje te maken richting iets lager gelegen tuingrond. Het hoeft geen super dure houtsoort te zijn. De zijkanten hoeven niet afgewerkt te worden aangezien er een haag rond geplant zal worden.

Houten dakterras aanleggen

Plaatsen van een dakterras. Huis heeft twee verdiepingen. Terras van 40 m²; Nu staat er nog niks op het dak als terras. Houtsoort Thermowood.