Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Plat dak omvormen naar een dakterras in composiet" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plat dak omvormen naar een dakterras in composiet:

Houten dakterras plaatsen

Aanleg terrasvloer op plat dak op niveau 1e verdiep. Dakbekkeding is roofing. Huis gebouwd in 2005. De oppervlakte is 8mx6m.

Dakterras in hout aanleggen

Een plat dak met roofing belegd, daar willen we graag een houten terras opleggen. Oppervlakte is 14 m².

Houten dakterras aanleggen

Op mijn plat dak ( roofing) wil ik een houten terras in ayous of essen. Het gaat over ongeveer 45 m² er is een hoogteverschil in het dak dus dit wil ik terugzien in mijn terras op 2 niveaus. Graag blind gelegd. Het gaat om een huis in de rij en het plat dak bevindt zich aan de achterkant maar met een kleine camionette of aanhangwagen is er wel toegang tot dit dak ( 1 verdieping hoog +/- 4 meter )

Houten terras leggen

Er ligt een kader van ongeveer 6,50 x 3,40 cm onder de bestaande af te breken (door onszelf) terras. dit kader kunnen we behouden wegens nog OK . Hoogte tussen terrasplanken en onderliggend plat dak, ongeveer 15 cm. dit is op te vangen door extra plastieken steunen ter vervanging van enkele houten stutten.

Houten terras maken op plat dak

Op een plat dak van de keuken (2de verdiep) een dakterras te maken. Oppervlakte : 2 m op 3 m. Dak met roofing.Zit een doorstapvelux in. Hout of composiet terras.

Houten terras leggen

Het terras dient te worden geplaatst aan de woning, op een plat dak (onder het terras begint zich nog de tuinberging). Het terras is ongeveer 40m2 groot.

Houten terras maken op plat dak

Het gaat hier om een plat dak, om en bij de 35 m² Houten terras aanleggen op plat dak. Omgevingsvergunning dient nog aangevraagd te worden.

Houten terras maken op dak

Een rijhuis.Een dakterras op een bestaand plat dak maken met zichtschermen. Dak is 4 m op 3m. Terras met tegels.