Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Renovatie klein dakterras" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Renovatie klein dakterras:

Renovatie klein dakterras

Nieuwe metalen balustrade met houten planken plaatsen op dakterras. Balustrade dient aan buitenmuren bevestigd te worden zodat er meer ruimte vrijkomt op terras. Adviseren wat mogelijk is qua veiligheid en stevigheid en dergelijke. Nieuwe houten terras van 10.15m² aanleggen. Houten scherm plaatsen op scheidingsmuur met buren.

Houten dakterras aanleggen

Renovatie en kleine uitbreiding bestaand betonnen terras op 1e verdiep, liefst met composiet. Nakijken bestaande betonconstructie, die als basis dan kan gebruikt worden voor een houten terras. Indien ja: Afbreken huidige betonnen trap, uitbreken vloer terras, afbreken huidige leuning. Plaatsen hout-composiet terras, dat iets groter zal zijn dan het huidige. Plaatsen nieuwe trap, eindigend op het terras op gelijkvloers. Plaatsen nieuwe leuning in inox. Indien nee: Afbreken volledig terras (en trap en leuning) Opbouw nieuw terras in composiet, losstaand van de buitenmuur. Opmerking : gevelrenovatie en isolatie moet ook gebeuren, niet zeker wat de beste volgorde is tov terrasrenovatie.

Renoveren van dakterras

Volledige renovatie van bestaand oud dakterras aub. Huidig is helemaal verouderd. Ter plekke de mogelijkheden bekijken.

Renovatie dakterras

Renovatie dakterras 1e verdiep: vervangen van bestaande valse bankirai (wegens slechte plaatsing) en plaatsen van nieuwe tegels (rekening houden met draagvlak) Metalen balustrade zit vast aan 2 muren en bankirai, deze dan bevestigen aan de tegels. Verder wordt er in de toekomst voorzien om trap naar tuin te plaatsen. Werken uit te voeren begin 2017. Nu wel al graag zicht op de kosten.

Insijpelend vocht via dakterras appartement nakijken

Bij de renovatie van het appartement (4 de verdieping.) waren er reeds sporen van vroegere vochtinfiltratie. De door vocht aangetaste pleisterlaag werd verwijderd en de naakte baksteen behandeld met een vochtwerend middel. De onbepleisterde muur was toen kurkdroog. Volgens mij is de infiltratie te wijten aan het bovenliggende dakterras maar kan dit niet met zekerheid zeggen.

Renovatie houten dakterras

Opnieuw aanleggen van klein houten dakterras op balkon van appartement.

Renovatie dakterras

Dakterras sterk verouderd (houten panelen en vloer aan het rotten en moet weg, nieuwe zijpanelen (ijzer, glas ? ), rest open zicht, nieuwe vloer in verhoogde tegels, geen hout meer, toegang met trap dakterras vergemakkelijken, renovatie te 9140 Temse, België

Renovatie van dakterras

Graag had ik mijn dakterras (+- 30m2) gerenoveerd. Nu bestaat het uit beton met roofing en terrastegels. Graag hadden we dit vervangen door composietplanken met 2X beloopbaar glas (100 op 150) en een dakluik van 90x120.