Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Tegels leggen stadskoertje" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Tegels leggen stadskoertje:

Terras vernieuwen

Terras van ong. 40-45m² vernieuwen. Momenteel oude terrastegels die verwijderd moeten worden. Nieuwe onderlaag in stabilisé of chape aanleggen. Nieuwe tegels van 40cm x 40cm leggen.

Terras in tegels leggen

Bestaand betonnen terras uitbreken. Het beton ligt 12cm dik met daaronder 14cm zand over een lengte van 1.5m. Terras van 19 m².

Beton terrastegels leggen

Terras van 50m² met keramische tegels in stabilisé uitbreken. Betontegels op dit terras leggen.

Tegels leggen stadskoertje

Ik heb een stadskoertje van ongeveer 5m². Ik zou hier graag andere tegels laten opleggen.

Chape voor terras laten leggen

Ik zou graag mijn terras laten chappen zodat er tegels op gelijmd kunnen worden. Momenteel ligt er een betonnen plaat van 20cm dik. De chappe die erop moet komen heeft een dikte van max ongeveer 7cm. De oppervlakte is 24m².

Gepolierde betonvloer leggen

We willen een terras in polybeton leggen waar tegels ingeslepen zijn. De ondergrond nu is grond met veel stenen onder. Het terras is 4,5 x 5,5 groot.

Dakterras leggen

Plat dak van +/-18m² moet omgevormd worden tot dakterras. Afwatering van het dak moet geoptimaliseerd worden, balustrade (van +/- 14m) moet aangebracht worden en composieten tegels gelegd worden. We weten niet goed hoe dat zit ivm de draagkracht.

Houten terras leggen voor belétage

Belatage. Deur van keuken gaat buiten naar de dak. Er is en terras daar al met steen tegels. Wij willen het groter maken met hout. Een dakkapel moet weg. Wij willen en schutting voor meer privacy maken. Eventueel moet er ook en trap naar de tuin zijn.