Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Tegels zetten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Tegels zetten:

Tegels zetten

klussen: tegels zetten : 17 m² + 1 muur bepleisteren

Binnenkoer heraanleggen

Wij zouden heel graag onze binnenkoer, 40m², willen heraanleggen dit met bvb tegels, klinkers , bankarai of andere materialen. Ook de muren, waarvan één 4,5 meter lang is en de andere 3,5 meter, zouden we willen laten bekleden met hout . We hebben wel wat ideeën die we graag is op papier willen laten zetten door een vakman.

Terras in keramische tegels aanleggen

Buitenterras in keramische tegels van 60 x 60 cm voor ongeveer 30 m² plaatsen. Naast tegels zetten moet men ook de stabilisé leggen.

Terras appartement renoveren en uitbreiden

Wij wonen in een huis op het 2de verdiep met een terras langs de kant van de tuin van 5 meter op 1 meter 10. Wij zouden dit terras graag willen renoveren door nieuwe tegels+ balustrade te zetten en indien mogelijk 1 meter breder maken. Wat zou hiervoor de prijs zijn?

Aanleggen terras

Aanleggen van terras in keramische tegels aan achterkant van de woning. Dit dient om onze terrasmeubels op te zetten.

Terras aanleggen

Kan U een idee geven voor de aanleg van een terras van 20m² in tegels. Ik zou graag links en rechts betonnen afsluitingen zetten. Links +/-7m lopende meter en rechts +/- 5m lopende meter De ondergrond is nu zand - moet dit uitgegraven worden of wordt dit aangedamd en daarop de onderlaag gelegd ? Graag een richtprijs voor terras en afsluitingen. Sleutel van de woning in augustus.

Aanleggen van terras

Achteraan in de tuin werd door de vorige eigenaar een terrasje gemaakt met stoeptegels. We hebben de tegels weggehaald en er ligt onder het terras genivelleerd zand. Een heel klein deel daarvan werd beschadigd met het wegnemen van de tegels. De ondergrond is dus bijna klaar voor het plaatsen van het terrasje. Het is de bedoeling hier een tafel voor 4 personen neer te zetten omdat er geen zon is in de voormiddag op ons grote bestaande terras achter het huis. Het terrasje zal in het gras staan. Is het dan beter voor hout te kiezen of composiet kwestie dat het niet onmiddellijk onder de mos gaat zitten. Foto ter beschikking.