Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Tegelwerken uitvoeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Tegelwerken uitvoeren:

Tegelwerken uitvoeren

Het gaat om 227m² dakterras. Nu ligt er roofing op het dak. Terras aan te leggen met tegels :44 m en groenzone van 183 m.( accentplanten ......) De isolatie kan slechts 120 kg / m² druk verdragen. Wat wel mogelijk is: tegels op tegeldragers. Bijvoorbeeld: Tegels in blauwe steen van 2 cm dik wegen ca 50 kg /m², 3 m dik weegt 75 kg /m² een extensief sedumdak met accentplanten zoals bieslook, dianthus, hogere sedums en bloembollen (ca 80 kg / m²)

Tegelwerken uitvoeren

Terrastegels plaatsen op tegeldragers (terras 1ste verdiep). Eerst oude tegels verwijderen. Tegels hebben we al. Tegeldragers moeten nog voorzien worden.

Tegelwerken buitenshuis uitvoeren

Wij hebben de tegels al in ons bezit. Ons terras is 90 m² Enkel het plaatsen nodig

Tegelwerken buitenshuis uitvoeren

Graag had wil ik verschillende opties overlopen met de vakman voor zowel betonvloer of beton tegels. Het gaat over een 300m² in totaal rondom het huis waarvan deels oprit .

Tegelwerken buitenshuis uitvoeren

Terrastegels in bezit (nog op te halen) ze zijn al aangekocht 60 * 60 * 1. 9 ultra silver blauwsteen imitatie Dus het is enkel voor het plaatsen . Het terras is 36m² groot

Tegelwerken buitenshuis uitvoeren

Er ligt momenteel een betonplaat. De tegels / ... moeten op dezelfde plaats komen. De totale oppervlakte van het terras is 30m²

Tegelwerken buitenshuis uitvoeren

Ondergrond voor het terras dient ook nog te worden aangelegd. (momenteel gewoon zwart zand ) Graag hadden we keramische tegels (grote) laten leggen. Deze werden nog niet aangekocht. Indien mogelijk worden deze aangekocht bij de persoon die het terras aanlegt (graag in dat geval de mogelijkheden bezorgen), Oppervlakte = 5,05 m² (rechthoek) * 16,8 m² (quasi vierkant) In dit vierkant komen drie deksels voor (hieronder liggen putten die toegankelijk moeten blijven). Graag worden deze ook betegeld op een manier zodat deze putten nog steeds toegankelijk blijven. Het vierkant en de rechthoek liggen tegen elkaar.

Tegelwerken buitenshuis uitvoeren

Plaatsen oprit en garage in klinkers plus en terras Terras is 60m²en moet keramische tegels De oprit is 170m² graag in klinkers afwerken , momenteel ligt er gemalen grind op