Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Terras aanleggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Terras aanleggen:

Terras en padje aanleggen

Bankirai terras dient afgebroken te worden en vervangen door een tegel. Deze tegel wordt doorgetrokken in een verlengd padje. Ook is er een afloop naar de kelder toe waar een betonnen wegje gegoten moet worden. 4 op 8 meter + padje van 8 op 1 meter.

Terras aanleggen met keramische tegels

Er dient een terras van om en bij de 120m² te worden gelegd rond een zwembad en vijver. De tegel zal keramisch zijn. er zijn ook drie niveaus om naar te werken (telkens 10-15cm).

Aanleggen composiet terras op bestaande terras met tegels

Ik zoek iemand die op mijn bestaande terras met tegels een composiet hout (licht grijs) terras kan aanleggen en die ook het materiaal levert. 50 m²

Composiet terras leggen

Vakman voor het aanleggen van een composiet terras, 14m2, Omspitten, worteldoek ea voorbereiding, kan ik zelf indien nodig.

Houten terras aanleggen

We zouden graag een houten terras willen (25m²) met schutting langs de kant van de buren, achteraan en aan de straatkant. Graag afscheiding met groen tussen dus waar er een opening is zodat er eventueel een klimplant tussen kan. We zouden hiervoor 3 schuttingen nodig hebben van 1,80 meter hoog en liefst in het hout. Plantenbak en bank voorzien. Ook trapje om toegang tot appartement via raam mogelijke te maken.

Aanleggen composiet terras

Bestaand zwembad nu met tegels. Verwijderen tegels en plaatsten houten of composiet terras.

Houten terras aanleggen

Terras aansluitend bij huis in gesloten bebouwing (toegang via tuin buurman ev mogelijk). Oppervlakte ruw geschat 60m2, licht afhellend (max 2-3 treden verschil), met enkele rare hoeken en kanten. Voorkeur voor composiet of FSC-gecertificeerd hout. We hebben 2 oud-Duitse herders dus grote maar lieve honden. Eventueel kan terrasaanleg ook gecombineerd worden met plaatsen van houten afsluiting. Dit zou dan 6 meter lang zijn en 1, 80 meter hoog.

Terras aanleggen

Ik wil graag een stenen terras laten aanleggen in onze tuin van ongeveer 12 vierkante meter. Wat juist qua stenen daar zijn we nog niet uit. Momenteel ligt er nog gras op die plaats.