Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Terras aanleggen in duurzaam hout" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Terras aanleggen in duurzaam hout:

Aanleggen houten terras

Terras (4x4m) ligt lager dan huis. Wij willen nu een terras leggen even hoog als ons huis. Gezien er een helling is, moet het een houten terras op balken zijn. Aan ons huis is er een pad van 1 meter aanwezig, daarna zouden we ons terras willen leggen.

Aanleggen houten terras

Plaatsen bankirai terras van 18m² dit naast het huidige terras. Zou dienen voor ons zwembad.

Gepolierde betonvloer leggen

Ik zou graag een terras aanleggen. Ongeveer 40m². In de gepolierde beton. Al afgegraven ongeveer een 40 m² en 2 pitten die zouden moeten verwerkt worden in beton.

Siergrind aanleggen

Reeds geplaatste grindlaag op terras 200m² van aanvullen en effen maken.

Composiet terras leggen

Een houtcomposiet terras aanleggen. Tussen 50 en 100 m²

Terras aanbouwen bel-etage met trap

Balkon van ong. 5m x 1.5m met trap naar tuin aanleggen. Terrastegels aanleggen op gelijkvloers over 8m x 2.5m. Betreft een bel-etage.

Houten terras aanleggen

Op dit moment ligt er waar het terras moet komen enkel gras. Het terras zou wel moeten komen tussen een tuinhuisje en een haag, ongeveer 4x5m. Het tuinhuis staat aan de zijkant van het terras. We overwegen om eventueel nieuw tuinhuis te laten zetten samen met het aanleggen van het terras. Beide in hout.

Terras aanleggen

Ongeveer 65 m², de helft moet aangelegd worden over een bestaand beton terras , aansluitend in 1 geheel over een vrij gedeelte , het zou dus interessant zijn een bezoek vooraf te plannen om de mogelijkheden te bespreken, vooral qua niveau. Het geheel moet dan aansluiten aan 1 zijde aan een vijverrand. Qua materiaal sta ik open voor alles.