Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Terras beklinkeren om een tuinhuis erop te plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Terras beklinkeren om een tuinhuis erop te plaatsen:

Terras uitgraven en klinkers leggen

Ik zou graag een klein gedeelte van de tuin willen beklinkeren. Oppervlakte van ongeveer 3x5 meter moet eerst uitgegraven worden. Nu ligt er nog niets.

Terras beklinkeren om een tuinhuis erop te plaatsen

Aanleg soort terras omeen tuinhuis daarop te plaatsen .Grondwerken plus 40m² klinkers leggen.

Oprit en terras beklinkeren

Ik wil graag het terras laten beklinkeren. De afmetingen hiervan zijn 10m op 9,5m en een extra stukje van 3m op 3m50. Het terras is bereikbaar via de poort en oprit.

Terras aanleggen met klinkers

Wij willen ons terras aanleggen met klinkers. Momenteel liggen er kiezelstenen, en een heel klein stukje tegel. Dat zal eerst moeten vrijgemaakt worden. Het terras is vierkant, met een oppervlakte van +/- 4. 5 m op 4. 5 m. Aansluitend langs de zijkant is dan de oprit/parking die +/- 3 m breed is en 12 m lang (naar de straat toe). Ook die willen we beklinkeren.