Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Terras en bijhorende trap voor eerste verdieping maken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Terras en bijhorende trap voor eerste verdieping maken:

Terras in composiet aanleggen

Het aanleggen van een tuinterras met een oppervlakte van circa 18 m² met alle bijhorende werken (uitgraven tuin...), -in composiet,. Indien mogelijk nog dit jaar voor het begin van het bouwverlof. De woning is van 1960 met een ingrijpende verbouwing (ondermeer een uitbouw) in het jaar 2000, -half open bebouwing. Nu geen terras aanwezig.

Terras en bijhorende trap voor eerste verdieping maken

Op de eerste verdieping van mijn bel-etage woning zou ik graag een terrasconstructie willen plaatsen met trap. Het zou gaan om een terras van +/- 6m op 3m. De bouwaanvraag is reeds goedgekeurd.

Heraanleggen van terras

Een bestaand terras , zelf gelegd in hardhout in 2003 maar de roofing onder het hout is aan vervanging toe. Dus , eerst nieuwe roofing leggen met bijhorende (sterke ) kader. Daarna nieuw hout of hetzelfde hout als het nog gebruikt kan worden ( is nog in zéér goede staat ). Zou er graag iets modern en gezellig van laten maken. Heb de nodige vergunning , terras ligt op 3de verdiep van appartementsgebouw. Misschien beter om eens komen te kijken.

Terras aanleggen in natuursteen

Een terras van ongeveer 36 m² Een terras aanleggen onder een afdak van ongeveer 12m² en bijhorende paden