Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Terras met ecologische houtsoort aanleggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Terras met ecologische houtsoort aanleggen:

Terras met ecologische houtsoort aanleggen

Houten terras aan te leggen. 7,5 m² met ecologische houtsoort . Nieuwe constructie.

Terras aanleggen in ecologisch hout of thermowood

Rechte vlonder van 2,50 m x 3,10 m, dan trap in arduin en dan verlenging van de hogere vlonder 2,50 m x 5,6 m hierachter komt weer een arduinen trap. Over het geheel van de vlonder komen nog vier dwars liggende 30 cm-brede (verschillende lengtes tussen 1,00 en 2,00 m lang) arduinen strips Boven aan het moeras-/plantenfilter komt ook nog een deel in hout: 0,60 cm x 3,00 m + 0,60 cm x 2,00 m. Ik blijf nog wat twijfelen over de keuze voor ecologische, bij voorkeur inheems hout zoals red cedar, eik, kastanje of lork, tegenover thermowood of composiet.

Houten terras aanleggen

Terras aanleggen tegen betonwand, startend na schuine betonwand en eerste gemetseld muurtje. Einde ongeveer gelijk aan einde betonwand. 2e muurtje zal weggehaald zijn. Nivellering en uitgraven doe ik zelf. Nog te bekijken hoe we best met het niveauverschil omgaan. Verder hadden we graag tegen de betonwand 2 uitsparingen voor druivelaars (die we eind mei/begin juni gaan planten) voor houtsoort dachten wij aan Thermowood of bamboe omdat we waarde hechten aan ecologische aspect (andere voorstellen zijn welkom).

Aanleggen van houten terras

Aanleg van een houten terras met 2 trappen zoals aangegeven op plan. Het terras dient voorzien te worden van palen en een regelwerk. Liefst een duurzaam en ecologische houtsoort. Te bespreken met de vakman ter plaatsen. Graag ter plaatse komen kijken door de vakman. Graag de werken laten uitvoeren in de maand maart.

Vervangen terras binnenkoer

Terras is binnenkoer in stadswoning omgeven door 4 muren. Er liggen nu reeds oude houten tegels (50cm op 50), deze moeten weg. Ondergrond is een (grillige) oude beton - misschien nog recht te trekken of vernieuwen? Afvoerputje op 1 plek. Koer is ook vaak relatief vochtig. Nieuw materiaal: graag hout of composiet met goede prijs/kwaliteitsverhouding. Wij staan open voor ecologische alternatieven voor hardhout, zeker thermowood. Planken of tegels kan allebei. Graag offertes in verschillende materialen. Termijn uitvoering is flexibel.

Aanleg houten terras+omheining

Wij zijn op zoek naar iemand die ons terras (ong. 30m²) kan aanleggen met een ecologische houtsoort (bvb. Syberisch larikshout). Dit terras komt boven de septische en regenwaterput. De grond is nog onbehandeld (geen stabilisé) Ook de schutting aan het terras moet geplaatst worden.