Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Terras heraanleggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Terras heraanleggen:

Terras heraanleggen en uitbreiden

Er is een bestaand overdekt terras van 10 op 1.40 (L x B). We zouden die graag willen uitbreiden met een stuk van 5 x 3 meter waarop dan een grote tafel met stoelen kan staan. We zouden graag natuurtegels laten leggen. Tegelijk zouden we dan dit terras met een stijlvolle decoratie willen aanpassen. De kans bestaat, al naargelang het voorstel, dat de vloer van het bestaand terras ook aangepast wordt. Belangrijk is een eenvoudige maar duidelijke gedetailleerde schets.

Terras heraanleggen

Er zijn momenteel steen die weg moet het is 97 m². Nieuw materiaal: betontegels (15*15)

Terras heraanleggen

We zouden graag ons terras heraanleggen. Oud terras bestaat uit een oude asfaltlaag. 180m² Het materiaal (klinkers - tegels - .... ) zal zijn in samenspraak met de vakman.

Houten terras heraanleggen

Het gaat om een dakterras. We willen graag ons bestaand zwevend dak renoveren. Momenteel een houten vloer met houten afscherming. Reeds zo aangekocht. Echter, de kwaliteit is niet wat het moet zijn. We beginnen waterschade te krijgen. Graag volledig afbreken van bestaande terras en aanleg van nieuwe, inclusief coating. +/- 15 m² We opteren voor composiet maar als de vakman iets anders aanraadt gaan we zeker zijn advies opvolgen.

Heraanleggen terras

Het bestaande terras rond het zwembad moet heraangelegd worden aangezien dit niet meer recht ligt. We denken dat dit voornamelijk aan de fundering ligt daar het verzakt is. De boordstenen van het zwembad moeten op sommige plaatsen terug vastgelegd en opgevoegd worden. De stenen van het terras moeten hergebruikt worden. Het zou gaan om ongeveer 14 meter op 7 meter min de oppervlakte van het zwembad wat 8 meter op 4 meter is.

Terras heraanleggen

Wij hebben op dit moment een terras liggen in bankirai hout. Omdat we onze tuin willen heraanleggen en we graag een moderne uitstraling willen, overwegen we om een betonnen terras aan te leggen van 22m².

Terras heraanleggen

Mijn terras van 35 m² is aan vernieuwing toe en ik wil dit laten heraanleggen. Door slijtage en weersomstandigheden zijn de tegels gebarsten en is het hier en daar wat verzakt.

Composiet terras heraanleggen

Vervangen bestaande vlonder vijver van ongeveer 5 - 6 m² door composiet als ook plaatsing 2 schuttingdelen met tussenruimte in composiet. Momenteel staan er twee platen van 1,80 op 1,80 meter met een tussenruimte van een meter. Hier zou dus een poortje kunnen geplaatst worden.