Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Terras in hout aanleggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Terras in hout aanleggen:

Houten terrasoverkapping maken

Zwevend terras van 6m x 3m overkappen, muren in hout en vloer afwerken.

Houten terras leggen

Houten terras van 1.9m x 6.9m aanleggen. Momenteel parkeerplaatsen dus terras kan niet in grond verankerd worden. De straat helt af dus terras moet waterpas geplaatst worden, hoogteverschil is in lengte ong. 35cm. Terras ook aan 1 lange zijde en 2 korte zijden afgeschermd worden met panelen van ong. 90cm hout en daarop glas. Graag composiet vloer en padouk of ander hardhout. Circuit installeren om op verticale peilers lampjes te steken met 2 stopcontacten.

Houten terras plaatsen

Graag wil ik mijn houten terras vernieuwen in 2 hoogtes. Oppervlakte 1: 35 m² en opp 2: 17 m². Graag een duurzaam hout. Ondergrond: beton bij opp1. En gewoon aarde bij opp2. Oud terras ook af te breken en meenemen.

Houten terras aanleggen

Op dit moment ligt er waar het terras moet komen enkel gras. Het terras zou wel moeten komen tussen een tuinhuisje en een haag, ongeveer 4x5m. Het tuinhuis staat aan de zijkant van het terras. We overwegen om eventueel nieuw tuinhuis te laten zetten samen met het aanleggen van het terras. Beide in hout.

Terras in hardhout aanleggen

Het is voor de aanleg van 1 groot terras van 51m² dat bestaat uit 3 rechthoekige stukken met volgende afmetingen: één van 5 x 6 m L x B, één van 4 x 2 m L x B, één van 4 x 3 m L x B. Type hout liefst padoek of een ander hardhout. Padouk, hardhout Huidig terras in klinkers en bankirai, bovenste laag verwijderen, stabilisé

Houten terras leggen voor belétage

Belatage. Deur van keuken gaat buiten naar de dak. Er is en terras daar al met steen tegels. Wij willen het groter maken met hout. Een dakkapel moet weg. Wij willen en schutting voor meer privacy maken. Eventueel moet er ook en trap naar de tuin zijn.

Binnenkoer en terras heraanleggen

Binnenkoer heraanleggen: eerste deel met tegels en een houten overkapping. In het middenstuk mag wat gras komen en een achterste stuk graag aanleggen in hout, zodat er plaats is voor bijvoorbeeld een barbecue. De afmetingen zijn ongeveer 9 meter op 5.

Dakterras aanleggen

We hebben een dakterras met EPDM van ongeveer 48 m². Een deel van dat terras ligt aan de voorkant en beslaat een oppervlak van 27 m², het andere deel van 12m lang en 1.6m diep ligt aan de zijkant als balkon. We hadden dit terras graag aangelegd in een ecologisch en duurzaam materiaal. Gerecycleerd plastic, duurzaam hout of een ander materiaal. Suggesties zijn welkom.