Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Terras in hout bankirai laten aanleggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Terras in hout bankirai laten aanleggen:

Houten terras maken op plat dak

Op een plat dak van de keuken (2de verdiep) een dakterras te maken. Oppervlakte : 2 m op 3 m. Dak met roofing.Zit een doorstapvelux in. Hout of composiet terras.

Aanleggen terras

Aanleggen terras gedeeltelijk in steentegels en uitneembare houttegels. Aanleggen terras + - 54m² steen en 8m² hout;

Terras in hout aanleggen op de eerste verdieping

Aanleggen van een terras op de eerste verdieping. Liefst in hout, andere materialen mogen eventueel. Terras 3 x 5 m met een trap naar de tuin langs de zijkant van het terras.

Houten terras aanleggen

Een terras in hard hout van 8 m². Moet dienst doen op een lounge set op te zetten Nu gewoon zand.

Houten terras leggen aan poolhouse

Plaatsen van een houten terras +/- 25m2 ( ondergrond gras) en komt voor poolhouse te liggen ( voorkeur thermowood aangezien poolhouse ook,in dit hout is voorzien )

Houten terras verneiuwen

Bestaand rond houten terras is aan vervanging toe. Diameter is 3 m. Terras in hout of composiet.

Houten terras aanleggen

We zoeken onze tuin van ongeveer 6m op 5m te heraanleggen met een terras (ongeveer 2m diepte) met beginregels of hout en kunstgras voor de rest van de tuin. we zouden hier graag zo snel mogelijk in geholpen worden om hier deze zomer van te genieten en het huis mogelijks te koop te stellen.

Houten terras maken op 5e verdieping

Het is een terras aan de achterzijde van het penthouse op de 5 de verdieping (is ook de hoogste verdieping). Dit terras bestaat uit een gedeelte (11 m2) tegels op voet en aansluitend 9,5 m2 groen dak, waar mijn echtgenoot kruiden plantten, maar o.w.v. zijn overlijden onlangs geen dienst meer doet. Ik zou hier graag een terras laten maken met een hardsoort hout bv. Ipé. Volgens mij kan het groen dak blijven liggen. Enkel het houten kader (opbouwplanken) met de kruiden moet weg worden gedemonteerd en er zal waarschijnlijk een skelet/kader worden gemaakt waar het houten terras op rust. We kunnen moeilijk het zand en korrels afscheppen en naar beneden brengen. Er is ook extra elektriciteit voorzien, zodat er eventueel verlichting in de houten vloer kan worden ingewerkt.