Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Terras in ipe leggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Terras in ipe leggen:

Terras in ipe leggen

Houten terras te leggen in ipe. Ca 50 m2. Oude terras, deels hout en deels betonnen tegels, uit te breken.

Afwerken houten afsluiting voor terras

Graag hadden wij een offerte ontvangen voor het plaatsen van een afsluiting in hout (gevelbekleding thermowood of houten schermen in ipe) voor buiten aan een appartementsgebouw. De afsluiting dient geplaatst te worden op een terras dat zich tussen twee gebouwen situeert. In bijlage kan u foto's zien van het terras. Aan de voor- en achterkant van het terras zou een dergelijke balustrade moeten geplaatst worden, bijkomend zou het terras moeten worden onderverdeeld in twee stukken door een gelijkaardige balustrade.

Houten terras leggen

Vernieuwing bovenlaag op bestaande stijger aan Donkmeer te Berlare. Lange brede planken,ipe of paddouk. Gladde bovenzijde

Plaatsen van dakterras in ipe

Terras appartement te plaatsen op roofing. Afmetingen B3,75 op L6,2. Houtsoort Ipé. Terras in een rechthoek.

Dakterras in ipé aanleggen

Dakterras in h vorm waarbij bestaand terras in bankirai verplaatst dient te worden. Nieuwe terras in Ipe. Terras van meer dan 100 m².

Houten terras aanleggen

Aanleggen van een houten terras. Bij voorkeur ipe of padoek. Onder structuur op terrasdragers van ongeveer 20 cm hoog. Het gaat om een rechthoekig terras van 4 op 6 meter.

Houten terras leggen

Aanleggen van houten terras met padouk of ipe. Er is nog niets van werken uitgevoerd, van nul te beginnen, dus ook alle voorbereidende werken. 10 op 3 meter. Materiaal door vakman aan te kopen.

Terras in Ipe hout plaatsen

Plaatsen van een terras in een L-vorm, in totaal 37,5 m². Als materiaal hadden we graag Ipe hout gebruikt. Momenteel staat er gewoon gras op plaats van de werken, dus ook voorbereiding moet nog gebeuren. Materiaal nog niet aangekocht.