Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Terras van kasseien aanleggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Terras van kasseien aanleggen:

Terras van kasseien aanleggen

Ik wens een terras te laten aanleggen wat betreft 300m² aan kasseien, graag de betere soort(granieten maat 12 op 17 ongeveer). Het moet in stabilisé( 20 cm). Achteraf voegen opgieten.

Kasseien en terras aanleggen

Aanleggen terras 50 m² . En een oprit in kasseien aanleggen 160 m² .

Deel van oprit alsook 2 kasseistroken aanleggen

Deel van oprit is reeds met kasseien geplaveid. De rest, lengte ca 60 meter, ligt nu nog in kiezelsteen. Hier zou ik 2 parallelle kasseistroken willen zien.Er is er mogelijkheid om een bijkomend terras aan te leggen (voor de avondzon). Terras en oprit met kasseien.

Houten terras aanleggen

Een houten terras aan te leggen. Momenteel ligt er een gedeelte met kasseien. Moet er trouwens eerst een beton gegoten worden of zijn er andere manieren. Teraas : 20 m² aan te leggen. plan is ter beschikking. Houten terras.

Kasseien aanleggen

1 terras van 4x4 + 1 terras van 3x3 + 1 tuinpad van 29 meter lang op 60 cm. breed

Verwijderen van dolomiet terras en kasseien leggen

Nu ligt er een terras in dolomiet die moet worden verwijderd, weggenomen worden en kasseien in de plaats leggen. Oppervlakte is 91 m².

Terras uitbreken en heraanleggen met natuursteen

Huidige terras uitbreken en opnieuw aanleggen en afwerken met boordsteen. Het gaat om ongeveer 40 m². Er liggen kleine kasseien op en ardinasteentjes. Nu gaat de voorkeur naar natuursteen.

Terrassen , paden en oprit aanleggen in kasseien en klinkers 565 m²

Ik zou een 115 m² kleiklinkers willen laten leggen en nog eens zo een 450 m² kasseien laten leggen. Dit is voor een oprit in kasseien en een terras in graniet en paden aan te leggen. In totaal aan te leggen 565 m². Aan te kopen in samenspraak met de vakman.