Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Terras onderhouden en hervoegen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Terras onderhouden en hervoegen:

Terras onderhouden en hervoegen

Ik wil graag mijn terras laten hervoegen en opkuisen, opp: ongeveer 70 m².

Houten terras maken op dak

dakterras op 1ste verdiep aan te brengen op waterkeringslaag. Groote +/- 10 m², ik denk aan composiethout in een uitvoering die gemakkelijk kan onderhouden worden (gemakkelijk te verwijderen om dak te reinigen)

Aanleggen van een deels overdekt terras

Ik heb een vrij groot terras, momenteel bestaande uit beton. Ik wil graag dit terras aanleggen in een materiaal dat makkelijk te onderhouden is. Ik had graag een gedeelte van het terras overdekt. Terras : 9 m op 4 m.

Houten terras aanleggen

Ik heb nu een terras in klinkers. Maar die verzakken. Graag daarbovenop hout dat niet schimmelt of glad wordt en makkelijk te onderhouden is. Wel belangrijk dat het pas blijft met de woonkamer zodat je met de rolstoel gemakkelijk naar binnen en buiten kan rollen. Tussen 10 en 50 m².

Kunststof dakterras leggen

Het aanleggen van dakterras op plat dak van circa 17m2 + omheining van circa 6m liefst in glas, ondergrond terras niet belangrijk juist goed te onderhouden.

Steentapijt aanleggen

Terras bestaat momenteel uit beton tegels met hoebelstructuur (moeilijk te onderhouden) en is aan renovatie toe. Ik wil deze laten vernieuwen en dacht hiervoor aan steentapijt. In totaal 7 x 8 meter.

Aanleggen dakterras

Dakterras op 2 de verdieping ongeveer 50 vierkante meter, er liggen nu betonnen tegels op tegeldragers. Wij hadden graag ons terras opnieuw aangelegd in een degelijk goed te onderhouden hout of tegels. Graag advies over andere andere tegels , of andere voorstel.

Vernieuwen van oude terras door bankirai

Het huidig halfrond terras is 16 jaar geleden geplaatst. Het is door een houten schot in twee gedeeld en grenst aan de slaapkamer van 2 huurappartementen. Het krijgt weinig zon en door de vochtigheid is de onderliggende 'houten' constructie instabiel geworden. Ik heb vernomen dat dit in aluminium zou moeten zijn. De houtband aan de omtrek is ook rot. Planken komen los, want zijn met nagels die roesten genageld. Ondertussen zijn daar wel al roestvrije vijzen ingevezen. Sommige planken zijn beschadigd en het is nooit echt onderhouden geworden. De bijgevoegde foto dateert van 6 jaar geleden. Prijsofferte voor een bankirai terras. Graag schatting, prijs advies.