Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Terras plaatsen in gepolierde betonvloer" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Terras plaatsen in gepolierde betonvloer:

Terras appartement renoveren

Nieuwe terrastegels aanleggen op dakterras van 25 m² aan appartement op 2de verdiep. Oude terras breken we zelf uit. Graag natuursteen tegels of keramische tegels. Daarbij ook een nieuwe balustrade plaatsen van 11 meter. Materiaal nog beslissen

Gepolierde betonvloer aanleggen

Terras van ong. 40m² aanleggen. Parking voor 1 auto aanleggen. Pad van ong. 3m lang in stapstenen aanleggen naar nog te plaatsen tuinhuis. Graag gepolierd beton.

Betonvloer gieten

Betonvloer van 6.1m x 4.5m x 0.2m aanleggen. Momenteel gazon dat uitgegraven moet worden zodanig dat beton gelijk komt met gazon en terras. Dient om opzetzwembad te plaatsen.

Composiet terras leggen

Composiet terras van 25m² rond houten zwembad plaatsen. Moet op 40cm hoog komen.

Terras betegelen

Terras van ongeveer 16 m2 aanleggen. Momenteel chape, balken en bankirai die reeds weggebroken word dus te plaatsen op de chape.

Houten terras plaatsen

Bestaande terras met betonklinkers laten beleggen met tropisch hardhout (Padoek of Ipé). Planken moeten tegen elkaar kunnen aansluiten. Opp. (LxB) 7,57 x 4,47m = 33,8m².

Houten terras plaatsen

Bestaand terras in tegels moet worden vernieuwd, nu 10m op 2m70. Neuw terras groter 10m op 4m.

Terras aanleggen in gepolierde beton

Ik had graag het laten plaatsen van een terras in gepolierde beton op het gelijkvloers in een appartement. Terrasoppervlakte bedraagt 30 m². Er ligt nu nog een oud terras, maar dat breken we zelf uit.