Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Terras en stuk rond tuinhuis aanleggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Terras en stuk rond tuinhuis aanleggen:

Terras aanleggen

Twee zones: rond tuinhuis en een stuk aansluitend op stenen terras wil ik graag een composiet terras aanleggen. Het gaat om ongeveer 50m² dat moet heraangelegd worden.

Composiet terras leggen

We willen een nieuw stuk terras aanleggen met composiet. De ruimte meet 3,7 meter bij 4 meter.

Terras en stuk rond tuinhuis aanleggen

Nieuw aanleggen van terras en stuk rond tuinhuis. Onder tuinhuis liggen reeds klinkers van 20 x 20. De rest van de tuin is onafgewerkt en moet dus nog uitgegraven worden op te bepalen diepte. Terras heeft 2 putten en aansluiting op riool. 18m² terras 11m² stuk rond tuin

Herstellen tuinterras

Verschillende voegen en stenen tegels zijn losgekomen, alsook tegels aan zijkanten van het terras zijn verschoven. Terras : 3 m op 5m en een stuk opzij.

Houten terras leggen

Een stuk houten terras aanleggen in Padouk .

Terras aanleggen in composiet

Wij hebben sinds kort een nieuwe woning gekocht. Momenteel ligt er een bankirai terras dat volledig verzakt is en zelfs gevaarlijk wordt. Wij zijn dan ook op zoek naar een valabel alternatief. Terras : stuk her aan te leggen :20 m². Ligt rond een vijver.

Houten terras aanleggen

Ik zou graag een houten terras laten aanleggen. Er liggen nu een klein stuk tegels die wil ik weg, daarboven op hout en verder uitbreiden. Dit gaat over ongeveer een 20 m².

Composiet terras aanleggen

We hebben in de tuin reeds een verhard stuk terras, maar dit is met oude tegels en in slechte staat. Bovendien wensen we het uit te breiden (momenteel 260x420cm). We wensen een terras in composiet planken aan te leggen (geschatte nieuwe oppervlakte: 24m² (max. 600x420cm). Hoogteverschil tussen tuin, terras en garage (trapjes?). Is het mogelijk om de verharding onder het terras met kiezels of aarde te doen ipv chape?