Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Terras in tegels plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Terras in tegels plaatsen:

Klinkers aanleggen op terras.

Klinkers aanleggen bovenop het bestaande terras van ong. 22m² in keramische tegels.

Terras vernieuwen

Terras van ong. 40-45m² vernieuwen. Momenteel oude terrastegels die verwijderd moeten worden. Nieuwe onderlaag in stabilisé of chape aanleggen. Nieuwe tegels van 40cm x 40cm leggen.

Terras appartement renoveren

Nieuwe terrastegels aanleggen op dakterras van 25 m² aan appartement op 2de verdiep. Oude terras breken we zelf uit. Graag natuursteen tegels of keramische tegels. Daarbij ook een nieuwe balustrade plaatsen van 11 meter. Materiaal nog beslissen

Terras in tegels leggen

Bestaand betonnen terras uitbreken. Het beton ligt 12cm dik met daaronder 14cm zand over een lengte van 1.5m. Terras van 19 m².

Beton terrastegels leggen

Terras van 50m² met keramische tegels in stabilisé uitbreken. Betontegels op dit terras leggen.

Terras heraanleggen

Terras van 25m² met betontegels heraanleggen. Mooi afwerken van bestaande groenzones en 2 lange treden. Graag heraanleggen met blauwstenen tegels van 20cm x 20cm.

Oprit en terras heraanleggen

Terras in klinkers uitbreken. 35 m² --> Tegels. Heraanleggen als extra oprit. Plaats voor terras groter maken. --> Kinkers. Graag budget- en onderhoudsvriendelijk materiaal.

Terras aanleggen

We hebben 3 stukken die gelegd moeten worden op grondvlak en 1 stuk op een bestaande betonplaat. De oppervlakte bestaat uit een stuk hout dat moet uitgebroken worden, dan een stuk kiezels en een stuk betonplaat. In totaal ongeveer 65m². We zijn er nog niet uit welk materiaal we juist willen gebruiken. Ofwel helemaal hout en een stuk in tegels of andersom.