Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Bestaand terras uitbreken polybeton gieten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Bestaand terras uitbreken polybeton gieten:

Nieuwe vloer aanleggen en oude vloer uitbreken

Bestaande vloer van terras van 20m² uitbreken. Nieuwe vloer van 1m x 4m en 5m x 1m aanleggen. Stuk onverhard.

Terras heraanleggen

Terras van 3.57m x 4.45m renoveren. Oude tegels vervangen door nieuwe. Oude tegels uitbreken. Regenwaterafvoer plaatsen. Chape aanleggen voor tegels te plaatsen.

Terras aanleggen

Terras van 32m² aanleggen in céramique 60x60. Tegels met goot op stabilise plaatsen. Oud terras beton dallen op zand uitbreken.

Tegelwerken uitvoeren

Bestaand pand van 7m x 1m betegelen. Terras van 4m x 4m betegelen. Momenteel op terras Bankirai tegels. Graag Bankirai ook uitbreken.

Bestaand terras uitbreken + polybeton gieten

Graag zouden we ons bestaand terras + pad rondom het huis laten uitbreken (tegels v 60X60 op gestabiliseerd zand, met daaronder steenbrokken) en polybeton laten gieten +/_ 90 m2. We zouden ook graag een oprit/parking laten gieten in dezelfde polybeton voor twee wagens .

Voor- / zijtuin uitbreken en heraanleggen

Ik wil graag onze voor/zijtuin van ongeveer 19,5 vierkante meter laten uitbreken ( deze bestaat uit stenen/grote plantenbak met ijzeren omheining) Om er nadien een terras laten van maken. Ook moet er een afsluiting rond gemaakt worden.

Terras in gepolierde beton aanleggen

Gepolierde betonterras aanleggen achteraan een rijhuis. Oppervlakte van 24 m² terras in polybeton. Het oude terras zullen we zelf uitbreken.

Betonplaat uitbreken.

Betonplaat van terras uitbreken. 20cm Dik op een opp. van 40m². Eventueel ook afvoeren puin maar dat wil men eventueel ook zelf doen.