Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Oud terras uitbreken en nieuw leggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Oud terras uitbreken en nieuw leggen:

Oud terras uitbreken en nieuw leggen

Oud terras uitbreken van klinkers, Graag een nieuw leggen van 137m². Ook in de klinkers.

Tegelwerken uitvoeren

Mijn project bestaat erin om in de tuin de bestaande dallen van het voetpad uit te breken en daar een nieuw voetpad en terras te leggen. Een regenputdeksel en een waterafvoer zou daar ook bij moeten. Dit komt op ongeveer op 25 m². Tegelijkertijd zouden we vooraan het voetpad aan onze voorgevel plus de toegang naar onze voordeur uitbreken en opnieuw betegelen. Dit is ongeveer 10 m². Dit alles in geïmpregneerde betontegels

Terras in tegels plaatsen

Uitbreken van bestaand terras van ong. 15 m², afvoeren van het uitgebroken materiaal. Het nieuw aan te leggen terras zou groter worden, 23 m². De tuin is ingesloten en enkel bereikbaar via de woning, dus alle materiaal moet binnengedragen worden.

Aanleggen terras

Vakman nodig om mijn terrasje (en mijn strookje tegels richting mijn voordeur) her aan te leggen. Oppervlakte tussen de 10 en 50 m². Eventueel had ik ook graag mijn oprit opnieuw aangelegd. Oud terras zou ik graag zelf uitbreken. Nieuw terras liefst in een tegel, maar dit is nog onbeslist (hangt af van prijs).

Waterdicht maken van terras op verdiep

Terras op de 1ste verdieping van ongeveer 4 op 10 m is betegeld maar regent door in de onder gelegen garage. We zoeken een oplossing om het terras waterdicht te maken zonder het volledig te moeten uitbreken.

Composiet terras uitbreken en opnieuw monteren op balkdragers

Het bestaand terras moet op regelbare balkdragers van 10- 15 cm worden geplaatst om betere waterdoorvoer te garanderen. Het gaat om een terras van 26 m².

Composiet terras aanleggen

Op ons terras is nu hout( bakirai )bevestigd maar is nu kapot en krom getrokken. Wij zouden dit willen laten uitbreken en een nieuwe terras in kunststof leggen. Oppervlakte : 9 m²

Heraanleggen van bestaand terras op 1ste verdieping (bel-étage)

Nieuw terras ( juni 5 jaar aangelegd) opnieuw uitbreken, leggen van nieuwe isolatie laag,betegelen. Afvoer naar benedenverdieping, aansluiting. slecht gedaan, problemen gehad, wegens cement in afvoer terecht gekomen.