Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Terras uitgraven en klinkers leggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Terras uitgraven en klinkers leggen:

Terras in tegels aanleggen en uitgraven

Bestaande situatie is gras - eenvoudig te bereiken met machines. Er moet een terras komen ongeveer 10 cm verhoogd aan de voorkant van 320 cm op 600 cm. Daarnaast dient ook een sleuf gegraven te worden voor het trekken van een elektriciteitskabel van 10 meter. Zijkanten van de verhoging moet afgewerkt worden in hetzelfde materiaal als de betegeling. Vloerbedekking zwart of antraciet - kleurvast ofwel in strakke - gladde composiettegel ofwel in tegel.

Terras aanleggen

Tegels hebben we al in ons bezit. 60x60x2cm. Momenteel zijn we de tuin aan het uitgraven om een goede ondergrond te kunnen voorzien. (Beton, chape) Het is voor een terras van 25,5m² ongeveer.

Composiet terras aanleggen

Composiet of Keramisch terras aanleggen rond een rond zwembad. Opp. terras is ong. 107m² - 20m² van zwembad. Zwembad heeft diameter van 5m. Rond zwembad speciale anti-slipboordstenen plaatsen. Terras graag ook hoge anti-slipheid. Kizelstenen uitgraven, maar hierbij helpen eigenaars mee.

Terras aanleggen

Het plaatsen van een terras (exclusief tegels) van 13m x 4m aan de achterzijde van een woning. Plaatsen nieuwe stabilisé en afvoer (aansluiting mogelijk aan beide zijkanten van het terras). Plaatsen nieuw terras 13m x 4m (waarschijnlijk tegels 80x80). Afbraak huidig terras en stabilisé (9m x 3m) en uitgraven nieuw terras. Woning is een open bebouwing,toegang langs poortje (80cm) aan zijkant huis. Eventueel een grotere doorgang mogelijk,maar dan moet er een stuk haag verwijderd worden.

Terras uitgraven en klinkers leggen

Ik zou graag een klein gedeelte van de tuin willen beklinkeren. Oppervlakte van ongeveer 3x5 meter moet eerst uitgegraven worden. Nu ligt er nog niets.

Houten terras aanleggen

Uitbreiding van bestaande (natuursteen) terras. Oppervlakte : +-20m². Huidige ondergrond : GRAS . Huidige terras ligt ongeveer 10 cm onder het bestaande terras (uitgraven eerder beperkt denk ik) nieuw aan te leggen terras sluit met 1 zijde aan aan bestaande terras. Ttuin/terras is redelijk makkelijk te bereiken vanop straat met aanhangwagen. Bij voorkeur Thermowood planken (donker)

Terras in composiet aanleggen

Het aanleggen van een tuinterras met een oppervlakte van circa 18 m² met alle bijhorende werken (uitgraven tuin...), -in composiet,. Indien mogelijk nog dit jaar voor het begin van het bouwverlof. De woning is van 1960 met een ingrijpende verbouwing (ondermeer een uitbouw) in het jaar 2000, -half open bebouwing. Nu geen terras aanwezig.

Buitenterras heraanleggen en vergroten vloeren garage

Breedte achtergevel: 7m, opp huidige terras (L-vormig) +/- 17m², Opp nieuw terras +/- 28 m², tegels reeds voorzien (60x60x2cm). Het putdeksel van de speitsche put moet verkleind worden van 70x70cm naar 60x60cm en diagonaal tov de achtergevel komen, met passend in het patroon van de tegels die we ook diagonaal willen late leggen m.u.v. de rand. Ook nog inspectieluik sifonput mee te integreren. Beton + chape te voorzien. Uitgraven kunnen we eventueel al deels zelf doen. Dank bij voorbaat. Wat de garage betreft: afm: +/- 3,80 x 12 m. Vloer: ruwe beton,geschilderd. Offertt voor ofwel gepolierde beton boven op te leggen in 2 delen ofwel chape met vloertegels. Tegels nog niet aangekocht voor de garage