Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Terras vernieuwen in kunststof" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Terras vernieuwen in kunststof:

Houten terras plaatsen

Graag wil ik mijn houten terras vernieuwen in 2 hoogtes. Oppervlakte 1: 35 m² en opp 2: 17 m². Graag een duurzaam hout. Ondergrond: beton bij opp1. En gewoon aarde bij opp2. Oud terras ook af te breken en meenemen.

Dakterras vernieuwen

We willen het terras van ons plat dak laten renoveren. Momenteel bankirai in slechte staat. Dak en onderconstructie in goede staat, dus enkel vervangen van de houten latten door hout of composiet.

Vernieuwen van balkon met betonnen gewelven

Het afbreken en heropbouwen van een balkon-terras. Het oude balkon bestaat uit betonnen gewelven die niet meer waterdicht zijn. Het idee is om een nieuw balkon te plaatsen met lichtere materialen. Liefst waterdicht, zodat we het terras onder het balkon ook nog kunnen gebruiken.

Composiet terras vernieuwen

Vernieuwen van de huidige terras van 34-35 m² van composiethout rond de tuinhuis. Ondergrond is gewoon aarde.

Houten dakterras leggen plus glazen of plexiglas balustrade

Ik wil graag mijn terras vernieuwen (420x1240cm). Momenteel stenen tegels met ijzeren omheining wat ik wil veranderen naar een terras van (gladde) planken (geen ribbels) van hardhout met een omheining van (plexi)glas.

Terras aanleggen en uitbreiden

Ik wil graag mijn terras vernieuwen en een beetje uitbreiden! Van materiaal had ik gedacht aan tegels. Het huidige terras is 4 bij 3 m en we zouden het willen uitbreiden met 2,5 bij 3 m.

Terras vernieuwen

Terras van 50-100m² vernieuwen. Momenteel deels klinkers en deels verharde aarde/dolomiet. Graag onderhouds- en kindvriendelijk materiaal in overleg met vakman, hout heeft momenteel de voorkeur.

Dakterras vernieuwen

Terras van 36m² heraanleggen. Momenteel houten terras op roofing. Soort materiaal in overleg vakman (hout of padouk of dergelijke)