Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Terrassen heraanleggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Terrassen heraanleggen:

Terrassen heraanleggen

Onze terrastegels zijn voor een groot deel gescheurd en we willen ons terras vervangen. Dit is 47m² groot. Daarnaast hebben we onder onze inkom een tegelvloer op chappe liggen waarvan ook de tegels kapot zijn. Ook daar willen we een printbeton. De opp is 12m². Naast deze beide terrassen hebben willen we een tuinhuis plaatsen op een nog te gieten betonvloer van 32m².

Herleggen van terras in composiet

Wij zouden graag het terras dat nu uit hout bestaat heraanleggen in composiet. Dit moet in hetzelfde kleur zij als alle andere terrassen. De afmetingen zijn 2x8m ongeveer.

Houten terras heraanleggen

Bestaande houten terras vernieuwen . 2 terrassen in de tuin van ongeveer 50m² tezamen.

Heraanleggen 4 terrassen in ipé hout

Ik wens volgende 4 terrassen te heraanleggen met ipé hout. De bestaande terrassen zijn bankirai en dienen ook uitgebroken te worden. De ondervloer van de terrassen is nog goed. De afmetingen van de terrassen zijn: Dakterras 1 = 35. 12m² Dakterras 2 (L x B) = 23. 45m² Terras 3 = 1. 72m² Terras 4 = 5. 55m²

Terrassen aanleggen op appartement

2 terrassen die water doorlaten graag de terrassen terug heraanleggen. Ongeveer 12 m². En is gelegen op de vijfde verdieping. Graag in tegels aanleggen.

Herstelling van terras

Waterinsijpeling via de terrassen van de bovenbuur. Waterschade in de keuken. Heraanleggen van waterdicht terras ( 1ste verdieping ) met lichte afhelling weg van de gevel naar straatkant + plaatsen klokputjes en afvoer.