Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Bestaande terrassen renoveren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Bestaande terrassen renoveren:

Bestaande terrassen renoveren

Bestaande terrassen (4) en een looppad vervangen. Momenteel in hardhout . Terrassen uit steenpatijt of gestoomd hout. oppervlakte 100 m².

Renoveren terrassen

Renovatie ( vervanging ) van 2 x 2 in elkaar doorlopende terrassen ( met tussen scheidingen boven terrasvloer ) waarvan 2 op 1 ste en 2 op 2 de verdieping. Vervanging van zowel onderbouw ( houten balken op 40 cm van elkaar ) als planken vloeren.

Vernieuwen van terrassen en betonrot aanpakken

We hebben een bestaand terras van natuursteen op betonnen welfsels. Voegen tussen de natuursteen laten water door, en betonnen welfsels zijn voor een groot deel nat. Gezien het terras gedeeltelijk overdekt is, zoek ik ook een oplossing om de koudebrug naar binnen toe weg te werken of op z'n minst te verminderen. Een isolerende laag met daarboven chape en daarop de tegels is mogelijk. Het terras geeft via een arduinen trap met 6 treden die ook niet meer goed afwateren. Ik ben op zoek naar een bedrijf die dit als totaal project kan renoveren, geïnteresseerde bedrijven kunnen natuurlijk steeds eerst eens komen kijken.

Aanleggen van terras

Bestaande tuin renoveren, aanleggen pad en 3 terrassen en keldertrap op betonnen talud.Plan ter beschikking.