Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Thermowood terras aanleggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Thermowood terras aanleggen:

Thermowood terras aanleggen.

Vlonder van 13.5m² in klasse 1 thermowood aanleggen. Liefst planken gemonteerd op onderbouw van composiet balken van 50cm x 60cm in lengterichting aangelegd met een worteldoek. Ondergrond is aarde.

Composiet terras plaatsen

We zouden graag een terras willen laten maken voor het aanleggen van een verhoogd dakterras composiet of in thermowood. Voor een ruimte van 50 m².

Terras vernieuwen

Terras van 15m x 3.5m vernieuwen. Momenteel Bankirai die moet uitgebroken worden. Graag hardhout, thermowood of composiet.

Houten terras aanleggen

Houten terras aanleggen in 2 delen waarvan 1 x 3m x 3m en 1 x 5m x 4m met trap van 2 treden tussen de 2. Thermowood liefst.

Terras in thermowood aanleggen

Vervanging van het huidig terras in bankirai dat na 25 jaar aan vervanging toe is. Ik had het nieuwe terras graag in thermowood gehad. Oppervlakte is ongeveer 114 m².

Thermowood terras leggen

Aanleg terras in thermowood. Grondwerken zijn bijna afgerond, dus het terras kan onmiddellijk aangelegd worden. Het gaat om 2 delen, ene met een oppervlak van 20 m² en de andere 18 m².

Terras aanleggen

2 huizen met plat dak naast elkaar. 2 dakterassen die in mekaar overlopen (hoogteverschil van 20/25cm) afmetingen: eentje van 11mX3,70 en eentje van 4mX3.70) Dakterrassen aanleggen - liefst in thermowood -maar kan ook verschillen, is te zien wat de vakman aanraadt.

Houten terras aanleggen

Terras van 38m² aanleggen in Thermowood. Afmetingen zijn 7.5m x 5m. Vanaf betonvloer af is er slechts 8cm beschikbaar.