Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Tuin aanleggen met klinkers" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Tuin aanleggen met klinkers:

Composiet terras leggen

Composiet terras van 16-20m² aanleggen. Het betreft de tuin van een volledig gerenoveerde woning.

Afbreken oud tuinhuis en aanleggen pad in de tuin

Oud houten tuinhuis van 4m² afbreken. Bestaand betonnen pad van 15m x <1m uitbreken. Klinkers of tegels plaatsen in de helft van de tuin over een opp. van 15m x 5m. Stopcontact en verlichting voorzien, stroomkabels zijn reeds aanwezig.

Composiet terras aanleggen.

Tuin van ong. 85m² ombouwen tot houten of composiet terras. Momenteel gras.

Coffrage aanleggen in tuin

Coffrage van ong. 80m in tuin aanleggen voor terras van 110m².

Houten terras plaatsen

Ik zou graag een houten terras nieuw laten aanleggen. Het terras komt achteraan in de tuin en zou 11,50m op +/- 5m worden.

Terras heraanleggen

Terras van 8m x 4.5m heraanleggen, terras bekleden zelf ofwel tegels of hout. Er is een hoogteverschil met tuin van ong 0.9m dus terras dient opgehoogt te worden. Trap maken van 1.5m x 1.5m in natuursteen. L-Boordstenen plaatsen rondom op dezelfde hoogte als terras. Kleiklinkers van zijkant van huis tot aan terras aanleggen over een opp. van ong. 20m². Bestaande tuinpad afbreken.

Terras aanbouwen bel-etage met trap

Balkon van ong. 5m x 1.5m met trap naar tuin aanleggen. Terrastegels aanleggen op gelijkvloers over 8m x 2.5m. Betreft een bel-etage.

Terras in composiet aanleggen

Aanleg terras in composiet in grijs of antraciet kleur. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 40m². In een deel van de tuin ligt al wat grind, dat moet eventueel weggehaald worden.