Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Uitvoeren van klinkerwerken terras" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Uitvoeren van klinkerwerken terras:

Klinkerwerken uitvoeren

Oprit van gevel en boordsteen en achter de veranda koertje. Aantal m²s is mischien kleiner. De oprit zijn grijze grindsteentjes en koertje betondals Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 50 en 100 m² Oprit beklinkeren. Achter veranda het koertjes beklinkeren. Momenteel grijze grindsteentjes op oprit en betondals op koertje. Alles eerst uitbreken en dan beklinkeren. Het betreft een totale opp. van ong. 100m²

Klinkerwerken uitvoeren

Terras van 21m² aanleggen. Oprit van 20m² aanleggen. Boordsteen is al geplaatst met balast.

Klinkerwerken uitvoeren

Vakman voor leggen van oprit + staanplaats voor 2 wagens (totaal ong.100m²) in grijze betonklinkers.

Uitvoeren van klinkerwerken terras

Gras weg halen van de tuin en betonklinkers leggen in de plaats. Dit voor de oppervlakte van 70m².

Klinkerwerken uitvoeren

De parking voor de garage moet in kiezelstenen worden aangelegd. Het gaat om een oppervlak van 3 op 3. Daarnaast is er een pad van de voordeur naar straatkant van 1m op 3 in klinkers en een tuinpad van 1 meter breed in klinkers. We willen ook een terras van 7m op 3 in Egyptische kalksteen en een rand van 1 meter rondom ons zwembad Terras en rond zwembad betegelen: 7m op 3m en rondom 1m zwembad. tegels: egyp kalksteen.

Klinkerwerken uitvoeren

Waar nu gazon is moeten klinkers komen. Oprit moet opnieuw beklinkend. We zijn er nog niet uit of we dit met dezelfde klinkers gaan doen of hiervoor andere gaan gebruiken.

Klinkerwerken uitvoeren

Het is een binnenkoer waar al voor een deel klinkers liggen maar van achter ligt een vijvertje en die gaat weg en deze plaats moet doorgetrokken worden met klinkers ik denk rond de 8 m².

Klinkerwerken uitvoeren

Aanleggen oprit van ongeveer 35m lang, vooraan 3 parkings, wandelpad naar en rond het huis, een terras en een wandelpad rond de garage. De oprit is de eerste 20m gemiddeld 3m breed, waarna deze geleidelijk breder wordt tot ongeveer 7,5m (garage breedte is 5m70, daarmee). Onder de oprit zit een septische put en een regenwaterput, en er moeten 2 putjes staan voor water alsook 3 uitsparingen waar mijn wachtleidingen binnenkomen. Daarnaast ook een deksel te voorzien zodat ik aan mij afvoer naar de straat kan. De dorpels van de oprit staan al, al wil ik deze afslijpen zodat ze niet meer zichtbaar zijn indien mogelijk. Voor de rest bevat de uit te voeren oppervlakte momenteel gebroken beton.