Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Veranda afbreken en terras aanleggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Veranda afbreken en terras aanleggen:

Veranda afbreken en terras aanleggen

Wij hebben een veranda staan, maar we willen deze weg omdat wij die niet gebruiken. In plaats daarvan willen we een terras maken. Terras : tegels. Terras : zo groot als de veranda. In de veranda ook chauffage af te sluiten.

Terras afbreken en heraanleggen

Momenteel is het terras in onze tuin eerder een "doe-het-zelf"-terras van de vorige eigenaar. Begint het stilaan te begeven. We zouden het graag volledig laten afbreken en professioneel laten aanleggen. Staat nu op een verhoog (op blokken) maar dat hoeft niet per se voor ons (zal afhangen van het advies dat we krijgen). Het kan dus zijn, afhankelijk van het advies, dat het terrain dus een beetje genivelleerd moet worden. Er moet ook een kleine trap (3 treden) gemaakt worden tussen de veranda en het terras, in hetzelfde materiaal als het nieuwe terras.

Heraanleggen van terras

Uit te voeren werken : Afbraak bestaand terras (zie foto) Veranda-muurtje verbreden tot 1m20 (aan de trapzijde), aan de zijde van de dakgoot zodanig dat deze kan weggewerkt worden + opnieuw betegelen met terrastegels. Bestaande terras aan de zijkant afbreken en nieuw leggen. Klinkerweg en grote silexdallen uitbreken en opnieuw bestraten met bij voorkeur Kandla Grey Platines of Marlux Stonehedge. Mooie afwerking met boordstenen.

Terras heraanleggen

Wij hebben momenteel een veranda, die we willen afbreken en in de plaats een groot terras (ongeveer 67 m²) aanleggen. Hiervoor dient een stukje beton uitgegraven te worden en de rest is aarde (tuin), graag ook nieuwe beton gieten en daarop tegels (vrij groot) te leggen. Indien mogelijk willen we ook een houten overdekking over de helft van ons terras maken. Graag offerte voor dit alles (best eens langskomen eerst om alles te bespreken en te tonen)

Bestaande terras afbreken

Bestaande terras afbreken. Er moet een vloer inkomen die krasbestendig is als ik er met gewicht oprij , er moet een auto kunnen opstaan. Fundering aan de zijkant moet minstens 30 cm bedragen omdat er een veranda moet opgebouwd worden.

Vergroten terras bel etage

Heb bestaand terras van 1,80 m diep en daaronder een veranda van nog eens 2. 00 m. Zou graag bestaand terras tot over veranda uitbreiden. Eventueel veranda afbreken en vervangen door stenen muren, weliswaar met behoud van ramen naar tuin toe