Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Vervangen van enkele planken composiet terras" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vervangen van enkele planken composiet terras:

Composiet terras leggen

Terras (binnen tuintje) ligt nu hardhout (planken) en wil deze vervangen, door composiet. m² = 12,4

Houten terras op een balkon renoveren

Houten balkon terras vervange . Houten planken te vervangen. Terras : 10 m lang op 1m20. Terras steunt op 2 houten palen die rot zijn.Rot onderaan.

Vervangen van enkele planken composiet terras

Herstellen van een horeca terras - bankirai composiet - accident gebeurd met transpalet. Enkele planken moeten vervangen worden.

Dakterras legggen

Bestaand dakterras van 10m² is aan vervanging toe. Houten planken moeten vervangen worden. Het is ook niet meer waterdicht. Bij zware regenval sijpelt water in de onderliggende badkamer.

Houten terras leggen op tweede verdieping

Terras appartement 2de verdieping (meer dan 20 jaar oud) te bedekken met duurzaam hardhout (bankirai, ipé of padoek, planken zonder groeven). Terras is 4,40 lengte x 5,3 diepte (24 m2 ongeveer). Huidige planken zijn aan vervanging toe. Schutting stevig te bevestigen (4 bestaande panelen hoeven niet vervangen te worden, maar zijn omgewaaid door de storm in maart).

Uitbreken en plaatsen houten terras

Wij wonen op de 3de verdieping van een oud fabrieksgebouw. Aan de zuiderkant hebben wij een houten terras op balken geplaatst. Deze planken zijn rot en moeten vervangen worden. Alsook wensen wij de afscheiding van onze buurman te laten afwerken in hout.

Dakterras renoveren en dak isoleren

Wij zouden graag ons dakterras renoveren en gelijktijdig ons dak isoleren. Wij wonen op het 2e verdiep en hebben momenteel toegang tot het dak via een dakraam en dakhuis. Dit alles is reeds vergund bij de stad. De oppervlakte van ons dak is 95m². Graag zouden we dit dakhuis vervangen door stevig dakluik en zouden we een nieuwe (overdekte) constructie willen boven onze lounge. Hiervoor zou eventueel wel een vergunning aangevraagd moeten worden. Terras : nu liggen er houten planken.

Heraanleg terras met composiet

Een deel van ons (verhoogd) terras dient vernieuwd te worden. Momenteel tegels maar wij wensen deze te laten vervangen door composiet planken. Terras mag eventueel met een paar m² uitgebreid worden. Terras nu ongeveer :10m².