Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Voortuin en oprit van 300 m² heraanleggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Voortuin en oprit van 300 m² heraanleggen:

Leggen oprit

Graag zouden wij de losse lavastenen in onze voortuin laten vervangen door een oprit in klinkers. Oppervlakte: ongeveer 19 m². Ondergond: losse lavasteen – worteldoek – zwarte aanvulgrond. Er gaat waarschijnlijk stabilisé moeten komen.

Oprit in kasseien Candla Grey leggen

Deel van de oprit is reeds gelegd in Candla grey. Rest was voortuin met buxus en bodembedekkers en die willen we nou ook laten toeleggen. Is ergens 35-40m².

Voortuin en oprit van 300 m² heraanleggen

We zijn op zoek naar iemand om onze voortuin, inclusief oprit aan te leggen. Het gaat om een min of meer L-vormig stuk met een oppervlakte van 750 m². We willen een strak modern geheel dat past bij de moderne strakke stijl van de woning. Een stuk van de werken zijn de bestrating en het andere stuk is de bestaande aflopende grastuin nivelleren en om te vormen naar een onderhoudsvriendelijke voortuin. Deel van de oprit is zo een 300 m². Tevens dient er een poort voorzien te worden om een doorgang naar de achtertuin mogelijk te maken.

Oprit in klinkers aanleggen

Voortuin ombouwen tot oprit. Oprit in betonklinkers. Oprit van 4,4 m op 4m.

Oprit aanleggen in grote XL betontegels

Momenteel 1/3 oprit in klinkers en 2/3 tuin met bomen en gewassen dit is een voortuin. (die natuurlijk ook nog verwijderd moeten worden). Ondergrondse mazouttank onder de voortuin, die ook een nieuwe afdeksteen nodig heeft. Ongeveer 90 m² aan te leggen. Best ter plaatse komen kijken.

Gepolierde betonvloer voor terras aanleggen

We zouden het bestaande terras willen vervangen. Het werk bestaat uit 3 gedeeltes: Deel 1: Terras achteraan is ongeveer 40 m² en er moet ook een putdeksel voor een controle put in verwerkt worden met afwateringsrooster Deel 2: Zijkant huis ongeveer 25 m² ook nood aan afwateringsrooster. Deel 3: Voortuin. / Oprit 43 m² . 3 Putdeksels moet geïntegreerd worden.

Oprit met kasseien aanleggen

Oppervlakte van 150 m². Bestaand terras of oprit uitbreken. Oprit heraanleggen. Bijkomend pad aan de voorgevel en een parking voor 2 voertuigen. De kasseien zijn al beschikbaar. Deels al uitgebroken en liggen in de voortuin. Ander deel (oprit) moet nog uitgebroken worden. Plaatwijze in wildverband volgens plan tuinaannemer. De parking ligt boven een regenwaterput die versterkt werd met een betonplateau. Ter plaatse komen kijken.

Gepolierde betonvloer aanleggen voor oprit en voortuin

Gepolierd betonvloer aanleggen ongeveer 288 meter. Dit is voor de oprit. Mijn opbouwhoogte is meer dan 7 cm. Het gaat hem om een oprit en voortuin.