Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Waterdicht maken van terras" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Waterdicht maken van terras:

Waterdicht maken van terras

Balkon op eerste verdieping te renoveren. Het gaat over 12 m² (onregelmatige vorm) aan tegels die eerst nog moeten worden uitgebroken. Terras moet waterdicht worden (chape, epdm, ...), dakrand moet er komen en de afloop moet naar de andere kant. Daarna isoleren en klaarmaken voor tegels met tegeldragers.

Balkon heraanleggen en waterdicht maken

Ons balkon is niet waterdicht en er sijpelt water door naar de onderbuur. Ook heraanleg in bij voorkeur composiet bankirai. 8m² ongeveer.

Renovatie beton balkon

Renovatie van onze terrassen op de 1ste en 2de verdieping. Deze zijn niet meer waterdicht en de tegels zitten los. Oppervlakte zijn ongeveer 20 m². ° Demonteren balustrades en windschermen, deze worden behouden ° Uitbreken tegels en chape ° Waterdicht maken terrassen ° Voorzien van terrastegels (of kwartskorreltapijt afhankelijk van de prijs) ° Terug monteren van balustrade en windscherm.

Waterdicht maken van terras op verdiep

Dakterras 8m² op tweede verdieping aan de achtergevel waar een lek is. Onderburen hebben waterschade. Dus belangrijk om de waterdichtheid te herstellen.

Waterdicht maken van terras

Wij hebben een lek ontdekt bij ons en dachten dat dit door de ramen kwam die naar de tuin lijden. Nu blijkt dit te komen door het ouder terras dat er ligt. We zouden dus asap ons terras moeten vervangen/herstellen vooralleer de epdm kan gelijmd worden en dus onze lek opgelost geraakt. Terras met vierkante tegels.Waterdicht te maken.

Waterdicht maken van terras met coating op bestaande tegels

Waterdicht maken van terras met coating op bestaande tegels. Bestaand terras met tegels op eerste verdiep, goed toegankelijk met buitentrap. Oppervlakte : 11m x 3.9m

Waterdicht maken van terras op verdiep

Terras op de 1ste verdieping van ongeveer 4 op 10 m is betegeld maar regent door in de onder gelegen garage. We zoeken een oplossing om het terras waterdicht te maken zonder het volledig te moeten uitbreken.

Terras waterdicht en beloopbaar maken

Terras van 6 meter op 3 meter waterdicht maken. Waarschijnlijk zal de betonplaat moeten vernieuwd worden.