Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Waterdicht maken van terras" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Waterdicht maken van terras:

Waterdicht maken van terras

Wij hebben een lek ontdekt bij ons en dachten dat dit door de ramen kwam die naar de tuin lijden. Nu blijkt dit te komen door het ouder terras dat er ligt. We zouden dus asap ons terras moeten vervangen/herstellen vooralleer de epdm kan gelijmd worden en dus onze lek opgelost geraakt. Terras met vierkante tegels.Waterdicht te maken.

Waterdicht maken van terras met coating op bestaande tegels

Waterdicht maken van terras met coating op bestaande tegels. Bestaand terras met tegels op eerste verdiep, goed toegankelijk met buitentrap. Oppervlakte : 11m x 3.9m

Waterdicht maken van terras op verdiep

Terras op de 1ste verdieping van ongeveer 4 op 10 m is betegeld maar regent door in de onder gelegen garage. We zoeken een oplossing om het terras waterdicht te maken zonder het volledig te moeten uitbreken.

Terras waterdicht en beloopbaar maken

Terras van 6 meter op 3 meter waterdicht maken. Waarschijnlijk zal de betonplaat moeten vernieuwd worden.

Balkon renoveren

De terrasvloer van ongeveer 24m² moet gerenoveerd worden en de balustrade vervangen; Nu is het een dakterras, roofing met dalls. Opvoegen waterdicht maken en nieuwe balustrade ( alu)

Waterdicht maken van balkon

Wij wonen op het 8ste verdiep en hebben een balkon van +/- 150 x 700cm.Onze onderbuur zijn muur vertoont vochtvlekken, dus vermoeden wij dat er ergens een "lek" is. enige oplossing daarvoor is veronderstellen wez, coating van het bestaande balkon Balkon : met tegels

Waterdicht maken van terras op verdiep

We hebben een bestaand terras op de eerste verdieping van 1m50 op 3m50 - op het terras blijft regelmatig water staan en het water dringt dan in de muren waardoor deze beschadigd zijn. Kan u het terras zodanig opbouwen dat er geen water meer blijft staan en er ook geen water meer in de muren kan trekken.

Waterdicht maken van terras

Terras waterdicht te maken . Terras is ongeveer 6m op 1,5 m en is gelegd met tegels.