Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een terrasbouwer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers.
60 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten terrasbouwer aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Oost-Vlaanderen:

maandag 19 februari 2018

Dakterras aanmaken op eerste verdieping

Graag een dakterras aanmaken in bankirai. Ongeveer een oppervlakte van 10 m². Moet nog een balustrade aankomen.
zaterdag 17 februari 2018

Houten terras aanleggen

Ik wil graag een houten, liefst bamboe, terras laten aanleggen van 5 m op 4 m diep. De kant van 5 meter grenst aan ons openschuivend raam, het gebouw dus en het terras moet dus op hetzelfde niveau komen. De ondergrond is verhard, maar niet gebetonneerd.
maandag 12 februari 2018

Gepolierde betonvloer voor terras aanleggen

Gepolierde betonvloer aanleggen voor een terras. Oppervlakte is 16 m². Er ligt een stabilisé.
maandag 12 februari 2018

Aanleg terras en fundering tuinhuis

Terrasaanleg met gebruiksvriendelijke tegel (geen blauwe steen) afmetingen terras: 6. 75x3m tuinhuis afmetingen nog niet bepaald maar zal rond 3x4m zijn.
maandag 12 februari 2018

Gepolierde betonvloer aanleggen en oprit uitgraven

Betonvloer aanleggen 100 m². Voor oprit. Op de oprit ligt nu al vele jaren kiezels, of wat er van verblijft. Inclusief het uitgraven.
maandag 12 februari 2018

Terras en oprit aanleggen in betontegels

Terras en oprit aanleggen in betontegels. Terras 50 / oprit 120 (we zijn nog niet zeker of we de oprit ook aal gaan aanleggen) Waar het terras en oprit moeten komen ligt reeds een half jaar gebroken steenpuin (aangetrilt). Resterende opbouwhoogte rond 15 a 20 cm.
zondag 11 februari 2018

Gepolierde betonvloer aanleggen

Betonvloer aanleggen. Graag gepolierde beton. Ongeveer 30 m². Voor terras en tuinpad.
zondag 11 februari 2018

Oprit met kasseien aanleggen

Oppervlakte van 150 m². Bestaand terras of oprit uitbreken. Oprit heraanleggen. Bijkomend pad aan de voorgevel en een parking voor 2 voertuigen. De kasseien zijn al beschikbaar. Deels al uitgebroken en liggen in de voortuin. Ander deel (oprit) moet nog uitgebroken worden. Plaatwijze in wildverband volgens plan tuinaannemer. De parking ligt boven een regenwaterput die versterkt werd met een betonplateau. Ter plaatse komen kijken.
zondag 11 februari 2018

Oprit in steentapijt aanleggen

Graag zouden we een steentapijt aanleggen. Oppervlakte 300 m².
zaterdag 10 februari 2018

Gepolierde beton aanleggen voor terras en uitbreken huidige terras

Gepolierde beton aanleggen voor een terras. Uitbreken van de huidige tegels, en gepolierde beton aanleggen voor een oppervlakte van 35 m².
zaterdag 10 februari 2018

Houten terras plaatsen

Houten terras aanleggen ongeveer 40 m². Er moet ook een trap voorzien worden naar het hoger liggend gazon.
vrijdag 9 februari 2018

Terras in padouk aanleggen

Houten terras aanleggen. Ongeveer een oppervlakte 30 m². Er ligt momenteel een terras in natuursteen, zal zelf uitbreken.
vrijdag 9 februari 2018

Printbeton plaatsen voor terras

Betonvloer leggen ongeveer 50 m² Graag printbeton. Wij willen een terras maken aanliggend tegen onze woning. Deze graag in printbeton. De ondergrond momenteel bestaat grotendeels uit beton, andere is chape en aarde. We zijn nog van plan om een pvc regenput te plaatste in het aarde gedeelte waar we beton willen. We weten echter niet of dit aan te raden is of niet. Best ter plaatse komen kijken.
zondag 4 februari 2018

Tegelwerken terras in composiet

Ik zou graag een terras van 3,00 meter op 4,00 meter laten aanleggen in composiet tegels. Nu in Bankirai.
zondag 4 februari 2018

Gepolierde betonvloer voor terras en oprit aanleggen

Graag een betonnen oprit met tegelmotief (ev met tegelmotief) voor een lengte van een 35 m en variërend in breedte. Oppervlakte ongeveer 160 m². Dit is voor oprit en terras. met terras ongeveer erbij 40 m².
zaterdag 3 februari 2018

Gepolierde betonvloer aanleggen voor parking/garage

Gepolierde betonvloer aanleggen voor parking/garage. Oppervlakte ongeveer 35 m². Graag hadden we geopteerd voor een gepolierde betonplaat, we hadden graag geweten wat dit ons ongeveer zou kosten. De plaat zou 5 m op 5 m groot zijn. Qua dikte heb ik totaal geen idee daarom dat ik er de hoogte en de materialen heb bijgezet. Ook de wapening hiervan doen jullie dit of doen wij dit? Zou ik eens prijs kunnen krijgen van eventueel het gehele plaatje van graafwerken, wapeningsnet ten tot beton polieren.
zaterdag 3 februari 2018

Gepolierde betonvloer voor terras

Gepolierde betonvloer aanleggen voor 16 m². Dit is voor een terras. Afmetingen ongeveer: 3 m 40 op 4 m 80. Het gaat om een vrijstaand terras, de werken zijn gepland om dit voorjaar uit te voeren.
zaterdag 3 februari 2018

Gepolierde betonvloer aanleggen voor zwembad

Ik zoek een beton voor 35 VIERKANTE meter te doen waar een zwembad op moet van 16 000 kg dus moet wel zwaar gewicht kunnen dragen dus mag ook niet te glad worden voor de natte voeten slipgevaar welke zou u aanraden en wat zou dit kosten. Best ter plaats komen kijken. Dit is een rijwoning.
zaterdag 3 februari 2018

Bestaande betonnen trap behandelen en polieren

Een bestaande betontrap (onbehandeld) in mijn woning waarin vlekken zijn gekomen. Graag polieren, en wat reinigen. Behandelen van de trap, komen kijken ter plaatsen.
vrijdag 2 februari 2018

Kasseien leggen oprit

Kasseien aanleggen ongeveer 350 m². Dit is voor een oprit. Geen voorbereidende werken. Kasseien liggen ook klaar, misschien nog enkele te kopen indien niet toekomen met de bestaande kasseien.
vrijdag 2 februari 2018

Gepolierde betonvloer aanleggen tuinpad en oprit

Betonvloer plaatsen ongeveer 106 m². Voor de oprit en tuinpad. Oprit: 3,5 x 20 meter gravel met aarde onder. Ook verplaatsing van riolering nodig. Tuinpad: tegel pad van veranda naar oprit.
woensdag 31 januari 2018

Houten terras aanleggen

Terras ongeveer 11 m² in hout aanleggen. Reeds stabiele ondergrond aanwezig, geen extra voorbereidende werken nodig.
dinsdag 30 januari 2018

Gepolierde betonvloer aanleggen terras

Gepolierde betonvloer aanleggen voor een oppervlakte van 30 m². Terras-Tuinpad Het gaat over een oppervlakte tussen twee muren 20 x 1,50 m
dinsdag 30 januari 2018

Gepolierde betonvloer aanleggen voor terras

Gepolierd beton aan te leggen 38 m². Dit betreft een werk op een rechthoekig terras van 8 x 4. 6 meter. 2 lengtes van 8 en eentje van 4 sluiten aan aan een muur. Hoogte van betonplateau tot onderkant dorpels is gemiddeld 15 cm. We hadden een terras op het oog in kleur antraciet, met inslijpen van tegels.
dinsdag 30 januari 2018

Gepolierde betonvloer plaatsen

Ik wil graag een terras met polybeton aanleggen. De gepolierde betonvloer zou zo een 100 m² moeten zijn. Momenteel is de ondergrond kiezel, aarde en beton, en momenteel ligt deze 15 cm onder het raam niveau. Ik wil absoluut een witte betonvloer voor het terras.

Partners

Partners van Casius