Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een terrasbouwer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers.
75 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten terrasbouwer aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Oost-Vlaanderen:

woensdag 19 september 2018

Bankirai terras vernieuwen

Bestaand bankirai terras (van een appartement) dient vernieuwd te worden. Het terras is van afmetingen 3,65 m x 2,80 m. Er liggen momenteel 19 planken van 14 cm breed.
maandag 17 september 2018

Houten terras op bijgebouw maken

Dakterras bovenop bijgebouw stadswoning. Ook een balkon naar het dakterras zou gemaakt moeten worden. Wand voorzien aan kant van de koer . Oppervlakte : 2 m op 5 m. Vanuit de keuken ook een toegang naar terras. Inkijk op industrieel gebouw. Houten of composiet variant als materiaal.
zondag 9 september 2018

Houten terras aanleggen

Steigerhout of bankirai terras/pad 2meter breed en 12 lang (maatwerk) ondergrond is gravé steentjes welke er al 10jaar liggen, ondergrond nog hier en daar te verstevigen. Rooster in geïmpregneerd houten leggers en daarom bankirai of steigerhout stukken van 2 meter. Er is nog plaats onder de dorpels venster en deur van 6cm.
donderdag 6 september 2018

Kunststof dakterras leggen

Het aanleggen van dakterras op plat dak van circa 17m2 + omheining van circa 6m liefst in glas, ondergrond terras niet belangrijk juist goed te onderhouden.
woensdag 5 september 2018

Terras aanleggen in steentapijt

Leggen van terras in steentapijt Ongeveer 35 m2
dinsdag 4 september 2018

Houten dakterras en houten tuinterras plaatsen voor twee werven

Plaatsen van dakterras (65 m²) en balustrades en bordes op werf 1 + tuinterras te werf 2 (35 m²) Er zou tussen 50 en 100 m² geplaatst moeten worden.
maandag 27 augustus 2018

Houten terras aanbouwen

De caravan is11m50 lang en 4 m breed over de volledige lengte. Terras aanbouwen van 3M x 2m met een tussensoort van hout .
zondag 26 augustus 2018

Herstellen van tegels op terras

We hebben een groot buitenterras in keramische tegels (60*60) , totale oppervlake ongeveer 100m². Meerdere tegels beginnen los te liggen, een aantal zijn verzakt en vele voegen dienen vernieuwd te worden. We zoeken dan ook iemand die dit terras terug in perfect staat kan herstellen.
maandag 20 augustus 2018

Bankirai vervangen door composiet terras

Huidig terras in Bankirai moet men vervangen door een nieuw materiaal, composiet. Het gaat om zo een 30 m².
maandag 20 augustus 2018

Terras uitbreiden

Er ligt een terras met tegels ( blauwe steen ) maar we willen het uitbreiden. Uitbreiden met een 50 m² in Vietnamese blauwe steen. Steen van 40 op 40.
maandag 20 augustus 2018

Terras aanleggen in printbeton

We willen een terras aanleggen in printbeton, dit voor 68 m². Nu ligt er beton.
maandag 20 augustus 2018

Dakterras aanleggen

Ik wil graag een dakterras laten aanleggen op de 3de verdieping van een klein appartementsblok. Het terras ligt op de Duplex, naast de slaapkamer en is enkel bereikbaar via een velux dus ook daar moet een oplossing komen. Het gaat over een 10m² maar ik hoorde al op de gemeente dat er een meter van de zijkant moet gebleven worden. Materiaal te bespreken met vakman.
zondag 19 augustus 2018

Terrastegels vernieuwen

Ik wil graag mijn oud terras met tegels laten uitbreken om nieuwe tegels te plaatsen. Ik wil grote tegels van 40x40 cm of groter in een Arduin look. Het gaat om ongeveer 20 m².
maandag 13 augustus 2018

Houten terras leggen op eerste verdieping

Rechthoekig terras van ongeveer 4m (=lengte van de huidige planken) op 8,8m. Terras bestaat momenteel uit lariks planken waarvan stukken afgezaagd zijn door werken bij de buur en een aantal planken zijn rot. Voorkeur voor een iets duurzamere plank, indien mogelijk zonder groef.
maandag 30 juli 2018

Houten terras op dak aanleggen

Houten terras aanleggen op plat dak. Gerenoveerd huis, plat dak 6 op 2,20 meter en dan houten terras op aanleggen. Dit mag basis hout zijn , bankirai.
zaterdag 21 juli 2018

Houten terras aanleggen 25 m²

We zouden naast ons bestaande terras een houten terras willen aanleggen om een sauna op te zetten. De afmetingen zijn 5 x 5, dus 25 m². Er is geen beplanting op het stukje grond.
woensdag 18 juli 2018

Houten dakterras aanbouwen

Wij willen ons terras op de eerste verdieping aanbouwen. Er moet vooraan een poutrel van +/- 5 m gestoken worden tussen 2 muren (er is geen ondersteuning nodig naar onderen toe). Achteraan moet er een houten balk tegen een muur bevestigd worden. (Dus het terras wordt bevestigd aan 2 zijdelingse en 1 achterliggende muur. ) Vloeren ofwel kunststof of houten vloer. De oppervlakte is +/- 15 m² a 20 m². Balustrade aanmaken een combinatie van ijzer en hout. De constructie van het terras zal identiek zijn aan bovenliggende terrassen.
woensdag 18 juli 2018

Bankirai dakterras met balustrade plaatsen

Een houten dakterras aanleggen van 9 m². De voorkeur gaat naar bankirai terras. Er ligt roofing op het dak , en is al goedgekeurd voor plaatsen van een dakterras. Ook graag rond het terras een balustrade plaatsen.
zondag 15 juli 2018

Composiet terras aanleggen

Composiet terras aanleggen ongeveer 24 m² in planken. Dit is momenteel nog gazon.
zaterdag 14 juli 2018

Terras in kunststof aan te leggen

Grasveld veranderen in terras. terras 40 m². Kunststof , composiet planken.
vrijdag 13 juli 2018

Terras in keramische tegels aanleggen

Een terras van +- 36 m² met keramische tegels van 60/60 op 2 cm. Bodem: zandgrond nog verder uitgraven. Dus uitdiepen 30 cm enz. Tegels, lijm en voegspecie worden in augustus (normaal 1e week ) geleverd. Al het materiaal is in bezit.
donderdag 12 juli 2018

Verwijderen van dolomiet terras en kasseien leggen

Nu ligt er een terras in dolomiet die moet worden verwijderd, weggenomen worden en kasseien in de plaats leggen. Oppervlakte is 91 m².
donderdag 5 juli 2018

Terras in gepolierd beton aanleggen

Terras gepolierde beton. Graag zouden we dit laten aanleggen. 28 vierkante meter. Was een vijver. Ligt droog nu. Moet nog opgevuld worden met steengruis en daarna gepolierde beton afwerking. Is aansluitend aan veranda.
dinsdag 26 juni 2018

Kasseien aanleggen

De oprit aanleggen in kasseien ,momenteel ligt er grind op. De totale oppervlakte is 100m².
zaterdag 16 juni 2018

Betegelen van terras, oprit en parking

Dit is voor een nieuwbouw: Betegelen van terras, oprit / parking. Een oppervlakte van 100 m² te betegelen.

Partners

Partners van Casius