Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een terrasbouwer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers.
102 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten terrasbouwer aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Oost-Vlaanderen:

maandag 9 september 2019

Dakterras van 140 m² renoveren met hout of composiet

Reeds bestaand dakterras in bankirai en kasseien moet vervangen worden. Het gaat om 140 m² in totaal. Nieuw materiaal moet hout of composiet zijn dat waterbestendig is.
zaterdag 7 september 2019

Houten terras maken

In de tuin waar voordien een vijver was ligt nu aarde. Ik zou daar een houten terras willen. Het is niet meer dan 10 m².
vrijdag 6 september 2019

Zwevend terras plaatsen

Graag wens ik een zwevend hangterras plaatsen aan de noordkant van mijn appartement. Ik beschik over de muur/gevel en ook een zijgevel/muur wat zeker een pluspunt is voor het plaatsen.
vrijdag 30 augustus 2019

Composiet terras aanleggen

Ik wil tussen het zwembad en het terras een nieuw terras laten plaatsen. Dit graag in composiet. Het gaat om een oppervlakte tussen de 10 en 50 m².
woensdag 21 augustus 2019

Terras te betegelen

Ik had graag een oppervlakte van 3m op 4m betegeld terras gewenst aan de achterzijde van mijn tuin. Makkelijk bereikbaar voor aan en afvoer van materiaal. Aanpalend aan mijn tuinhuis.
maandag 19 augustus 2019

Houten terras + omheining plaatsen

Wij hadden graag een terras van +- 35m² laten aanleggen in houtlook. We overwegen zowel echt hout als kunststoffen varianten en laten ons graag adviseren. Terras van 25 m² + tegelpad + omheining.
maandag 5 augustus 2019

Houten terras aanleggen

Terras aanleggen in hout ongeveer 70m². Zo snel als mogelijk. Er liggen momenteel stenen / tegels, deze moet afgebroken worden.
dinsdag 30 juli 2019

Aanleggen houten pad op paaltjes

L-vormig pad tussen oprit en voordeur. totale lengte 668 cm. breedte 1m behalve de laatste 115cm, daar is het 185cm breed (= het vlak voor de deur). hoogte (of beter gezegd de 0-pas) is 15cm. ondergrond zanderig. om aan te sluiten bij esthetiek van gebouw, dacht ik aan pad met balken in lengterichting, op palen. ter info: gevels zijn in thermowood
zaterdag 27 juli 2019

Houten terras plaatsen

Ik zou graag een houten terras hebben van 32m² naast mijn huis, om een tuinhuis van 17m² op te zetten. breedte 8 meter en diepte tussen de 4 en 4,5 meter. Langs de linkerkant en achterkant is er een haag. (deze staan niet helemaal haaks ~80°).
woensdag 17 juli 2019

Aanleggen van houten terras

Momenteel in renovatie fase en zouden graag een houten terras aanleggen. Op zoek naar vakman die eens ter plaatse kan komen om de opties te bespreken. Hoeveel vierkante meter weten we nog niet zeker, tussen 40 - 70 m².