Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een terrasbouwer of meerdere terrasbouwers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze terrasbouwers uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw terrasbouwer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Oost-Vlaanderen.

42 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten terrasbouwer aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een terrasbouwer, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een terrasbouwer in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor: garage, oprit en terras aanleggen in gepolierde beton, terras en oprit aanleggen in sierbeton, aanleg hangterrassen, houten dakterras aanleggen, terras aan te bouwen op 1ste verdieping, houten terras aanleggen, plaatsen van inox balustrade op plat dak, terras aanleggen in gepolierd beton, houten terras plaatsen, terras in natuursteen aanleggen, houten terras aanleggen, terras aanleggen, terras aanleggen in gepolierde betonvloer, aanleggen van houten zonneterras, oprit en terras aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke terrasbouwer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Oost-Vlaanderen:

zaterdag 24 juni 2017

Tegels vernieuwen van bestaand terras

Bestaand terras (tegels)vernieuwen. Circa 18 m². Graag getrommelde klinkers.
dinsdag 20 juni 2017

Terras in natuursteen aanleggen

Huidig tuinterras is gewone gazon. Graag had ik Vietnamese Blauwsteen of iets gelijkaardigs laten leggen. Moet aangepast worden aan de ronde vormen in de tuin. Ook uitgraafwerken uit te voeren. Ongeveer 25 à 30 m².
vrijdag 16 juni 2017

Aanleg hangterrassen

Ik wil voor een renovatieproject 2 hangterrassen laten aanleggen op het 1e verdiep. Afmetingen gaat over 1,8 m op 2,8 m. Het project is gelegen in Aalst.
maandag 12 juni 2017

Tegels leggen op terras

Ik wil een tegelvloer leggen op terras. +/- 3x4m
vrijdag 9 juni 2017

Gepolierde betonvloer of polybeton plaatsen op terras

Er ligt nu al een terras met terrastegels, maar we zouden het ook een meter uitbreiden naar voor. En aansluitend op de zijkant ook nog een stuk bij. Gepolierd betonvloer leggen , ongeveer 35 m²
woensdag 7 juni 2017

Terras en oprit aanleggen in sierbeton

Graag de oprit en terras aanleggen in sier beton. In totaal een 200 m² met sier beton aan te leggen.
dinsdag 6 juni 2017

Terras vernieuwen

Er is nu een bestaand bankirai terras (breken we zelf uit) wat we willen vervangen en uitbreiden met composiet en zwemvijver. Ongeveer 44 m² oppervlakte.
maandag 29 mei 2017

Houten balkon maken

We hebben 22 m² plat dak waar we een houten balkon willen op maken. Momenteel ligt er een epdm. Het dak is 11 m op 2 m en aan 1 kant van de 11 m is er het huis.
donderdag 25 mei 2017

Aanleggen dakterras

Aanleg dakterras op bestaand plat dak. Eventueel ook voorziening afsluiting rondom terras. (mogelijke materialen: staal + melkglas, elke andere suggestie is welkom) Hout of composiet.
dinsdag 23 mei 2017

Terras van Ipe of Paddouk plaatsen

Een houten terras in Ipe of Paddock. Er ligt al een ondergrond.
dinsdag 23 mei 2017

Tegels terras leggen

De opdracht bestaat uit het vervangen van huidige terrastegels. - 30m2 - afhalen huidige tegels - leveren en plaatsen nieuwe tegels
maandag 22 mei 2017

Terras aanleggen

Het terras komt aan de uitbreiding van onze woning, tussen de achtergevel van de woning en de tuin. Er is een houten wand (in Thermowood) op de scheiding met de buren en ook in de achtergevel zit hout verwerkt (siberische lariks) rond de grote raampartij. Vandaar dat wij voor ons terras ook voor hout willen kiezen.
donderdag 18 mei 2017

Aanleggen terras

Gewoon in rechte lijn terras aanleggen zonder fantasie . Ik zou al blij zijn met 2 dagen hulp.
woensdag 17 mei 2017

Stabilisé en terras leggen

Het terras is uitgegraven, maar der dient bij het aanleggen van het terras uiteraard nog stabilisé etc gelegd te worden om het terras vlak te krijgen en uiteindelijk het leggen en voegen van de keramische tegels. Nadien het terras aan te leggen. Ook dit zouden we graag door dezelfde vakman uitgevoerd zien worden.
maandag 15 mei 2017

Ombouwen zandbak naar terras

Een zandbak moet terras worden. Dus stabilisé gieten en eventueel terrastegels leggen. Oppervlakte 7 m op 4 ,5 m
vrijdag 12 mei 2017

Dakterras in hout plaatsen

Betreft een 3-ledig dak, waarbij ongeveer de helft in groendak moet komen ( daarvoor hebben wij al iemand gecontacteerd) en waarbij de andere helft nog moet ingericht worden ( planken, tegels, kunstgras ? Voor 40m²) Het dak is volledig vernieuwd in epdm en verstevigd.
dinsdag 9 mei 2017

Houten terras en afrastering tuin

Ik zoek een vakman voor de aanleg van een houtenterras en afrastering in een stadstuin. Enkele details: - Terras 6. 5 m x 4. 5 meter. Terrasvloer in ipé (of andere aanbeveling) -Houten afrastering langs 2 zijden van terras (6. 5 m x 4. 5 m) Afspraak ter plaatse is natuurlijk mogelijk.
donderdag 4 mei 2017

Terras aanleggen

Graag hadden we ons terras laten heraanleggen. De afbraakwerken zouden we zelf doen. Er zou ook een stenen waterpartij aangelegd moeten worden.
dinsdag 2 mei 2017

Heraanleggen terras

Heraanleg van terras in tegels.
vrijdag 28 april 2017

Terras in houtcomposiet aanleggen

Aanleggen van een houtcomposiet terras, oppervakte 25 m². Bekleden van een buitenmuur in houtcomposiet of hout. Oppervlakte 20 m² Maken van een bankje in houtcomposiet.
vrijdag 28 april 2017

Aanleggen van terras in padouk

Terras in padouk aanleggen.
donderdag 27 april 2017

Aanleggen terras

Terras met twee geïntegreerde trappen en ronde uitsparing voor beplanting.
vrijdag 21 april 2017

Aanleggen van terras en oprit

Voor de aanleg van ons terras, paadjes, oprit en parking hebben wij keramische tegels van 2cm gekocht. In de bijlage is een gedetailleerde tekening van de werken die moeten gebeuren. Momenteel ligt er overal steenpuin op worteldoek. Er moeten eerst (verborgen) boordstenen geplaatst worden, diverse putten moeten opgemetst worden, daarna 20cm chape gelegd worden en daarna de tegels gelegd en gevoegd. Er zijn 2 soorten tegels: - 104m² tegels in 76x76cm - 160m² oprir in 100x50cm
woensdag 19 april 2017

Bouwen van houten terras

Bouwen van een houten terras :8m op 5m.
dinsdag 18 april 2017

Terras aanleggen in vietnamees blauwsteen

We hadden graag een nieuw terras aangelegd in vietnamese blauwe hardsteen van 20 X 20 en 2,5 cm dik. De tegeltjes zijn reeds aangekocht. Het terras zelf moet nog afgegraven worden, de geschikte vloerplaat moet gelegd worden en dan uiteraard de tegels geplaatst (inclusief 3 putdeksels voor septische put en 2 controleputten)

Partners

Partners van Casius