Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een terrasbouwer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers.
103 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten terrasbouwer aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Oost-Vlaanderen:

woensdag 17 juli 2019

Aanleggen van houten terras

Momenteel in renovatie fase en zouden graag een houten terras aanleggen. Op zoek naar vakman die eens ter plaatse kan komen om de opties te bespreken. Hoeveel vierkante meter weten we nog niet zeker, tussen 40 - 70 m².
woensdag 17 juli 2019

Houten terras aanleggen

Aanleggen houten terras , oppervlakte ongeveer 40m². geen oude terras af te breken.
zondag 14 juli 2019

Composiet terras leggen

Het terras bevat verschillende schuine zijden en de totale oppervlakte bedraagt ongeveer 15 m².
maandag 8 juli 2019

Balustrade plaatsen voor dakterras

Ik wil een balustrade laten plaatsen voor ons dakterras. Dit is afgeschermd door één zijmuur en achtergevel huis dus nog een L-vormige balustrade nodig van +- 5 op 3 meter. Balustrade in metaal of kunststof en witte uitvoering.
zaterdag 29 juni 2019

Klinkers aanleggen

Oprit en tuinpad ongeveer 100 vierkante meter in klinkers
dinsdag 25 juni 2019

Houten terras leggen

Ik ben op zoek naar een terrasaannemer voor de aanleg van een plankenterras van +/- 30m2. Ik heb geen uitgesproken voorkeur voor het type hout, maar mijn budget doet mij neigen naar thermowood ipv tropisch hout. De ondergrond bestaat uit aarde die deels omgewoeld is geweest en nog niet is aangestampt. Er is voldoende hoogte ter beschikking voor een dragend kader + eventueel stabilise. Onder de aarde ligt er puin (variërende dikte)
zondag 23 juni 2019

Hervoegen buitenterras

Ik wil graag mijn buitenterras laten hervoegen. Oppervlakte is 50 m².
maandag 17 juni 2019

Kunststof terras leggen

Stadskoertje. ca 12 m2. Mogelijk gedeeltelijk verhoogd aan te leggen om meer zon te vangen en om diepte te creëren.
woensdag 12 juni 2019

Klinkerwerken uitvoeren

Uitbreiding van het bestaande terras. Het zou 1,5 meter breder moeten worden. De lengte van het terras is 7,85m. Er is eveneens een kleine verzakking aan de rand van het huidige terras (oppervlakte van ongeveer 1m2), dit zouden we ook graag laten recht repareren.
maandag 10 juni 2019

Composiet terras leggen

Heraanleg van bestaand terras (ongeveer 15-20) trapeze-vormig. Ondergrond moet ook worden aangepakt. Indien mogelijk ook herstel houten platen grenzend aan terras (2 houten palen moeten worden vervangen, houten palen zijn al in ons bezit (speciaal moeten laten maken)