Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een terrasbouwer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers.
102 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten terrasbouwer aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Temse, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Oost-Vlaanderen:

woensdag 12 februari 2020

Terras vernieuwen

Terras van 50-100m² vernieuwen. Momenteel deels klinkers en deels verharde aarde/dolomiet. Graag onderhouds- en kindvriendelijk materiaal in overleg met vakman, hout heeft momenteel de voorkeur.
zondag 9 februari 2020

Terras en pad in tegels leggen

leggen van terrastegels en omboorden van terras en tuinpad, we hebben nu reeds een betonnen terras waar de terrastegels op moeten
vrijdag 7 februari 2020

Oud terras uitbreken en nieuw leggen

Oud terras uitbreken van klinkers, Graag een nieuw leggen van 137m². Ook in de klinkers.
dinsdag 4 februari 2020

Terras aanleggen

Ik wil een terras laten aanleggen achter mijn rijwoning. Ik heb grote schuiframen naar de tuin waarvan 2 van de 3 delen openschuiven en binnen ligt er een betonvloer. Ik wil graag een strak terras van ongeveer 24 m². De tuin ligt ongeveer 70 cm hoger dan de vloer binnen dus het terras heeft een draagconstructie nodig en eronder moet de ruimte worden opgevuld. Het terras in beton, tegels of hout te leggen.
maandag 3 februari 2020

Houten dakterras aanleggen

Vakman gezocht om voor een plat dak van een nieuwbouw een terras aan te leggen. Oppervlakte is 16.50 m² (L. 7.65 B. 2.15 H. 0.15). Graag een houtsoort die zijn kleur zal behouden en zonder ribbels.
zondag 2 februari 2020

Klinkerwerken uitvoeren

Aanleggen van een terras aan de volledige zijkant aan het huis en een gedeelte voor de paardenstallen. Het gaat minstens over 100 m² à 150 m². Voorlopig denken we aan klinkerwerk, maar grasdallen mag eventueel ook. Er ligt geen oud terras om uit te breken.
zaterdag 1 februari 2020

Terras aanleggen

Het aanleggen en betegelen van een terras van ongeveer 50 m².
woensdag 29 januari 2020

Klinkerwerken uitvoeren

Op de oprit ligt momenteel grint, die moet eerst afgegraven worden. Er ligt voor de voordeur een pad met gladde stenen dat we eveneens willen verwijderd zien. Ook een beukenhaag van 2m breed moet verwijderd worden. Aan oppervlakte, oprit en latere carport, samen komen we aan ongeveer 120m2. Er dient rekening gehouden te worden met 4 controleputjes
zondag 26 januari 2020

Balkon vergroten

Mijn balkon is 7 meter lang en 1,25 meter breed ik had het graag 30 centimeter breder. En een overkapping laten zetten.
zondag 26 januari 2020

Klinkerwerken uitvoeren

De asfalt is versleten en ik wens een andere oplossing door vierkante klinkers te leggen! De parking is gelegen voor mijn huis aan de straatkant en ongeveer 40 m² groot. Verwijderen en afvoeren van de versleten asfalt laat ik ook aan de plaatser over.