Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een terrasbouwer of meerdere terrasbouwers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze terrasbouwers uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw terrasbouwer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Oost-Vlaanderen.

60 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten terrasbouwer aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een terrasbouwer, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een terrasbouwer in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor: aanleggen dakterras met balustrade, terras en oprit in beton, gepolierde betonvloer in huis, composiet dakterras aanleggen, chinese getrommelde blauwsteentegels plaatsen, houten terras aanleggen, gepolierde betonvloer leggen voor garage, terras aanleggen in gepolierde beton, bestaande terras uitbreken en nieuwe in betontegels leggen, terras betegelen met natuursteen, houten terras, gepolierde betonvloer / polybeton, terras in gepolierde betonvloer / polybeton, houten terras maken, terras heraanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke terrasbouwer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Oost-Vlaanderen:

zaterdag 2 december 2017

Gepolierde betonvloer leggen voor garage

Het oppervlak bedraagt 30.6 m² van de garage. Betonvloer voor de garage. Opbouwhoogte is ongeveer 7 cm.
zondag 5 november 2017

Houten terras aanleggen

Bestaande terras uitbreken. Houten terras aanleggen. Oppervlakte is ongeveer 75 m² terras rond een zwembad in hardhout terrasplanken.
maandag 30 oktober 2017

Betonvloer leggen voor garage

Een garage gelegen op ongeveer 18 meter van de straat met een ondergrond in zavel bereikbaar door standaard poort Er staat enkel een gegoten trap in en voor de rest is hij leeg ( aflopen zijn voorzien) Ongeveer 75 m². En 10 cm dikte.
zaterdag 28 oktober 2017

Gepolierde beton voor de oprit

Oprit is nu met klinkers, graag willen we gepolierde beton aanleggen en de klinkers wegdoen. De oppervlakte graag komen opmeten door de vakman.
donderdag 26 oktober 2017

Gepolierde betonvloer / polybeton plaatsen

Gepolierde beton leggen. Renovatie in loft stijl op bestaande tegel/chape ondergrond. Oppervlakte: ongeveer 65 m² Mijn vrije opbouwhoogte is ongeveer dan 7 cm Oppervlakte 65 m².
zondag 8 oktober 2017

Tegelwerken terras en padjes

ongeveer dertig meter padjes van 80 cm breed , en de overschot is een vierkant terras , ik had deze graag in blauwe steen gehad op maat van 40 op 40 natuursteen. Ongeveer in totaal : 180 m² te betegelen.
vrijdag 29 september 2017

Tegels leggen op ondergrond van klinkers

Bestaande ondergrond bestaat uit klinkers gelegd op 20 cm stabilizé. Daarop moeten er keramische tegels 40x40x2 geplaatst worden. Tegels aangekocht. Tegels zijn 2 cm dik en er is een speling van 4 cm.
dinsdag 26 september 2017

Balkonterras waterdicht maken of uitbreken en hernieuwen

Terras is 10j oud en de tegels liggen nog vast, maar de waterdichting bleek al vrij vlug niet ok te zijn. Gevolg: terrasmuren en plafond (onderkant terras) vertonen sporen van waterschade. Terras voorzien van een waterdichte coating indien mogelijk of uitbreken en hernieuwen. Graag een kijkje komen nemen en me zo snel mogelijk een offerte bezorgen. Uitvoeren van de werken: liefst nog voor de winter.Balkonterras 7m² waterdicht maken of uitbreken en hernieuwen
maandag 18 september 2017

Tuinterras laten gieten in beton

We willen graag ons tuinterras laten gieten in beton. Het betreft 2 kleine terassen, het eerste met trappen en een verhoging voor een plantenbak, het tweede is een effen stuk. Het gaat om een totaal van 6m³ Het gaat om een rijwoning. Plannen beschikbaar
zondag 10 september 2017

Terras aanleggen in ipé of padouk

Momenteel is er beton op -20 cm. Lichte helling op deze beton voor afwatering. Hierop ondersteuning plaatsen. Terras 11 m lang, deels 4 m breed, deels 5 m breed, planken in langsrichting van 4 en 5 m. Oppervlakte 50 m² ipé/padouk/... .
zaterdag 9 september 2017

Terras en pad betegelen

Ik zoek een vloerder voor ons terras+pad te leggen 53 m². Terras en pas zou moeten worden betegeld.
woensdag 6 september 2017

Aanleggen terras met tegels

Aanleg van een terras in de achtertuin (rijwoning). We zouden zelf alle graafwerken uitvoeren. Natuursteen (marmer, graniet, blauwe hardsteen, basalt,.. ) Ongeveer 37 m² terras te leggen.
maandag 4 september 2017

Terras in padouk aanleggen

Huidige terras zullen zij zelf uitbreken, nieuwe terras in padouk leggen. Oppervlakte ongeveer 25 m².
maandag 4 september 2017

Composiet dakterras plaatsen

Het betreft een dakterras met roofing. Graag volledig bedekken met composiet planken. Oppervlakte is 3m op 6m.
woensdag 30 augustus 2017

Terras in kasseien aanleggen

Ik zoek een vakman om een terras in kasseien aan te leggen. Er moeten ook nog nivelleringswerken uitgevoerd worden. Padje aan te leggen. 40 m² in totaal.
woensdag 30 augustus 2017

Kasseien heraanleggen

Het werk omvat herleggen van een bestaande oprit in kasseien. Het uitbreken + nivelleren zouden we voor eigen rekening nemen. Dus enkel plaatsing kasseien + stabiel. 75 m².
maandag 21 augustus 2017

Vlonderplanken terras aanleggen

De tuin ligt vol met zwart zand en er ligt al reeds en worteldoek over. Oppervlakte terras is ongeveer : 34 m². Graag aanleggen in vlonder planken.
maandag 14 augustus 2017

Aanleggen terras en gazon

Ongeveer 60m² houten terras (stuk naast huis in natuursteen) aanleggen tussen zwemvijver, poolhouse en woonhuis. *nivelleren grond, weghalen bouwmaterialen in toplaag grond, aanleg gazon.
vrijdag 11 augustus 2017

Dakterras in composiet herstellen

Mijn dakappartement van jaar 2011 is voorzien van een composiet terras dat momenteel volledig aan het kapot gaan is. Ik heb een offerte nodig om dit voor te kunnen leggen aan de verzekering en vervolgens te gaan uitvoeren om dit te gaan herstellen. Ik ben me er van bewust dat de vakman iets kan aanrekenen om de offerte op te stellen aangezien het een verzekeringskwestie is.
donderdag 10 augustus 2017

Terras in hout aanleggen

Vervangen van oud terras in bankirai van twintig jaar geleden. Ongeveer 8 m op 2 m.
woensdag 9 augustus 2017

Terrasafsluiting in padoek plaatsen

Ik wil een afsluiting van een terras laten uitvoeren in padoek, 2 wanden : 12 lm en 6 lm. Aanpalend aan dit terras eveneens nog een bijkomende constructie waarvan de balken en palen eveneens in padoek zouden uitgevoerd worden.
donderdag 27 juli 2017

Houten terras maken

Er moeten geen voorbereidende werken gebeuren. De nieuwe terrasplanken moeten enkel op de reeds gelegde onderbalken bevestigd worden. Ongeveer 15 m².
zaterdag 22 juli 2017

Beton gieten voor terras

Beton gieten voor terras Afmetingen: 3M x 6M x 10cm.
vrijdag 21 juli 2017

Stabilisé onder houten terras vervangen

Uitbreken van huidig composiet houten terras. Stabilisé leggen en planken terug herplaatsen. Ongeveer 80 m² in totaal.
donderdag 13 juli 2017

Houten terras aanleggen

Een houten terrasje aan te leggen in ons klein stadstuintje. Oppervlakte ongeveer 30 m².

Partners

Partners van Casius