Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een terrasbouwer of meerdere terrasbouwers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze terrasbouwers uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw terrasbouwer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Oost-Vlaanderen.

34 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten terrasbouwer aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een terrasbouwer, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een terrasbouwer in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor: gezamelijke dakterras aan te leggen ook bij buurman, aanleggen van houten terras, terras overdekking 10 m. X 5 m. + nieuwe vloerbedekking, nieuw terras aanleggen, houten terras aanleggen, aanleg dakterras, heraanleggen van terras, aanleggen oprit langs woning, terras renoveren, aanleg terras, terras en oprit in beton, terras + betonplaten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke terrasbouwer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Oost-Vlaanderen:

maandag 16 januari 2017

Houten terras aanleggen

Houten terras aanpalend aan een nieuwbouw ter grootte van 43 m². Grond zal nog een tiental m² moeten opgehoogd worden. Graag vakman die ter plaatse komt kijken ook voor advies van hout , en zwevend terras. Graag voorstel. Graag in de maand maart of april het terras kunnen aanleggen.
zondag 15 januari 2017

Aanleg dakterras

Graag zouden wij een dakterras aanleggen op ons plat dak. Dit zou ongeveer 16m² zijn. Zou het mogelijk zijn om hiervoor een offerte op te maken? Het belangrijkste is dat we onze lichtinval van de koepel niet willen verliezen. Dakterras in hout en lichtkoepel of beloopbaar glas.
donderdag 12 januari 2017

Heraanleggen van terras

Heraanleggen van terras: Huidig terras zijn klinkers van 6. 5 cm dikte op stabilisé. Na uitbreken van de bestaande klinkers (doe ik eventueel zelf), kan er ca. 4. 5 cm chappe met net bovenop de stabilisé gelegd worden. Op de chappe kan dan de nieuwe keramische tegel 2 cm gelijmd worden.
maandag 9 januari 2017

Terras renoveren

Ik wil graag mijn bestaande terras renoveren: waterafloop halve meter opschuiven, tegen de achtergevel een groter wachtbekken creeren met roosters en oude tegels vervangen.
maandag 12 december 2016

Betonnen schutting en afdak terras plaatsen

Wij zoeken een vakman voor een betonnen schutting te laten plaatsen en voor een afdak boven ons terras te laten installeren.
maandag 5 december 2016

Aanleggen terras nieuwbouw

Wij starten met een nieuwbouw en overwegen de aanleg van terras / paden / oprit in beton te doen. Graag ontvangen wij mogelijkheden en offertes zie plannetje in bijlage. Graag in sierbeton laten gieten of tegels in beton. Totaal schatting 100 m². Graag ter plaatse komen kijken, om advies en mogelijkheden en prijsofferte te bespreken. Werken voor Oktober 2017
zaterdag 3 december 2016

Dakterras aanleggen in composiet

Aanleggen van dakterras. Voorkeur naar composiet. De werken mogen zo snel mogelijk beginnen.
maandag 28 november 2016

Aanleggen terras

Wegnemen bestaande betegeling terras. Aanleggen nieuw terras in poly beton op bestaande fundering.
maandag 21 november 2016

Terras aanleggen

Kleine stadstuin met gras. Gras moet grotendeels weg. Terras aanleggen naast huis (kan dit met nidagravel? ) plus weggetje of stapstenen en kleiner terras aan ateliertje achteraan. Ik zou dit graag in januari, ten laatste februari 2017 laten doen.
zaterdag 19 november 2016

Dakterras op bestaand dak

Wij willen graag een dakterras op een bestaand plat dak (uit roofing). Hierbij denken wij aan een balkenstructuur die op een draagmuur rust, wij willen geen voetjes op de bestaande roofing. Ons stedenbouwkundige vergunning is reeds goedgekeurd. Graag in het voorjaar de werken kunnen starten.
zondag 30 oktober 2016

Renovatie dakterras

Renovatie dakterras 1e verdiep: vervangen van bestaande valse bankirai (wegens slechte plaatsing) en plaatsen van nieuwe tegels (rekening houden met draagvlak) Metalen balustrade zit vast aan 2 muren en bankirai, deze dan bevestigen aan de tegels. Verder wordt er in de toekomst voorzien om trap naar tuin te plaatsen. Werken uit te voeren begin 2017. Nu wel al graag zicht op de kosten.
donderdag 20 oktober 2016

Heraanleg bestaande terras

Heraanleg terras (boven de kelder) wegens water insijpeling. Aanleggen met tegels. Bestaand terras dus niet meer uitgraven, enkel heraanleggen.
woensdag 19 oktober 2016

Nieuw terras aanleggen

Verwijderen van oud terras en nieuw aanleggen ongeveer 52m². Terras met stenen.
zondag 16 oktober 2016

Plaatsen van 2 terrassen in hout of composiet

Nieuwbouw : Leggen van twee terassen en wandelpaden. Tussen de 110 en 120 m². Antislip - hout of composiet. Liefst in hout de terras aan te leggen. Komen kijken ter plaatse , graag advies en prijsofferte.
dinsdag 4 oktober 2016

Aanleggen terras

Graag een gratis en vrijblijvende offerte voor ons terras. Het terras moet nog opgehoogd worden, zo een 25cm. Moet nog uitgegraven worden, en stabilisé op gelegd worden. Graag ter plaatse komen kijken voor prijsofferte.
dinsdag 27 september 2016

Terras leggen

Terras aanleggen met tegels +/- 20 m²
zondag 25 september 2016

Vernieuwen terras

Reparatie en vernieuwen van bestaande materialen op terras van appartement . Afmetingen 5m²
zaterdag 24 september 2016

Aanleg nieuw dakterras

Aanvraag voor aanleg van een nieuw dakterras - zie plan in bijlage.
dinsdag 20 september 2016

Aanleggen terras

Stabilisé en stenen plaatsen. Alles is al uitgegraven.
dinsdag 20 september 2016

Terras gepolierd beton

Aanleg van een terras in gepolierde beton, inclusief materiaal, bekisting,.... Oppervlakte: +/- 85 m²
maandag 19 september 2016

Heraanleggen van terras in bankirai of uitbreken

We hebben een terras van gepolierd beton met een zwarte afwerkingslaag. Deze toplaag werd slecht uitgevoerd waardoor we ofwel er een houten terras moeten op leggen ofwel het bestaande terras afbreken en een nieuw terras leggen. Dit gaat over 1 x 24 m² en 1 x 3 m². Best ter plaatse komen kijken door een vakman om te zien naar de mogelijkheden.
vrijdag 16 september 2016

Uitbreiden van bestaand terras

Uitbreiding bestaand terras in Graniet G654 - Adresgegevens bij afspraak
woensdag 14 september 2016

Plaatsen houten dakterras

Plaatsen van houten dakterras, eerste verdieping. Houtsoort : Bankirai OPP : 15m² Worteldoek reeds aangelegd. Vakman brengt zelf hout+materialen mee. Graag zo snel mogelijk een offerte. (Werken vóór de winterperiode).
maandag 12 september 2016

Inrichten van terras

We hebben recentelijk een nieuwbouwwoning aangekocht. In de tuin ligt een bunker (+/- 1m boven grond niveau). Op deze bunker zouden we graag ons terras inrichten. Graag hadden we een offerte gekregen om dit in composiet te laten uitvoeren. Het terras is 6 m breed en zeker 15m lang. Het betreft een rechthoekig stuk met een kleine inkeping (+/- 2x2m). Foto's heb ik momenteel nog niet beschikbaar.
zondag 11 september 2016

Plaatsen composiet dakterras

Voor de plaatsing van een composiet dakterras ben ik op zoek naar vakmensen met de nodige zin voor afwerking en duurzaamheid. Gezien nog recente nieuwbouw is het dak zo goed als klaar. Dit is een vrij recente nieuwbouw. Ongeveer een 15 m². Graag ter plaatse komen kijken voor advies en prijs.