Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een terrasbouwer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers.
60 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten terrasbouwer aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Oost-Vlaanderen:

vrijdag 13 april 2018

Terras in printbeton plaatsen

We willen graag ons terras laten aanleggen in printbeton. Oppervlakte 40 m². Tuin is makkelijk bereikbaar. Momenteel ligt er gebroken beton.
woensdag 11 april 2018

Terras heraanleggen met keramische tegels

Het terras in keramische tegels moet men uitbreken en opnieuw aanleggen. Het gaat om een terras van 120 m².
woensdag 11 april 2018

Hervoegen van terras

Uitslijpen en hervoegen van terras in blauwe steen(100 m²)
dinsdag 10 april 2018

Houten terras aanleggen

Houten terras aanleggen: 8 m² in Ipé hardhout met clips, op onverharde ondergrond met kunstofhouders. Ovaalvormig oppervlak.
dinsdag 10 april 2018

Gepolierde betonvloer aanleggen voor terras

Afmeting terras: 750 cm op 400 cm (=30 vierkante meter). Breedte van de tuin is ca. 500 cm. Bedoeling is dat de betonvloer bovenop de tuin wordt gestort. Vermoedelijk wordt een deel van het gras afgegraven. De oppervlakte van het terras is ongeveer 30 m². Betreft een rijwoning. Plaats is beperkt. Ter plaatse komen kijken.
dinsdag 10 april 2018

Terras aanleggen en betegelen

Terras aanleggen aan een pas gerenoveerde woning. Het terras is ongeveer 16 vierkante meter. Woning is volledig gelijk gebouwd dwz dat het terras nu opgehoogd moet worden dit kan geen probleem geven daar wij denken dat er minder graafwerken nodig zullen zijn. Op de scheidingslijn staat wel een houten afsluiting van de buren waar men rekening mee moet houden. Nog een pluspunt men moet niet door de woning daar wij een oprit hebben achteraan. Graag ter plaatse komen kijken.
maandag 9 april 2018

Terrassen in gepolierde beton aanleggen

2 terrassen in gepolierde beton aanleggen. Een van 330 X 840 cm en het andere 500 X 550 cm. Bekisting en wapening moet men nog doen en ook 2 putdeksels voorzien voor de regenput.
maandag 9 april 2018

Gepolierde betonvloer aanleggen voor terras

Het betreft een nieuwbouwwoning waarbij een oprit van 3M breed en ongeveer 50 m lang wordt aangelegd met een aansluitend terras van 6 m op 7 m. Achteraan een padje naar een tuinpoortje.
zondag 8 april 2018

Houten terras aanleggen

Terras werd reeds aangelegd met tegels. Bedoeling is om bovenop te werken. Afmeting 11 x 4 m. Zuidwest gericht.
zaterdag 7 april 2018

Houten balkon maken

Graag zouden we een houten balkon uit stevig materiaal plaatsen, dit voor ongeveer 17 m². Het balkon moet 1 meter en 50 cm boven de grond komen. Dus gedragen door ongeveer 10 palen en dit grenst aan de living.
zaterdag 7 april 2018

Terras heraanleggen

Wij zouden graag ons terras vernieuwen. Ik denk dat ons terras iets van 80 a 90 m² is, materiaalkeuze voor het nieuwe terras bespreken we graag met de vakman. Huidige terras uit steen laten we ook graag uitbreken.
vrijdag 6 april 2018

Gepolierde beton aanleggen voor oprit en terras

Bestaande oprit en terras vernieuwen en aanleg parkeerstrook. De oppervlakte is ongeveer 100 m². De kleine klinkers verwijderen, wat grondwerken en beton leggen.
vrijdag 6 april 2018

Terras aanleggen en voorbereidende werken uitvoeren

Terras plaatsen van 60 m² in keramische tegels van 61 x 61 x 2,10 cm aan bestaande rijwoning graag prijs plaatsing zonder de tegels. Stabilise, en ondergrond en tegels plaatsen.
donderdag 5 april 2018

Houten terras vernieuwen

Vervangen van planken van 2 bestaande houten terrassen, eventueel herstelling van houten fundering. Geschaafd hout niet geribbeld. De oppervlakte is ongeveer 22 m².
donderdag 5 april 2018

Gepolierde betonvloer aanleggen voor oprit

Dit is voor een renovatie: Huidige toestand: oprit in porfier kiezel. Wordt vervangen door beton: ca. 76 m², één oppervlakte in L-vorm: 5 m x 7 m + 3 m x 12 m (totale diepte vanaf straat = 7 m+12 m=19 m). Beton: zwart/donker grijs in de massa gekleurd, en gevlinderd/ruw gepolierd.
woensdag 4 april 2018

Steentapijt aanleggen voor terras

Vernieuwen terras ondergrond beton aanliggende vijver max hoogte 8 cm. Steentapijt leggen op terras. De oppervlakte is ongeveer 50 m² aan te leggen.
dinsdag 3 april 2018

Houten terras aanleggen

Het terras is 4 m op 3 m = 12m2 de ondergrond is gras , ik verkies bankirai.
maandag 2 april 2018

Terras en oprit in steentapijt aanleggen

Nu terras/oprit met deel kiezels en deel kunststofplanken, bedoeling is egaal geheel. 60 m². Ook voorbereidingen uitvoeren: afgraven, egaal trekken en dergelijke.
maandag 2 april 2018

Terras in steentapijt plaatsen

Vakman voor plaatsen van steentapijt voor terras (ondergrond is dramix beton) van 20 m² buiten
donderdag 29 maart 2018

Gepolierde betonvloer aanleggen voor oprit

Het is nu een oprit van ongeveer 12 m op 8 m. Er liggen nu kiezels op, we willen echter een modernere look met gepolierde beton of met betonplaten. De oprit zou dus eerst moeten afgegraven worden en dan volledig afgewerkt worden.
maandag 26 maart 2018

Gepolierde betonvloer aanleggen voor oprit en parking

Graag plaatsen van gepolierde oprit/parking van ongeveer 210 m². Grondwerken ook nog gebeuren.
zondag 25 maart 2018

Steentapijt aanleggen op een gepolierde beton terras

Wij hebben een terras in gepolierd beton. Dit is echter niet goed geplaatst, waardoor er plassen ontstaan. Daarom willen we er een steentapijt laten overplaatsen. Het gaat om een oppervlakte van 55 vierkante meter.
zondag 25 maart 2018

Gepolierde betonvloer aanleggen voor garage en oprit

Gepolierde beton aanleggen voor de garage en oprit te maken. De oppervlakte komen zien, niet gemeten.
zaterdag 24 maart 2018

Gepolierde betonvloer voor garage

Ik ga een nieuwe garage zetten en overweeg een vloer van gepolierde beton te plaatsen. Oppervlakte ongeveer 40 m².
zaterdag 24 maart 2018

Heraanleggen van terras rond zwembad in ocewood

Heraanleg terras in ocewood composiet, rond zwembad, +/- 80 m². Tegels rond zwembad verwijderen.

Partners

Partners van Casius