Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een terrasbouwer of meerdere terrasbouwers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze terrasbouwers uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw terrasbouwer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Oost-Vlaanderen.

34 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten terrasbouwer aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een terrasbouwer, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een terrasbouwer in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor: buitenterras met composietplanken bouwen, aanleg van terras nieuwbouw, dakterras met schuifdeur aanmaken, aanleggen terras en oprit in kasseien, terras renoveren houtcomposiet aanleggen, plaatsen van terras in beton, terras in graniet plaatsen, terras in gepolierde beton, terras plaatsen en uitbreiden, composiet terras aanmaken, terras aanleggen, terras aanleggen in betonklinkers, nieuw groot terras aanleggen, bestaand terras uitbreken en nieuw terras leggen, vernieuwen van terrassen en betonrot aan te pakken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke terrasbouwer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Oost-Vlaanderen:

zondag 26 februari 2017

Terras en zijpad aanleggen

Terras en zijpad aanleggen.
zaterdag 18 februari 2017

Terras vervangen door houten terras

Momenteel liggen er tegels op een gewapend ondergrond van 30 cm shape. Onder die chape ligt een betonnen plateau. De tegels die hierop zijn geplaatst ongeveer 8 jaar geleden zijn losgekomen en die willen we nu vervangen door een houten terras met Europese duurzame houtsoort.
zondag 12 februari 2017

Aanleggen van een stadstuin

Stadstuin aanleggen 1/2 terras en 1/2 kunstgras, afwerken met poort in paddock.
maandag 6 februari 2017

Terras aanleggen op de eerste verdieping

Het huidig terras (dient uitgebroken wegens constructiefout - afvoerwaterdoorsijpeling) met approx. afmetingen 3.3m x 3.6m. Helemaal herop te bouwen vanaf de naakte betonvloer. Ik ben voorstander van een Schlütersysteem, maar geen absolute voorwaarde indien garantie van probleemloze afwatering. Liefst zelfde type als huidige tegel (Marchalls Lavo Greydaar er ook een tuinterrras is met dezelfde tegel).Afbraak van bestaand terras.
zondag 5 februari 2017

Aanleggen nieuw terras

Graag een prijsofferte: Aanleggen nieuw terras aan verbouwde woning. Aanleggen met hout. Oppervlakte van het terras is 15 m².
zondag 5 februari 2017

Vernieuwen buitenteras

Het gaat om een bestaand terras van ongeveer 40m² dat aan vervanging toe is.Materiaal : tegels.
dinsdag 24 januari 2017

Uitbreiden bestaand terras in blauwe hardsteen

Vergroten van ons bestaand terras in blauwe hardsteen tegels 20/20. Ongeveer 25 m² en plaatsen van een tegeldeksel 60 x 60 x 8 voor controleput. Graag in de maand maart of april werken uitvoeren.
dinsdag 24 januari 2017

Aanleggen terras in ipe of padouk

Graag prijs voor de aanleg van een terras in Ipé hout of Padouk. We zijn nog aan het twijfelen tussen beide houtsoorten.
maandag 23 januari 2017

Aanleggen terras

Composiet terras Drainage en nivellering daar zorgen we zelf voor Graag prijsindicatie voor 25 a 30 m².
maandag 23 januari 2017

Aanleggen nieuwe oprit en terras en vervangen afscheiding

Aanleg van nieuwe oprit + terras + vervangen afscheiding. Soort afscheiding zal combinatie zijn van hout met betonnen palen. Lopende meter zal geschat een 15 meter. En de hoogte is 1.82 meter. Afbraakwerken voeren we zelf uit.
zaterdag 21 januari 2017

Terras in beton

Ik had graag een offerte bekomen om een terras in beton aan te leggen. Het terras moet een bestaand terras en vijver vervangen en is een 36 m2 groot. Het terras sluit onmiddellijk aan, aan het huis. Graag een offerte met afzonderlijke prijs voor de afbraak, indien mogelijk, en een prijs voor het eigenlijke terras. Ik denk dat ik ga voor een gekleurde beton, graag hiervoor de meerprijs weer te geven. Ik had graag de werken voor deze zomer uitgevoerd gezien. Hierna een schets hoe ik het de uitvoering zie. Suggesties zijn altijd welkom.
maandag 16 januari 2017

Houten terras aanleggen

Houten terras aanpalend aan een nieuwbouw ter grootte van 43 m². Grond zal nog een tiental m² moeten opgehoogd worden. Graag vakman die ter plaatse komt kijken ook voor advies van hout , en zwevend terras. Graag voorstel. Graag in de maand maart of april het terras kunnen aanleggen.
zondag 15 januari 2017

Aanleg dakterras

Graag zouden wij een dakterras aanleggen op ons plat dak. Dit zou ongeveer 16m² zijn. Zou het mogelijk zijn om hiervoor een offerte op te maken? Het belangrijkste is dat we onze lichtinval van de koepel niet willen verliezen. Dakterras in hout en lichtkoepel of beloopbaar glas.
donderdag 12 januari 2017

Heraanleggen van terras

Heraanleggen van terras: Huidig terras zijn klinkers van 6. 5 cm dikte op stabilisé. Na uitbreken van de bestaande klinkers (doe ik eventueel zelf), kan er ca. 4. 5 cm chappe met net bovenop de stabilisé gelegd worden. Op de chappe kan dan de nieuwe keramische tegel 2 cm gelijmd worden.
maandag 9 januari 2017

Terras renoveren

Ik wil graag mijn bestaande terras renoveren: waterafloop halve meter opschuiven, tegen de achtergevel een groter wachtbekken creeren met roosters en oude tegels vervangen.
maandag 12 december 2016

Betonnen schutting en afdak terras plaatsen

Wij zoeken een vakman voor een betonnen schutting te laten plaatsen en voor een afdak boven ons terras te laten installeren.
maandag 5 december 2016

Aanleggen terras nieuwbouw

Wij starten met een nieuwbouw en overwegen de aanleg van terras / paden / oprit in beton te doen. Graag ontvangen wij mogelijkheden en offertes zie plannetje in bijlage. Graag in sierbeton laten gieten of tegels in beton. Totaal schatting 100 m². Graag ter plaatse komen kijken, om advies en mogelijkheden en prijsofferte te bespreken. Werken voor Oktober 2017
zaterdag 3 december 2016

Dakterras aanleggen in composiet

Aanleggen van dakterras. Voorkeur naar composiet. De werken mogen zo snel mogelijk beginnen.
maandag 28 november 2016

Aanleggen terras

Wegnemen bestaande betegeling terras. Aanleggen nieuw terras in poly beton op bestaande fundering.
maandag 21 november 2016

Terras aanleggen

Kleine stadstuin met gras. Gras moet grotendeels weg. Terras aanleggen naast huis (kan dit met nidagravel? ) plus weggetje of stapstenen en kleiner terras aan ateliertje achteraan. Ik zou dit graag in januari, ten laatste februari 2017 laten doen.
zaterdag 19 november 2016

Dakterras op bestaand dak

Wij willen graag een dakterras op een bestaand plat dak (uit roofing). Hierbij denken wij aan een balkenstructuur die op een draagmuur rust, wij willen geen voetjes op de bestaande roofing. Ons stedenbouwkundige vergunning is reeds goedgekeurd. Graag in het voorjaar de werken kunnen starten.
zondag 30 oktober 2016

Renovatie dakterras

Renovatie dakterras 1e verdiep: vervangen van bestaande valse bankirai (wegens slechte plaatsing) en plaatsen van nieuwe tegels (rekening houden met draagvlak) Metalen balustrade zit vast aan 2 muren en bankirai, deze dan bevestigen aan de tegels. Verder wordt er in de toekomst voorzien om trap naar tuin te plaatsen. Werken uit te voeren begin 2017. Nu wel al graag zicht op de kosten.
donderdag 20 oktober 2016

Heraanleg bestaande terras

Heraanleg terras (boven de kelder) wegens water insijpeling. Aanleggen met tegels. Bestaand terras dus niet meer uitgraven, enkel heraanleggen.
woensdag 19 oktober 2016

Nieuw terras aanleggen

Verwijderen van oud terras en nieuw aanleggen ongeveer 52m². Terras met stenen.
zondag 16 oktober 2016

Plaatsen van 2 terrassen in hout of composiet

Nieuwbouw : Leggen van twee terassen en wandelpaden. Tussen de 110 en 120 m². Antislip - hout of composiet. Liefst in hout de terras aan te leggen. Komen kijken ter plaatse , graag advies en prijsofferte.

Partners

Partners van Casius