Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een terrasbouwer of meerdere terrasbouwers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze terrasbouwers uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw terrasbouwer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Oost-Vlaanderen.

51 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten terrasbouwer aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een terrasbouwer, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een terrasbouwer in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor: houten terras aanleggen, terrassen in metaal aanbouwen, houten dakterras aanleggen, terras in natuursteen aanleggen, houten terras aanleggen, houten terras aanleggen, aanleggen terras en gazon, composiet dakterras aanleggen, terrasafsluiting in padoek plaatsen, composiet dakterras plaatsen, terras leggen in composiet, houten terras aanleggen, houten terras maken, vlonderplanken terras aanleggen, aanleggen terras in natuursteen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke terrasbouwer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Oost-Vlaanderen:

maandag 21 augustus 2017

Vlonderplanken terras aanleggen

De tuin ligt vol met zwart zand en er ligt al reeds en worteldoek over. Oppervlakte terras is ongeveer : 34 m². Graag aanleggen in vlonder planken.
maandag 14 augustus 2017

Aanleggen terras en gazon

Ongeveer 60m² houten terras (stuk naast huis in natuursteen) aanleggen tussen zwemvijver, poolhouse en woonhuis. *nivelleren grond, weghalen bouwmaterialen in toplaag grond, aanleg gazon.
vrijdag 11 augustus 2017

Dakterras in composiet herstellen

Mijn dakappartement van jaar 2011 is voorzien van een composiet terras dat momenteel volledig aan het kapot gaan is. Ik heb een offerte nodig om dit voor te kunnen leggen aan de verzekering en vervolgens te gaan uitvoeren om dit te gaan herstellen. Ik ben me er van bewust dat de vakman iets kan aanrekenen om de offerte op te stellen aangezien het een verzekeringskwestie is.
donderdag 10 augustus 2017

Terras in hout aanleggen

Vervangen van oud terras in bankirai van twintig jaar geleden. Ongeveer 8 m op 2 m.
woensdag 9 augustus 2017

Terrasafsluiting in padoek plaatsen

Ik wil een afsluiting van een terras laten uitvoeren in padoek, 2 wanden : 12 lm en 6 lm. Aanpalend aan dit terras eveneens nog een bijkomende constructie waarvan de balken en palen eveneens in padoek zouden uitgevoerd worden.
dinsdag 8 augustus 2017

Composiet dakterras plaatsen

Dak is net compleet vernieuwd, balken, isolatie, afwerking rondom rond met balustrade, en bedekt met EPDM. 5 meter breed en 6,5 meter lang.
donderdag 27 juli 2017

Houten terras maken

Er moeten geen voorbereidende werken gebeuren. De nieuwe terrasplanken moeten enkel op de reeds gelegde onderbalken bevestigd worden. Ongeveer 15 m².
zaterdag 22 juli 2017

Beton gieten voor terras

Beton gieten voor terras Afmetingen: 3M x 6M x 10cm.
vrijdag 21 juli 2017

Stabilisé onder houten terras vervangen

Uitbreken van huidig composiet houten terras. Stabilisé leggen en planken terug herplaatsen. Ongeveer 80 m² in totaal.
donderdag 13 juli 2017

Houten terras aanleggen

Een houten terrasje aan te leggen in ons klein stadstuintje. Oppervlakte ongeveer 30 m².
dinsdag 11 juli 2017

Herstelling voegen terras

Het terras werd een drietal jaren geleden geplaatst, maar nu komen de voegen los. Wij willen deze graag opnieuw laten voegen/herstellen met Epoxy. Grootte: 4x5m
dinsdag 11 juli 2017

Houten terras aanleggen

Stenen terras waarbij er nu 2 houten gangpaden naast het stenen terras die links en rechts langs de vijver lopen moeten gemaakt worden (Met 1 Traptrede op beide gangpaden). Elk gangpad is ca 1 vierkante meter. Voorbereidende werken gebeuren: Bestaand terras uitbreken. Wat is het gewenste formaat van het terras : +- 2 vierkante meter
dinsdag 11 juli 2017

Aanleggen van oprit met kasseien

Het betreft een halfopen nieuwbouw woning met werken voor een nieuw terras achteraan en wandelpad rond het gebouw tot aan de voordeur. Voor het terras is de aarde reeds uitgegraven, voor het wandelpad dienen eventueel nog beperkte nivelleringswerken te gebeuren. Naast het terras en wandelpad is de oprit gelegen waar het de bedoeling is steentjes te leggen. Aanleggen van de oprit met kasseien dient niet te gebeuren. Moeten er voorbereidende werken gebeuren : Nivelleringswerken, Drainage plaatsen Oppervlakte ongeveer 60 m².
woensdag 5 juli 2017

Composiet terras plaatsen

Ondergrond gedeeltelijk verrot van huidig terras in bankirai Nieuw terras te plaatsen, in samenspraak met vakman beslissing over materiaal. Oppervlakte is 75 m².
maandag 3 juli 2017

Houten terras te vervangen

Er is al een bestaand houten terras, maar de planken en (eventueel onderstructuur/fundering) zouden moeten vernieuwd worden. Moeten er voorbereidende werken gebeuren? : Bestaand terras uitbreken. Wat is het gewenste formaat van het terras? : 30 m².
zaterdag 24 juni 2017

Tegels vernieuwen van bestaand terras

Bestaand terras (tegels)vernieuwen. Circa 18 m². Graag getrommelde klinkers.
dinsdag 20 juni 2017

Terras in natuursteen aanleggen

Huidig tuinterras is gewone gazon. Graag had ik Vietnamese Blauwsteen of iets gelijkaardigs laten leggen. Moet aangepast worden aan de ronde vormen in de tuin. Ook uitgraafwerken uit te voeren. Ongeveer 25 à 30 m².
vrijdag 16 juni 2017

Aanleg hangterrassen

Ik wil voor een renovatieproject 2 hangterrassen laten aanleggen op het 1e verdiep. Afmetingen gaat over 1,8 m op 2,8 m. Het project is gelegen in Aalst.
maandag 12 juni 2017

Tegels leggen op terras

Ik wil een tegelvloer leggen op terras. +/- 3x4m
vrijdag 9 juni 2017

Gepolierde betonvloer of polybeton plaatsen op terras

Er ligt nu al een terras met terrastegels, maar we zouden het ook een meter uitbreiden naar voor. En aansluitend op de zijkant ook nog een stuk bij. Gepolierd betonvloer leggen , ongeveer 35 m²
woensdag 7 juni 2017

Terras en oprit aanleggen in sierbeton

Graag de oprit en terras aanleggen in sier beton. In totaal een 200 m² met sier beton aan te leggen.
dinsdag 6 juni 2017

Terras vernieuwen

Er is nu een bestaand bankirai terras (breken we zelf uit) wat we willen vervangen en uitbreiden met composiet en zwemvijver. Ongeveer 44 m² oppervlakte.
maandag 29 mei 2017

Houten balkon maken

We hebben 22 m² plat dak waar we een houten balkon willen op maken. Momenteel ligt er een epdm. Het dak is 11 m op 2 m en aan 1 kant van de 11 m is er het huis.
donderdag 25 mei 2017

Aanleggen dakterras

Aanleg dakterras op bestaand plat dak. Eventueel ook voorziening afsluiting rondom terras. (mogelijke materialen: staal + melkglas, elke andere suggestie is welkom) Hout of composiet.
dinsdag 23 mei 2017

Terras van Ipe of Paddouk plaatsen

Een houten terras in Ipe of Paddock. Er ligt al een ondergrond.

Partners

Partners van Casius