Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een terrasbouwer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers.
69 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten terrasbouwer aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Oost-Vlaanderen:

woensdag 18 juli 2018

Houten dakterras aanbouwen

Wij willen ons terras op de eerste verdieping aanbouwen. Er moet vooraan een poutrel van +/- 5 m gestoken worden tussen 2 muren (er is geen ondersteuning nodig naar onderen toe). Achteraan moet er een houten balk tegen een muur bevestigd worden. (Dus het terras wordt bevestigd aan 2 zijdelingse en 1 achterliggende muur. ) Vloeren ofwel kunststof of houten vloer. De oppervlakte is +/- 15 m² a 20 m². Balustrade aanmaken een combinatie van ijzer en hout. De constructie van het terras zal identiek zijn aan bovenliggende terrassen.
woensdag 18 juli 2018

Bankirai dakterras met balustrade plaatsen

Een houten dakterras aanleggen van 9 m². De voorkeur gaat naar bankirai terras. Er ligt roofing op het dak , en is al goedgekeurd voor plaatsen van een dakterras. Ook graag rond het terras een balustrade plaatsen.
zondag 15 juli 2018

Composiet terras aanleggen

Composiet terras aanleggen ongeveer 24 m² in planken. Dit is momenteel nog gazon.
zaterdag 14 juli 2018

Terras in kunststof aan te leggen

Grasveld veranderen in terras. terras 40 m². Kunststof , composiet planken.
vrijdag 13 juli 2018

Terras in keramische tegels aanleggen

Een terras van +- 36 m² met keramische tegels van 60/60 op 2 cm. Bodem: zandgrond nog verder uitgraven. Dus uitdiepen 30 cm enz. Tegels, lijm en voegspecie worden in augustus (normaal 1e week ) geleverd. Al het materiaal is in bezit.
donderdag 12 juli 2018

Verwijderen van dolomiet terras en kasseien leggen

Nu ligt er een terras in dolomiet die moet worden verwijderd, weggenomen worden en kasseien in de plaats leggen. Oppervlakte is 91 m².
donderdag 5 juli 2018

Terras in gepolierd beton aanleggen

Terras gepolierde beton. Graag zouden we dit laten aanleggen. 28 vierkante meter. Was een vijver. Ligt droog nu. Moet nog opgevuld worden met steengruis en daarna gepolierde beton afwerking. Is aansluitend aan veranda.
dinsdag 26 juni 2018

Kasseien aanleggen

De oprit aanleggen in kasseien ,momenteel ligt er grind op. De totale oppervlakte is 100m².
zaterdag 16 juni 2018

Betegelen van terras, oprit en parking

Dit is voor een nieuwbouw: Betegelen van terras, oprit / parking. Een oppervlakte van 100 m² te betegelen.
woensdag 13 juni 2018

Terras uitbreken en heraanleggen met natuursteen

Huidige terras uitbreken en opnieuw aanleggen en afwerken met boordsteen. Het gaat om ongeveer 40 m². Er liggen kleine kasseien op en ardinasteentjes. Nu gaat de voorkeur naar natuursteen.
zondag 10 juni 2018

Aanleggen van oprit en padje

Kleine kasseien voor aanleggen oprit parking en padje langs woning. Oppervlakte van 4 meter op 10 meter. Padje rondom is ongeveer 80 meter en 1 meter breed. Parking 6 meter breed op 8. Totaal aan te leggen is 150 m². Kasseien ook al ter beschikking.
vrijdag 8 juni 2018

Terrassen , paden en oprit aanleggen in kasseien en klinkers 565 m²

Ik zou een 115 m² kleiklinkers willen laten leggen en nog eens zo een 450 m² kasseien laten leggen. Dit is voor een oprit in kasseien en een terras in graniet en paden aan te leggen. In totaal aan te leggen 565 m². Aan te kopen in samenspraak met de vakman.
woensdag 6 juni 2018

Houten terras maken op plat dak

Ik wil graag vanuit de slaapkamer een opening (raamdeur vermoedelijk 2m x 0,80m) naar het plat dak boven de keuken. Het is een dak van om en bij de 10 vierkante meter, met 2 lichtkoepels (keuken vermoedelijk 1m x 1m & badkamer kleiner). Het dakoppervlak is vernieuwd in 2011 of 2012, er is EPDM op geplaatst. Ik wil ook dat het terras een omheining krijgt om inkijk te voorkomen, en om de poezen een buitenverblijf te geven zonder dat ze weg kunnen. Verder hoeft er niet meer op dan een leuke tuintafel/stoelen, en een bloembak (lichtgewicht).
maandag 4 juni 2018

Houten terras aanleggen

Ons project dat we voor ogen hebben is aanleggen van een terras en loopt dan verder langs ons huis,als een pad, tot aan de oprit. Langs de andere kant loopt het dan verder de tuin in,langs het tuinhuis tot aan de overkapping die we eveneens zouden mee onder handen nemen. Combinatie hout - betonvloer
maandag 4 juni 2018

Terras uitbreken en betegelen

Het huidige terras moet vervangen worden. Huidige stenen zijn gemakkelijk weg te nemen (Deel ligt los) Er zal wel nieuwe chape moeten worden gelegd. Tegels mogen een grote hebben van 60 cm of groter. De totale oppervlakte is ongeveer 45 m². Er ligt nu een 3 trapjes van de oprit.
maandag 4 juni 2018

Kasseien voor oprit aanleggen

Brede en lange oprit die ligt hellend is. Breed stuk voor het huis dat vlak dient te zijn. Oprit heeft al +- 0. 5 m verharde ondergrond bestaande uit een laag grof steengruis met daarboven fijn steengruis. Kasseien aanleggen voor de oprit heeft een oppervlakte van 90 m².
dinsdag 29 mei 2018

Aanleggen terras rond tuinhuis

De tegels (132 in totaal), met afmetingen 40x40x2,5bluestone getrommeld zijn reeds aangekocht.
maandag 28 mei 2018

Houten terras leggen

Een terras van 28m² op een bestaande zacht hellende gazon. Eén zijde zal wat ingegraven moeten worden. Al het materiaal is aan te kopen door de vakman.
maandag 28 mei 2018

Houten dakterras aanleggen zonder balustrade

Wij zouden graag een dakterras aanleggen- graag in hout het is een nieuwbouw woning. Het is een rechthoek met lengte 5 m 60 en breedte 2 m 67 aan de ene kant en 2 m 58 aan de andere kant (door een inkeping). Het dakterras komt op de keuken het is nu een roofing. Er hoeft geen balustrade te komen.
zondag 27 mei 2018

Tegels aanleggen voor uitbreiding terras

Tegels aanleggen voor het terras te vergroten. Het terras dat moet aangelegd worden is 11 m². Tegels in samenspraak met de vakman. Verlichting plaatsen, die hebben we al is voor het terras.
zondag 27 mei 2018

Houten terras plaatsen

Ik wil graag een terras aanleggen van ongeveer 12m² . Zal naast een vijver komen en over de hele breedte van de tuin ( 4m)
maandag 21 mei 2018

Houten terras aanleggen

Aanleg terras achter in de tuin. Oppervlakte ongeveer 10 vierkante meter. Ondergrond: aarde. Grondwerken ook nog te doen.
zaterdag 19 mei 2018

Houten terras plaatsen

Wij zouden graag een houten terras van 26 m² met stabilisé als fundering plaatsen.
woensdag 16 mei 2018

Terras aanleggen in bankirai

Zou Bankirai terras worden volgens volgende omschrijving: Rechthoekig vlak 5 x 1 = , met daarbovenop een halve cirkel van diameter 2,5 M. Bedoeling zou zijn dit nog voor of tijdens de zomer te verwezenlijken.
zaterdag 12 mei 2018

Kasseien leggen voor terras

Kasseien leggen. Dit is voor een terras. Voor een totaal van 4 m². Er moeten geen grondwerken gebeuren.

Partners

Partners van Casius