Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een terrasbouwer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers.
119 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten terrasbouwer aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Temse, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Oost-Vlaanderen:

dinsdag 7 april 2020

Terras aanleggen met keramische tegels

Er dient een terras van om en bij de 120m² te worden gelegd rond een zwembad en vijver. De tegel zal keramisch zijn. er zijn ook drie niveaus om naar te werken (telkens 10-15cm).
vrijdag 3 april 2020

Natuursteenvloer leggen

I would like to have an offer for a new terras of 77m², i will provide the tiles (natuursteen) of 60X60cm. The works can start anytime in April of May (earliest the better)
woensdag 1 april 2020

Houten terras vervangen

Vervangen van een bestaand houten terras van 50m². Dit opnieuw in het hout.
maandag 30 maart 2020

Gepolierde betonvloer leggen als terras

Terras buiten, reeds uitgegraven. Zou zijn voor rond ons tuinhuis, dus gaat om ongeveer een 25m². Daarnaast hebben we ook nog een pad lopen in de tuin. Zou dat eventueel ook kunnen overgoten worden met beton om het erna te polieren?
zaterdag 28 maart 2020

Terras in hout aanleggen

Terras gedeeltelijk tegen gevel en uitlopend in tuin verzakt(door professionelen slecht geplaatst )composiet terras van 5mx3m verwijderen. Het terras kan kops geplaatst worden met een diepte gedeeltelijk van 3m over een lengte tegen de gevel van 7m en aansluitend diepte 4m over een lengte van 5m. De maten zijn op een paar centimeter na correct. De ondergrond is gedeeltelijk kiezel en aarde.
zaterdag 28 maart 2020

Terras aanleggen in duurzaam hout

Ik zou graag een terras willen in Europees duurzaam verbouwd hout. De afmetingen: 3 m op 3 of 4 m. Terras komt op de aarde, dus met palen in de grond. Een anti onkruid doek. Planken zonder groeven.
vrijdag 27 maart 2020

Houten terras aanleggen

Aanleg terras van 4 op 6 meter, voorbereidende graafwerken reeds afgerond.
woensdag 25 maart 2020

Klinkerwerken uitvoeren

De parking voor de garage moet in kiezelstenen worden aangelegd. Het gaat om een oppervlak van 3 op 3. Daarnaast is er een pad van de voordeur naar straatkant van 1m op 3 in klinkers en een tuinpad van 1 meter breed in klinkers. We willen ook een terras van 7m op 3 in Egyptische kalksteen en een rand van 1 meter rondom ons zwembad Terras en rond zwembad betegelen: 7m op 3m en rondom 1m zwembad. tegels: egyp kalksteen.
dinsdag 24 maart 2020

Terras in gepolierde beton aanleggen

Gepolierde betonterras aanleggen achteraan een rijhuis. Oppervlakte van 24 m² terras in polybeton. Het oude terras zullen we zelf uitbreken.
dinsdag 24 maart 2020

Dakterras aanleggen

Ik zou graag een dakterras willen op 1 van mijn platte daken. Ondergrond is roofing. Mijn voorkeur gaat naar planken, maar alle ideeën zijn welkom.