Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende terrasbouwers. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een terrasbouwer of meerdere terrasbouwers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze terrasbouwers uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw terrasbouwer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Oost-Vlaanderen.

42 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten terrasbouwer aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een terrasbouwer, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een terrasbouwer in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor: veranda en terras aanbouwen, vernieuwen en uitbreiden terras, renoveren terrassen, aaanleggen van terras en oprit, terras aanleggen op strand, terras aanleggen in tropisch hout, gedeelte bankirai terras vervangen, terras aanleggen in polybeton, aanleggen van IPE terras, dakterras aan te leggen, gepolierd terras aanleggen, tuinterras vernieuwen, terras aanleggen, vernieuwen terras en buitentrap, terras aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke terrasbouwer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Oost-Vlaanderen:

dinsdag 23 mei 2017

Tegels terras leggen

De opdracht bestaat uit het vervangen van huidige terrastegels. - 30m2 - afhalen huidige tegels - leveren en plaatsen nieuwe tegels
maandag 22 mei 2017

Terras aanleggen

Het terras komt aan de uitbreiding van onze woning, tussen de achtergevel van de woning en de tuin. Er is een houten wand (in Thermowood) op de scheiding met de buren en ook in de achtergevel zit hout verwerkt (siberische lariks) rond de grote raampartij. Vandaar dat wij voor ons terras ook voor hout willen kiezen.
donderdag 18 mei 2017

Aanleggen terras

Gewoon in rechte lijn terras aanleggen zonder fantasie . Ik zou al blij zijn met 2 dagen hulp.
woensdag 17 mei 2017

Stabilisé en terras leggen

Het terras is uitgegraven, maar der dient bij het aanleggen van het terras uiteraard nog stabilisé etc gelegd te worden om het terras vlak te krijgen en uiteindelijk het leggen en voegen van de keramische tegels. Nadien het terras aan te leggen. Ook dit zouden we graag door dezelfde vakman uitgevoerd zien worden.
maandag 15 mei 2017

Ombouwen zandbak naar terras

Een zandbak moet terras worden. Dus stabilisé gieten en eventueel terrastegels leggen. Oppervlakte 7 m op 4 ,5 m
vrijdag 12 mei 2017

Dakterras in hout plaatsen

Betreft een 3-ledig dak, waarbij ongeveer de helft in groendak moet komen ( daarvoor hebben wij al iemand gecontacteerd) en waarbij de andere helft nog moet ingericht worden ( planken, tegels, kunstgras ? Voor 40m²) Het dak is volledig vernieuwd in epdm en verstevigd.
dinsdag 9 mei 2017

Houten terras en afrastering tuin

Ik zoek een vakman voor de aanleg van een houtenterras en afrastering in een stadstuin. Enkele details: - Terras 6. 5 m x 4. 5 meter. Terrasvloer in ipé (of andere aanbeveling) -Houten afrastering langs 2 zijden van terras (6. 5 m x 4. 5 m) Afspraak ter plaatse is natuurlijk mogelijk.
donderdag 4 mei 2017

Terras aanleggen

Graag hadden we ons terras laten heraanleggen. De afbraakwerken zouden we zelf doen. Er zou ook een stenen waterpartij aangelegd moeten worden.
dinsdag 2 mei 2017

Heraanleggen terras

Heraanleg van terras in tegels.
vrijdag 28 april 2017

Terras in houtcomposiet aanleggen

Aanleggen van een houtcomposiet terras, oppervakte 25 m². Bekleden van een buitenmuur in houtcomposiet of hout. Oppervlakte 20 m² Maken van een bankje in houtcomposiet.
vrijdag 28 april 2017

Aanleggen van terras in padouk

Terras in padouk aanleggen.
donderdag 27 april 2017

Aanleggen terras

Terras met twee geïntegreerde trappen en ronde uitsparing voor beplanting.
vrijdag 21 april 2017

Aanleggen van terras en oprit

Voor de aanleg van ons terras, paadjes, oprit en parking hebben wij keramische tegels van 2cm gekocht. In de bijlage is een gedetailleerde tekening van de werken die moeten gebeuren. Momenteel ligt er overal steenpuin op worteldoek. Er moeten eerst (verborgen) boordstenen geplaatst worden, diverse putten moeten opgemetst worden, daarna 20cm chape gelegd worden en daarna de tegels gelegd en gevoegd. Er zijn 2 soorten tegels: - 104m² tegels in 76x76cm - 160m² oprir in 100x50cm
woensdag 19 april 2017

Bouwen van houten terras

Bouwen van een houten terras :8m op 5m.
dinsdag 18 april 2017

Terras aanleggen in vietnamees blauwsteen

We hadden graag een nieuw terras aangelegd in vietnamese blauwe hardsteen van 20 X 20 en 2,5 cm dik. De tegeltjes zijn reeds aangekocht. Het terras zelf moet nog afgegraven worden, de geschikte vloerplaat moet gelegd worden en dan uiteraard de tegels geplaatst (inclusief 3 putdeksels voor septische put en 2 controleputten)
maandag 17 april 2017

Vervangen van houten planken door composiet

Nu ligt er een terras met houten planken. Ligt op stabiliseer van 12 cm dik. De houten planken wil vervangen door composietplanken. Zal zelf terras uitbreken.
zondag 16 april 2017

Vervangen van bestaande bankirai terras

Vervanging van bestaand bankirai terras. Wegnemen van de oude planken zouden we zelf doen. We hopen de bestaande kader nog te kunnen gebruiken.
zaterdag 15 april 2017

Terras aanleggen in hout

Terras van een 13 m² met tegen muur nog hout af te werken. Er liggen nu oude tegels op. Graag hout nu.
zaterdag 15 april 2017

Houten terras aanleggen

Koertje met tegels: houten terras plaatsen bovenop de bestaande tegels. In bespreking met de vakman welk soort hout gebruiken.
zaterdag 15 april 2017

Terrastegels aanleggen

Leggen van terrastegels (33 x 33) op chape ondergrond. Totale oppervlakte is 50 m².
vrijdag 14 april 2017

Plexiglas plaatsen aan balustrade terras

Ik heb reeds een balustrade aan het terras waar ik woon. Ik heb namelijk een kat in huis genomen waardoor ik de keuze heb gemaakt om plexiglas te zetten. Het is een huurappartement dus in de mate van het mogelijke zou het nadien verwijderd moeten kunnen worden zonder blijvende schade (tenzij volgende huurder dit ook wilt behouden). Het betreft de afmetingen 379 cm op 115 cm + 53 cm op 115 cm. Kunt u mij de prijs hiervan doorgeven ?
maandag 10 april 2017

Dakterras plaatsen in bankirai

Het betreft een nieuwbouwwoning waarvan het dak op de verdieping toegankelijk is via schuifraam. De dakconstructie laat het plaatsen van een dakterras toe. Oppervlakte betreft 6 x 6 m, maar wij hebben interesse in dakterras ter belope van 6(b) x 2(l). Glazen borstwering is een optie, maar goedkoper alternatief is wellicht het gebruik van plantenbakken/andere. Mag ook in bankirai of met tegels.
vrijdag 7 april 2017

Terras in padouk aanleggen

Terras in padouk. Breedste planken.
vrijdag 7 april 2017

Aanleggen van dakterras

Het betreft een nieuw aan te leggen terras op een plat dak. Er dient ook een toegang naar het dak gemaakt te worden vanuit de woning.
donderdag 6 april 2017

Dakterras maken in composiet

Ik heb een dakterras van 81M². Hiervoor zou ik graag een nieuw terras voor hebben. Type composiet. Eveneen een afschijding op dit terras van 9 meter in composiet. Werken dienen te gebeuren in Axel - Nederland - net over de grens