Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Aalst te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Aalst.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Aalst of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor gelijkaardige projecten:
zwevend terras bel-etage en terras in tuin maken, aanleggen van 2 dakterassen in hout, bestaand terras in tegels vergroten van bel-etage, terras aanbouwen 1ste verdieping, klinkerwerken uitvoeren, houten terras aanleggen, dakterras op bestaande dakkapel maken, houten terras aanleggen 35 m², houten terras aanleggen in thermowood + houten afsluiting met deurtje, terras vernieuwen met tegels, houten terras aanleggen, waterdicht maken van betegelde terrassen, terras in composietplanken aanleggen, houten terras maken op dak, houten terras leggen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Aalst staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Aalst:

Bankirai terras vernieuwen

Bestaand bankirai terras (van een appartement) dient vernieuwd te worden. Het terras is van afmetingen 3,65 m x 2,80 m. Er liggen momenteel 19 planken van 14 cm breed.

Gepolierde betonvloer aanleggen voor oprit

Uitbreken van bestaande oprit in beton. Aanleggen van nieuwe gepolierde beton van =/- 18 cm met zwarte kleur. Plastiek folie onder de net bewapening. Zagen van krimpvoegen tegels van 1 m. Ongeveer 160 m² oprit.

Gepolierde betonvloer aanleggen voor oprit en terras

Gepolierde betonvloer voor nieuwbouw. Voor het terras en oprit. Ongeveer 100 m². Vrije opbouwhoogte is 10 cm.

Gepolierde betonvloer voor binnen en buitenhuis

Wij wensen enkele gepolierde betonplaten te realiseren voor de afwerking van enkele elementen: Funderingsplaat tuinhuis (40 m²) = fase 1 Hiervan is geen stabiliteitsstudie beschikbaar maar deze betonplaat dient als funderingsplaat van het tuinhuis. een wapeningsnet(ifv krimpscheuren). Wij zullen vloerverwarming plaatsen.. Tegenvoorstel / suggesties zijn zeker welkom! Uitvoering: Oprit woning (35 m²) = fase 3* Betonplaat gepolierd als oprit en wandelpad vooraan de woning. Sectie beton en hoeveelheid wapening is nog onbekend voor ons. Hebben jullie hier ervaring in? Uitvoering: november 2018 Terras (60 m²) = fase 3* Betonplaat gepolierd als terras. Sectie beton en hoeveelheid wapening is nog onbekend voor ons. Hebben jullie hier ervaring in? Uitvoering: november 2018 *Eventueel kan fase 3 ook gecombineerd worden met fase 2. In onderling overleg te bepalen indien akkoord. Totaal 200 m² ongeveer, komen kijken ter plaatsen.

Herstelling van betonrot terrassen in appartement

Betonrot en cementeren, herstelling aan terrassen van appartementen (3 verdiepingen hoog).

Gepolierde betonvloer aanleggen tuinpad en oprit

Betonvloer plaatsen ongeveer 106 m². Voor de oprit en tuinpad. Oprit: 3,5 x 20 meter gravel met aarde onder. Ook verplaatsing van riolering nodig. Tuinpad: tegel pad van veranda naar oprit.

Terras aanleggen

Terras aanleggen , ook de voorbereidende werken. Ongeveer 250 m². Graag ter plaatse komen kijken.

Aanleg hangterrassen

Ik wil voor een renovatieproject 2 hangterrassen laten aanleggen op het 1e verdiep. Afmetingen gaat over 1,8 m op 2,8 m. Het project is gelegen in Aalst.

Plaatsen houten dakterras

Plaatsen van houten dakterras, eerste verdieping. Houtsoort : Bankirai OPP : 15m² Worteldoek reeds aangelegd. Vakman brengt zelf hout+materialen mee. Graag zo snel mogelijk een offerte. (Werken vóór de winterperiode).

Vergroten dakterras

Momenteel heb ik naast mijn appartement (bovenste verdieping) een terras liggen van 8m2 , ik heb echter plaats voor een veel groter terras en heb reeds goedkeuring gekregen van de andere eigenaars om mijn terras uit te breiden. Ik zoek iemand die dit voor me kan uitvoeren. Ik heb wel een bewijs nodig van de draagkracht van het terras. Dak is van EPDM.

Dakterras is IPE of Padouk

Graag offerte voor ipé en of padouk

Uitbreken en heraanleggen van terras

Een klein terras uit te breken 8 M². Het terras ligt op een verhoog. Trap te voorzien 3 treden. Aan de zijkant ligt een tuin 60 cm hoger. Afborduren van die tuin. Afwatering te voorzien tot aan verzamelputje aan einde van terras. Maximum 8 m² moet worden uitgebroken. Totaal van 60 m² moet heraangelegd worden. Ter plaatste komen kijken.

Terras rond zwembad

Terras rond zwembad

Maken van houten terras

Zou graag de prijs weten van een terras in hout.Nu is er een klein terras in beton en dit zou moeten doorgetrokken worden in hout.

Heraanleg bestaande inkomtrap

Heraanleg bestaande inkomtrap (buitenomgeving)eigen woning. Luie trap met 16 traptreden.

Aanleggen van terras in composiet

Graag zouden wij een terras van ongeveer 45 m² aanleggen in composiet. Is het mogelijk om hiervoor een offerte door te sturen.

Aanleg dakterras

Dakterras van 10 m² aanleggen, Afsluiting langs beide kanten en soort van balustrade aan het einde van het dak, alsook venster uitbreken en deur in de plaats zetten. Adresgegevens bij afspraak

Aanleggen van houten terras op plat dak

Het betreft een beletage te Aalst. Achteraan de woning zou er op het eerste verdiep een terras in hardhout komen van 5m op 2m. Aansluitend op dit terras zou er met een houten trap naar de benedenverdieping gewerkt worden. Het betreft dus zowel de aanleg van het terras en de trap. Het gewenste hardhout zou duurzaam klasse 1 zijn.

Heraanleg van bestaand dakterras

Heraanleg van een bestaand dakterras van ongeveer 49 vierkante meter (het bestaande hout is rot). Ook de houten draagconstructies is aan vernieuwing toe. We hebben interesse in het gebruik van gladgeschaafde Padoek.

Aanleggen van terras in composiet

Momenteel hebben we gewoon en grasperk en zouden graag een terras aanleggen in composiet planken. Dit zonder gieten van een betonnen ondergrond maar met een systeem van potten om het terras waterpas te plaatsen. Is het mogelijk hier een budgetprijs voor te maken met plaatsing.

Dakterras te creëren

Zoals u op de foto's kan zien liggen er momenteel dikke kiezelstenen op het dak. Deze moeten blijven er moet dus een tegeldragende structuur geplaatst worden waarop dan de vloerbekleding komt. Stel gerust een aantal opties voor. Ook voor de balustrade moet nog een oplossing gevonden worden. Samen met het ombouwen van het raam naar schuifraam of deur zijn dit de eerste werken die ik wens uit te voeren. Dit is puur informatief. Graag enkel contact via e-mail er is nog geen uitvoeringsdatum voor het project daar budgettering een té grote rol speelt. Foto's ter beschikking.

Vernieuwen en vergroten van tuinterras

Het betreft een bestaand tuinterras van ong 32m², dat moet worden uitgebroken en opnieuw aangelegd. Kan eventueel nog uitgebreid worden tot 40m².

Aanleg terras met klinkers

Aanleg terras met waterdoorlatende klinkers.

Verbouwing van terras

Het verschil tussen de binnenpas en het terras buiten is te klein waardoor we last hebben van opstijgend vocht binnen (ook om de waterkering niet volledig geplaatst is). Een architect raad me aan om langs de buitenkant van de fundering dit af te cementeren met speciale producten. Uit te voeren werken : opbreken van een stuk van het terras tegen het huis+ aanbrengen cementering+opnieuw plaatsen tegels.

uitbreken terras en nieuw terras leggen ...

uitbreken terras en nieuw terras leggen liefst in hout,ongeveer 30 vierkante meter