Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Aalst te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Aalst.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Aalst of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Aalst die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Aalst:

Oprit heraanleggen

Oprit in kasseien van 17m x 4m heraanleggen. Onvoldoende stabilisé en daardoor vervorming en onkruid ertussen.

Voor- / zijtuin uitbreken en heraanleggen

Ik wil graag onze voor/zijtuin van ongeveer 19,5 vierkante meter laten uitbreken ( deze bestaat uit stenen/grote plantenbak met ijzeren omheining) Om er nadien een terras laten van maken. Ook moet er een afsluiting rond gemaakt worden.

Gepolierde betonvloer leggen als terras

Terras buiten, reeds uitgegraven. Zou zijn voor rond ons tuinhuis, dus gaat om ongeveer een 25m². Daarnaast hebben we ook nog een pad lopen in de tuin. Zou dat eventueel ook kunnen overgoten worden met beton om het erna te polieren?

Tegels zetten

klussen: tegels zetten : 17 m² + 1 muur bepleisteren

Heraanleggen terras op verdieping

4 op 3 meter. Materiaal: keramische tegels. Terras is op eerste verdieping. (bel-étage). Momenteel zijn de stenen er reeds uitgehaald. Ook moet het dak waterdicht gemaakt worden.

Heraanleggen van bestaand terras op 1ste verdieping (bel-étage)

Nieuw terras ( juni 5 jaar aangelegd) opnieuw uitbreken, leggen van nieuwe isolatie laag,betegelen. Afvoer naar benedenverdieping, aansluiting. slecht gedaan, problemen gehad, wegens cement in afvoer terecht gekomen.

Waterdicht maken van terras

Terras waterdicht te maken . Terras is ongeveer 6m op 1,5 m en is gelegd met tegels.

Bankirai terras vernieuwen

Bestaand bankirai terras (van een appartement) dient vernieuwd te worden. Het terras is van afmetingen 3,65 m x 2,80 m. Er liggen momenteel 19 planken van 14 cm breed.

Gepolierde betonvloer aanleggen voor oprit

Uitbreken van bestaande oprit in beton. Aanleggen van nieuwe gepolierde beton van =/- 18 cm met zwarte kleur. Plastiek folie onder de net bewapening. Zagen van krimpvoegen tegels van 1 m. Ongeveer 160 m² oprit.

Gepolierde betonvloer aanleggen voor oprit en terras

Gepolierde betonvloer voor nieuwbouw. Voor het terras en oprit. Ongeveer 100 m². Vrije opbouwhoogte is 10 cm.