Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor bankirai terras vernieuwen:

Bankirai terras vernieuwen

Bestaand bankirai terras (van een appartement) dient vernieuwd te worden. Het terras is van afmetingen 3,65 m x 2,80 m. Er liggen momenteel 19 planken van 14 cm breed.
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Aalst (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor bankirai terras vernieuwen uit heel België:

Prieél/overkapping met plat dak of puntdak

Reeds opgehoogd terras aangemaakt. Had graag via de bestaande betonnen stijlen een overkapping gehad met 2 afgesloten delen in hardhout planchetten in Bankirai item. Ik weet niet of hiervoor een aanvraag moet worden goedgekeurd daardoor hou ik rekening met plat dak -zon buren.De betonnen blokken (stijlen) zijn geplaatst op afstand 400 x 400 met langs de 1 kant 60 afstand langs de andere kant 40.Ik denk dat de buitenpalen kunnen bevestigd worden op 390x390 of beter nog op 380x380. Standaard kan maar weet niet of dit bestaat.Dus ik hou rekening met aanpassing of maatwerk. Voor het hout liefst hard zodat er geen schilderwerken achteraf meer nodig zijn.

Zwevend terras bel-etage en terras in tuin maken

Terras laten aanleggen op de eerste verdieping van een bel etage woning. Momenteel is er een balkon van 6 vierkante meter in bankirai. Dit balkon zouden we ongeveer 3 x zo groot willen maken tot een volwaardig houten terras. Waar de ondersteuningspaal komt van het terras in de tuin mag er tevens afgewerkt worden met stenen (terras beneden - 24m²)

Kunststof terras maken

Er ligt al een terras, van materiaal blauwe natuursteen. Wij wensen nu, nadat onze pergola geplaatst is, een mooi afgewerkte kunststof bankirai te plaatsen rondom de pergola. Deze bedraagt een oppervlakte van ongeveer 30 m²; Ook 2 trappen op terras aan te maken.

Terras vergroten met bankirai

Ik heb oude terras planken (vergrijsd bankirai) waarvan ik mijn huidige terras wil vergroten. Afmetingen: 1 m 20 op 3 m. Planken in bezit. Klein klusje maar moet wel gebeuren op korte termijn door een goede vakman.

Kunststof terras aanleggen

Houten bankirai terras van een 50 vierkante meter op een bestaand dallen vloer ,nu had ik graag een vakman voor een composiet terras. Houten terras om te vormen tot een composiet terras.

Aanleggen van bankirai-kunststof terras aanmaken op bel-étage

Oud terras 1e verdieping vervangen. Bij voorkeur balustrades in zink en bankirai-kunststof op vloer. Oppervlakte van 25 m² aan te leggen.

Composiet terras aanleggen

Terras in bankirai is versleten en de draagbalken verrot op sommige plaatsen. Op eerste verdiep (huis). Ondergrond = roofing. Vernieuwen van terras : 10à 12 m². Terras nu in composiet.

Terras aanleggen in bankirai 18 m²

Terras aanleggen naar zuiden gericht oppervlakte 18 m². Graag in bankirai. Gemakkelijk bereikbaar, dit is een rijwoning.

Partners

Partners van Casius