Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Beveren Waas te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Beveren Waas.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Beveren Waas of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor gelijkaardige projecten:
zwevend terras bel-etage en terras in tuin maken, aanleggen van 2 dakterassen in hout, bestaand terras in tegels vergroten van bel-etage, klinkerwerken uitvoeren, houten terras aanleggen, dakterras op bestaande dakkapel maken, houten terras aanleggen 35 m², houten terras aanleggen in thermowood + houten afsluiting met deurtje, terras in composietplanken aanleggen, houten terras maken op dak, houten terras leggen, heraanleggen oprit, houten terras aanleggen, composiet terras aanleggen, houten terrassen aanleggen met houten pad 25 m²

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Beveren Waas staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Beveren Waas:

Houten terras aanbouwen

De caravan is11m50 lang en 4 m breed over de volledige lengte. Terras aanbouwen van 3M x 2m met een tussensoort van hout .

Houten terras plaatsen

Ik wil graag een terras aanleggen van ongeveer 12m² . Zal naast een vijver komen en over de hele breedte van de tuin ( 4m)

Aanbouwterrassen plaatsen

Wij wonen in een groot appartementsblok van 20 eigenaars, en er is sprake van betonrot aan de achterkant van de blok. De terrassen zouden opnieuw aangelegd moeten worden. Het gaat over 20 terrassen van ongeveer 11 m² per appartement.

Gepolierde betonvloer aanleggen voor oprit

Oprit, breedte 9 m, diepte 4 m. Helling van ca 25 cm. Geprint of geborsteld.

Terras aanleggen met steentapijt

Terras met steentapijt aanleggen. Oppervlakte : Terras 3. 5 m x 6 m + 4 trappen van 1 meter

Leggen van betontegels

Terras in betontegels leggen en twee grote treden leggen over een breedte van ongeveer 7m met verlichting in.

Aanleggen van plankenterras

2 terrassen in KMO gebouw in twinson beplanking op alu balkjes

een terras aanleggen Er ligt reeds ...

een terras aanleggen Er ligt reeds beton, al 20 jaar, maar mogelijks moet die verwijderd worden . Dit doe ik eventueel zelf.