Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Buggenhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Buggenhout.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Buggenhout of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Buggenhout die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Buggenhout:

Terras uitbreiden

Er ligt een terras met tegels ( blauwe steen ) maar we willen het uitbreiden. Uitbreiden met een 50 m² in Vietnamese blauwe steen. Steen van 40 op 40.

Houten terras aanleggen

Het terras is 4 m op 3 m = 12m2 de ondergrond is gras , ik verkies bankirai.

Verhoging terras uit beton

Terras bestaande uit beton - in L - vorm - stuk van 10x4 en 3,5x4 met een totale verhoging van max 8 cm, in hout, bankirai of tegels of beton

Houten/composiet terras leggen op bestaande beton

Houten/composiet terras leggen op bestaande beton (waar nu nog gedeeltelijk tegels op liggen)

Creëren van een dakterras

Epdm onderlaag op plat dak, daaronder 12 cm isolatie op OSB platen. Slechts afwateringspunt voor het hele dak. We willen graag houten, onderhoudsarme ondergrond en veilige balustrade (inox?). Dient om te chillen, enkel wat zeteltjes, tafeltje er op. Evt voor BBQ'tje te doen etc. Komen geen zware structuren op. Toegang tot het terras is er nog niet (ofwel draaitrap vanuit tuin, ofwel extra buitendeur crëeren op de verdieping naar het terras.