Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Evergem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Evergem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Evergem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Evergem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Evergem:

Doorrit maken met klinkers

Aanleg doorrit naar garages achter appartementen . Totale opp ca 350 m² Oprit: in klinkers.

Composiet terras aanleggen

Ik wil tussen het zwembad en het terras een nieuw terras laten plaatsen. Dit graag in composiet. Het gaat om een oppervlakte tussen de 10 en 50 m².

Houten terras aanleggen

Aanleggen houten terras , oppervlakte ongeveer 40m². geen oude terras af te breken.

Terras aanleggen met klinkers 20 m²

Terras aanmaken met klinkers voor een oppervlakte van 20 m². Volledig uitgegraven worden, en stabilisé leggen. Dit is een voortuintje.

Houten terras aanleggen

Ons project dat we voor ogen hebben is aanleggen van een terras en loopt dan verder langs ons huis,als een pad, tot aan de oprit. Langs de andere kant loopt het dan verder de tuin in,langs het tuinhuis tot aan de overkapping die we eveneens zouden mee onder handen nemen. Combinatie hout - betonvloer

Oprit aanleggen met steentapijt

Heraanleg van onze oprit. Ca 150 m². Momenteel klinkers, we wensen een oplossing die vooral onderhoudsvriendelijk en oerdegelijk is.

Gepolierde betonvloer of polybeton plaatsen op terras

Er ligt nu al een terras met terrastegels, maar we zouden het ook een meter uitbreiden naar voor. En aansluitend op de zijkant ook nog een stuk bij. Gepolierd betonvloer leggen , ongeveer 35 m²

Dakterras met toegang

Via de slaapkamer is er toegang tot een kleine dakruimte, ik wil het schuin dak en velux ombouwen naar een opening naar het dak. Het dak wil ik ombouwen naar een klein dakterras. Het terras is 1m x 3m.

Aanleggen van terras en oprit

Terras naast het huis aanleggen en misschien ook de oprit budget vriendelijk, nog geen idee welke klinkers. Steen weet ik nog niet goed graag met de vakman bekijken naar de prijzen. Ook interesse in klinkers plaatsen.

Aanleggen terras met klinkers

aanleggen van terras met klinkers en natuursteen.