Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Gent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Gent of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Gent die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Gent:

Tegels leggen stadskoertje

Ik heb een stadskoertje van ongeveer 5m². Ik zou hier graag andere tegels laten opleggen.

Plaatsen van 3 balkonnen en 3 glazen deuren

3 Balkonnen en 3 glazen deuren plaatsen. Balkonnen kunnen telkens tussen 3 bestaande muren geplaatst worden. Afmetingen zijn 10m x 1.75m elk. Naast 3 zijmuren is er ook een muur aan open kant waarop balkonnen kunnen steunen.

Terras op plat dak plaatsen

Composiet dakterras van 12m² aanleggen. Momenteel roofing en toegang via schuifdeur. Liefst zwevend of op poten.

Klinkerwerken uitvoeren

Leggen van 6m² kleiklinkers in tuin.

Houten terras plaatsen

Graag wil ik mijn houten terras vernieuwen in 2 hoogtes. Oppervlakte 1: 35 m² en opp 2: 17 m². Graag een duurzaam hout. Ondergrond: beton bij opp1. En gewoon aarde bij opp2. Oud terras ook af te breken en meenemen.

Zwevend terras in metaalconstructie plaatsen

Zwevend terras in metaalconstructie van 4m x 2m plaatsen ter hoogte van zadeldak.

Terras aanleggen

We zouden graag met de tijd onze tuin aanleggen. Dit is een bijwoning met achter ons huis een grote oppervlakte van 264m². Het stuk net achter onze woning zouden we in kasseien willen laten aanleggen ongeveer 30m². Vroeger stond daar een groot magazijn, maar het terrein zal volledig afgegraven zijn en klaar voor de werken.

Terras aanleggen

Ik wil een terras laten aanleggen achter mijn rijwoning. Ik heb grote schuiframen naar de tuin waarvan 2 van de 3 delen openschuiven en binnen ligt er een betonvloer. Ik wil graag een strak terras van ongeveer 24 m². De tuin ligt ongeveer 70 cm hoger dan de vloer binnen dus het terras heeft een draagconstructie nodig en eronder moet de ruimte worden opgevuld. Het terras in beton, tegels of hout te leggen.

Terras plaatsen

Terras plaatsen van ongeveer 20m²

Vernieuwen houten terras

Huidig bankiraiterras is 20 jaar oud en versleten. Moet dus vervangen worden. Er is ook jacuzzi op dit terras - weet nog niet wat ik daar mee ga doen . Terras in hout of composiet.