Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Gent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Gent of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor gelijkaardige projecten:
zwevend terras bel-etage en terras in tuin maken, aanleggen van 2 dakterassen in hout, bestaand terras in tegels vergroten van bel-etage, klinkerwerken uitvoeren, houten terras aanleggen, dakterras op bestaande dakkapel maken, houten terras aanleggen 35 m², houten terras aanleggen in thermowood + houten afsluiting met deurtje, terras in composietplanken aanleggen, houten terras maken op dak, houten terras leggen, heraanleggen oprit, houten terras aanleggen, composiet terras aanleggen, houten terrassen aanleggen met houten pad 25 m²

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Gent staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Gent:

Houten terras aanleggen op tweede verdieping

Een houten terras aanleggen op het dak , een oppervlakte van 8 m². Op de tweede verdieping, zonder balustrade. Er ligt nu roofing, en tegels, de tegels verwijderen en hout aanleggen.

Terras aanleggen in vierkante klinkers

Terras aanleggen voor een rijwoning. Dit gaat om een terras van ongeveer 15 vierkante meter met ook een uitsparing te voorzien aan één kant. Dit graag in vierkante klinkers van 15 x 15 cm die we nog niet hebben aangekocht. Er moeten ook de nodige grondwerken gebeuren.

Houten dakterras aanleggen 30 m²

Aanleggen van een dakterras 30 m² graag in hout. Liefst in thermowood...of ander hout te bespreken met de vakman. Dat is momenteel EPDM.

Houten terras op bijgebouw maken

Dakterras bovenop bijgebouw stadswoning. Ook een balkon naar het dakterras zou gemaakt moeten worden. Wand voorzien aan kant van de koer . Oppervlakte : 2 m op 5 m. Vanuit de keuken ook een toegang naar terras. Inkijk op industrieel gebouw. Houten of composiet variant als materiaal.

Kunststof dakterras leggen

Het aanleggen van dakterras op plat dak van circa 17m2 + omheining van circa 6m liefst in glas, ondergrond terras niet belangrijk juist goed te onderhouden.

Houten dakterras en houten tuinterras plaatsen voor twee werven

Plaatsen van dakterras (65 m²) en balustrades en bordes op werf 1 + tuinterras te werf 2 (35 m²) Er zou tussen 50 en 100 m² geplaatst moeten worden.

Houten terras op dak aanleggen

Houten terras aanleggen op plat dak. Gerenoveerd huis, plat dak 6 op 2,20 meter en dan houten terras op aanleggen. Dit mag basis hout zijn , bankirai.

Houten dakterras aanbouwen

Wij willen ons terras op de eerste verdieping aanbouwen. Er moet vooraan een poutrel van +/- 5 m gestoken worden tussen 2 muren (er is geen ondersteuning nodig naar onderen toe). Achteraan moet er een houten balk tegen een muur bevestigd worden. (Dus het terras wordt bevestigd aan 2 zijdelingse en 1 achterliggende muur. ) Vloeren ofwel kunststof of houten vloer. De oppervlakte is +/- 15 m² a 20 m². Balustrade aanmaken een combinatie van ijzer en hout. De constructie van het terras zal identiek zijn aan bovenliggende terrassen.

Houten terras maken op plat dak

Ik wil graag vanuit de slaapkamer een opening (raamdeur vermoedelijk 2m x 0,80m) naar het plat dak boven de keuken. Het is een dak van om en bij de 10 vierkante meter, met 2 lichtkoepels (keuken vermoedelijk 1m x 1m & badkamer kleiner). Het dakoppervlak is vernieuwd in 2011 of 2012, er is EPDM op geplaatst. Ik wil ook dat het terras een omheining krijgt om inkijk te voorkomen, en om de poezen een buitenverblijf te geven zonder dat ze weg kunnen. Verder hoeft er niet meer op dan een leuke tuintafel/stoelen, en een bloembak (lichtgewicht).

Houten dakterras aanleggen zonder balustrade

Wij zouden graag een dakterras aanleggen- graag in hout het is een nieuwbouw woning. Het is een rechthoek met lengte 5 m 60 en breedte 2 m 67 aan de ene kant en 2 m 58 aan de andere kant (door een inkeping). Het dakterras komt op de keuken het is nu een roofing. Er hoeft geen balustrade te komen.

Heraanleg (betegeling en onderlaag) terras op eerste verdieping

Terras op eerste verdieping renoveren. Opnieuw betegelen en vermoedelijk ook vervanging van de onderlaag van de tegels. Afwerking met boordsteen in blauwe hardsteen.

Terrastegels plaatsen

Ik zoek een betrouwbare aannemer die kwalitatief werk aflevert ; om een 25 m2 aan terrastegels te leggen. In samenspraak kan ik meehelpen met het uitbreken. Het werk dat dient te gebeuren is aldus (uitbreken), plaatsen en voegen van grote terrastegels 1m x40cm.

Gepolierde betonvloer aanleggen voor terras

Wij hebben een kleine stadstuin en we wilden die graag vernieuwen... want nu is het een aarden ondergrond met houtschilfers. We zouden wel langs weerszijden van de tuin ongeveer 1 m speling willen hebben om de magnolia en andere planten die daar staan niet te moeten verwijderen. Gaat om een oppervlakte van 40 m². Voorbereidende werken nodig.

Gepolierde betonvloer / polybeton

We hebben een klein huisje gekocht in Gent met redelijk grillige vormen. Er zitten vreemde hoeken in het huis, en een gietvloer lijkt ons interessant om die reden, om zo weinig mogelijk overschot te hebben. Er komt ook vloerverwarming. De plannen worden nu getekend, en we moeten een beslissing maken over de vloer. Dat zal bepalen of we in houtskelet of staal bouwen. Bedankt! Miet Claes Mijn vrije opbouwhoogte is meer dan 7 cm Betonvloer te plaatsen oppervlakte is ongeveer 98 m².

Houten terras aanleggen

Een houten terrasje aan te leggen in ons klein stadstuintje. Oppervlakte ongeveer 30 m².

Dakterras in hout plaatsen

Betreft een 3-ledig dak, waarbij ongeveer de helft in groendak moet komen ( daarvoor hebben wij al iemand gecontacteerd) en waarbij de andere helft nog moet ingericht worden ( planken, tegels, kunstgras ? Voor 40m²) Het dak is volledig vernieuwd in epdm en verstevigd.

Terras aanleggen

Graag hadden we ons terras laten heraanleggen. De afbraakwerken zouden we zelf doen. Er zou ook een stenen waterpartij aangelegd moeten worden.

Houten terras aanleggen

Koertje met tegels: houten terras plaatsen bovenop de bestaande tegels. In bespreking met de vakman welk soort hout gebruiken.

Dakterras op bestaand dak

Wij willen graag een dakterras op een bestaand plat dak (uit roofing). Hierbij denken wij aan een balkenstructuur die op een draagmuur rust, wij willen geen voetjes op de bestaande roofing. Ons stedenbouwkundige vergunning is reeds goedgekeurd. Graag in het voorjaar de werken kunnen starten.

Terras betegelen

40m² terras met 20x20x2 tegels, Vietnamese hardsteen. Lijmen op beton. En plinten rondom. Tegels reeds aangekocht.

Insijpelend vocht via dakterras appartement nakijken

Bij de renovatie van het appartement (4 de verdieping.) waren er reeds sporen van vroegere vochtinfiltratie. De door vocht aangetaste pleisterlaag werd verwijderd en de naakte baksteen behandeld met een vochtwerend middel. De onbepleisterde muur was toen kurkdroog. Volgens mij is de infiltratie te wijten aan het bovenliggende dakterras maar kan dit niet met zekerheid zeggen.

Bestaand terras uitbreiden

We hebben een bestaand terras uit bankirai, en een houten, glazen schutting dat we delen met onze buren. De latten op de vloer moeten uitgebreid worden en nog een stuk schutting in het hout moet worden afgewerkt

Dakterras maken

Ik ben eigenaar van een appartement in Ledeberg. M'n zus is eigenaar van het appartement op de gelijkvloerse verdieping (samen zijn we eigenaar van de gehele woning). Ik zou graag een dakterras laten plaatsen op het platte dak achter m'n woning. Kan/mag dit? En zo ja, wat zijn de mogelijkheden en welk prijskaartje hangt daar aan?

Terras in bankirai maken

Onze stadstuintje is ongeveer 16m² groot. Doordat dit meestal een moeras is, zouden wij graag een houten (bankirai, ongeveer 12m²)terras willen leggen. Graag zouden we aan de zijkanten nog een beplanting willen hebben zoals nu op de foto's te zien is. Langs de ene kant willen we een gootje hebben zodat het water nooit op de ondergrond kan blijven staan. Graag hiervoor een offerte.

Aanleggen terras

Het hout in ThermoWood (smalle stroken hout) spreekt ons aan voor het tuinterras. Afhankelijk van prijs te bekijken voor welk houtsoort geopteerd wordt. Er is reeds een betonnen oneffen ondergrond (zie afbeelding 'tuinterras in hout'). We wensen tevens een soort van vastgemaakte zitbank in hetzelfde houtsoort te verkrijgen (lengte ongeveer 3 meter) aan de wand van een bestaand terras met betontegels (zie afbeelding 'houten bank'). Oppervlakte terras 12 m².