Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Gent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Gent of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Gent die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Gent:

Terras aanleggen

We zouden graag met de tijd onze tuin aanleggen. Dit is een bijwoning met achter ons huis een grote oppervlakte van 264m². Het stuk net achter onze woning zouden we in kasseien willen laten aanleggen ongeveer 30m². Vroeger stond daar een groot magazijn, maar het terrein zal volledig afgegraven zijn en klaar voor de werken.

Terras aanleggen

Ik wil een terras laten aanleggen achter mijn rijwoning. Ik heb grote schuiframen naar de tuin waarvan 2 van de 3 delen openschuiven en binnen ligt er een betonvloer. Ik wil graag een strak terras van ongeveer 24 m². De tuin ligt ongeveer 70 cm hoger dan de vloer binnen dus het terras heeft een draagconstructie nodig en eronder moet de ruimte worden opgevuld. Het terras in beton, tegels of hout te leggen.

Terras plaatsen

Terras plaatsen van ongeveer 20m²

Vernieuwen houten terras

Huidig bankiraiterras is 20 jaar oud en versleten. Moet dus vervangen worden. Er is ook jacuzzi op dit terras - weet nog niet wat ik daar mee ga doen . Terras in hout of composiet.

Dakterras van 140 m² renoveren met hout of composiet

Reeds bestaand dakterras in bankirai en kasseien moet vervangen worden. Het gaat om 140 m² in totaal. Nieuw materiaal moet hout of composiet zijn dat waterbestendig is.

Klinkers aanleggen

Oprit en tuinpad ongeveer 100 vierkante meter in klinkers

Houten terras aanleggen

voortuintje in een begijnhof. Kleine oppervlakte. er liggen nu granietsteentjes met worteldoek eronder. Al 10 jaar.

Klinkerwerken uitvoeren

rijhuis over volle breedte 5.65m op 3m met aanwezigheid van septische put (geurvast deksel te plaatsen liefst ook met klinkers ingevuld) aan linker zijde graag ook plaatsen van fundering om glasdallen scheidingswand van 2m hoog te plaatsen). klinkers reeds aanwezig (recup). slechte grond dus graag met onderfundering 20cm gebroken beton puin 0/20 + 15 cm zandcement. grootste deel werd reeds door aannemer van huis afgegraven slechts een schil van +- 10 cm bleef over deze grond met stenen moet uiteraard worden afgevoerd. Als laatste hebben we ook een regenwaterput deze zal in de tuin zitten maar mag ook van een putdeksel worden voorzien.

Houten terras leggen

Graag wil ik rondom een gebouw van ca. 5,00 m x 5,25 m een looppad aanleggen van 1,00 m breedte. Dit looppad zal gedragen worden door tegeldragers en heeft een totale oppervlakte van 25,23 m2.

Houten terras plaatsen

Een houten plaatsen op een platdak met leuning . De oppervlakte is meer dan 20m².