Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Gent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Gent of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Gent die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Gent:

Oprit in kasseien aanleggen

Het betreft een oprit van 40 vierkante meter, moet uitgegraven worden want nu ligt er kiezelstenen en een padje naar de voordeur. De waterput moet opgemetselt worden alsook nog een andere put

Houten terras aanleggen op tweede verdieping

Een houten terras aanleggen op het dak , een oppervlakte van 8 m². Op de tweede verdieping, zonder balustrade. Er ligt nu roofing, en tegels, de tegels verwijderen en hout aanleggen.

Terras aanleggen in vierkante klinkers

Terras aanleggen voor een rijwoning. Dit gaat om een terras van ongeveer 15 vierkante meter met ook een uitsparing te voorzien aan één kant. Dit graag in vierkante klinkers van 15 x 15 cm die we nog niet hebben aangekocht. Er moeten ook de nodige grondwerken gebeuren.

Houten dakterras aanleggen 30 m²

Aanleggen van een dakterras 30 m² graag in hout. Liefst in thermowood...of ander hout te bespreken met de vakman. Dat is momenteel EPDM.

Houten terras op bijgebouw maken

Dakterras bovenop bijgebouw stadswoning. Ook een balkon naar het dakterras zou gemaakt moeten worden. Wand voorzien aan kant van de koer . Oppervlakte : 2 m op 5 m. Vanuit de keuken ook een toegang naar terras. Inkijk op industrieel gebouw. Houten of composiet variant als materiaal.

Kunststof dakterras leggen

Het aanleggen van dakterras op plat dak van circa 17m2 + omheining van circa 6m liefst in glas, ondergrond terras niet belangrijk juist goed te onderhouden.

Houten dakterras en houten tuinterras plaatsen voor twee werven

Plaatsen van dakterras (65 m²) en balustrades en bordes op werf 1 + tuinterras te werf 2 (35 m²) Er zou tussen 50 en 100 m² geplaatst moeten worden.

Houten terras op dak aanleggen

Houten terras aanleggen op plat dak. Gerenoveerd huis, plat dak 6 op 2,20 meter en dan houten terras op aanleggen. Dit mag basis hout zijn , bankirai.

Houten dakterras aanbouwen

Wij willen ons terras op de eerste verdieping aanbouwen. Er moet vooraan een poutrel van +/- 5 m gestoken worden tussen 2 muren (er is geen ondersteuning nodig naar onderen toe). Achteraan moet er een houten balk tegen een muur bevestigd worden. (Dus het terras wordt bevestigd aan 2 zijdelingse en 1 achterliggende muur. ) Vloeren ofwel kunststof of houten vloer. De oppervlakte is +/- 15 m² a 20 m². Balustrade aanmaken een combinatie van ijzer en hout. De constructie van het terras zal identiek zijn aan bovenliggende terrassen.

Houten terras maken op plat dak

Ik wil graag vanuit de slaapkamer een opening (raamdeur vermoedelijk 2m x 0,80m) naar het plat dak boven de keuken. Het is een dak van om en bij de 10 vierkante meter, met 2 lichtkoepels (keuken vermoedelijk 1m x 1m & badkamer kleiner). Het dakoppervlak is vernieuwd in 2011 of 2012, er is EPDM op geplaatst. Ik wil ook dat het terras een omheining krijgt om inkijk te voorkomen, en om de poezen een buitenverblijf te geven zonder dat ze weg kunnen. Verder hoeft er niet meer op dan een leuke tuintafel/stoelen, en een bloembak (lichtgewicht).