Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor kunststof dakterras leggen:

Kunststof dakterras leggen

Het aanleggen van dakterras op plat dak van circa 17m2 + omheining van circa 6m liefst in glas, ondergrond terras niet belangrijk juist goed te onderhouden.
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Gent (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor kunststof dakterras leggen uit heel België:

Aanleggen van dakterras in kunststof

Dak in asfalt en daarop aanleg van een terras in kunststof, composiet. ook maken van een balustrade. Terras : iets kleiner dan 100m²

Dakterras in kunststof aan te leggen

Dakterras van ongeveer 25m² aan te leggen. Dakterras in kunststof of betegeling aan te leggen. Nu enkel een plat dak.

Houten dakterras aanbouwen

Wij willen ons terras op de eerste verdieping aanbouwen. Er moet vooraan een poutrel van +/- 5 m gestoken worden tussen 2 muren (er is geen ondersteuning nodig naar onderen toe). Achteraan moet er een houten balk tegen een muur bevestigd worden. (Dus het terras wordt bevestigd aan 2 zijdelingse en 1 achterliggende muur. ) Vloeren ofwel kunststof of houten vloer. De oppervlakte is +/- 15 m² a 20 m². Balustrade aanmaken een combinatie van ijzer en hout. De constructie van het terras zal identiek zijn aan bovenliggende terrassen.

Houten dakterras vernieuwen

Dakterras van 35 m² te vernieuwen. Op het ogenblik ligt er bankirai hout, die moet vernieuwd worden. Of wel tegels of kunststof , maar geen tegels.

Dakterras in kunststof bankirai

Ik zou graag een dakterras willen laten leggen in kunststof bankirai. De totale oppervlakte van het terras is 2. 5 x 3 maar er zit een lichtkoepel in waar omheen moet gewerkt worden. De koepel is 1 op 1. 8m (zie foto)

Dakterras aanmaken in kunststof bankirai

Ik zou graag een dakterras maken van een gedeelte van de zolder. Het betreft een woning met een schuin dak (zadeldak). Ik zou dus graag het dak gedeeltelijk willen afbreken en van de zolderruimte een terras maken die je betreedt via een schuifraam. Gevelbreedte is +-4 m.

Dakterras aanleggen in kunststof bankirai

Dakterras op 2de verdieping appartement plaatsen met kunststof bankirai.

Draadafsluiting dakterras plaatsen

Ik zou graag een nieuwe draadafsluiting op mijn dakterras laten plaatsen. De afsluiting moet een harde draad van 1'5 m hoog en 8 m lang zijn. Aangezien de hond van de buren (een husky) vaak tegen de draad springt moet deze ook echt een sterke omheining zijn. De onderkant van de draad zou ik graag laten invlechten met kunststof strips, zodat de haren van de husky niet meer tot bij mij kunnen.