Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor houten terras op bijgebouw maken:

Houten terras op bijgebouw maken

Dakterras bovenop bijgebouw stadswoning. Ook een balkon naar het dakterras zou gemaakt moeten worden. Wand voorzien aan kant van de koer . Oppervlakte : 2 m op 5 m. Vanuit de keuken ook een toegang naar terras. Inkijk op industrieel gebouw. Houten of composiet variant als materiaal.
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Gent (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten terras op bijgebouw maken uit heel België:

Houten terras aanleggen 40 m²

Houten terras plaatsen met een oppervlakte van 40 m². Het hout zou bovenop de huidige terras moeten komen die met tegels is aangelegd.

Houten dakterras aanleggen

We zouden graag een houten terras plaatsen op ons platte dak in roofing. Ook een trap plaatsen naar het terras. Tussen de 50 - 100 m² groot.

terras aanlegen en een nieuwe tuinhuis plaatsen

Afbraak van een tuinhuis. Aanleg van terrastegels ong 20m² op deze plaats (dus grond ook uit te graven). Afbreken van een bestaande terrasoverkapping en een nieuwe plaatsen. Afbraak van rommelkot achteraan in tuin,hier zou een nieuw tuinhuis moeten komen. Daar ook terrastegels leggen (15 à 20m²) Plaatsen van houten tuinpanelen (zal ongeveer 30m zijn). Aankoop van de tuinhuis en terrastegels aankopen via de vakman .

Bankirai terras herstellen

Terras is in bankirai aangelegd. Eén houten draagbalk is echter rot! Het terras is 7 meter op 3. 30 meter. De planken zijn vastgenageld.

Houten terras aanleggen 16 m² en schuttingen plaatsen

Ik wil graag een terras in de tuin laten aan leggen. Ondergrond : aarde . Afmetingen : +/- 4 m x 4 m bij voorkeur in composiet hout. Graag in composiet aan te leggen. Ook nog twee schuttingen plaatsen.

Houten gevelbekleding plaatsen 50 m² terras muren

Betreft gevelbekleding van 3 buitenmuren met thermowood met een deel isolatie. Betreft 1 gemeenschappelijke muur 3,5 m op 3,5 m inclusief isolatie - 1 muurtje van 8 m op 1,2 m en diepte 0,5 m ook uit te kleden- geen isolatie - 1 muur van 8 m op 4,5 m geen isolatie plaatsen.

Schuifraam mechanisme vervangen

Ons schuifraam naar het terras opent niet meer. Dit is van de woonkamer naar het terras. Het hefmechanisme werkt niet meer. Graag mechanisme vervangen. Het betreft een schuifraam van ongeveer 20 jaar oud met een houten kader. Het schuifraam gedeelte die opent is 135 cm breed op 203 cm hoog.

Houten afsluiting plaatsen 20 meter recht stuk

Ik wil houten schermen geplaatst hebben aan een scheidingslijn met de buren. Nu is er een draad gespannen om mijn grond maar ik wil een visuele afscheiding. Scheidingslijn bestaat zowel uit terrastegels als tuin als kiezelstenen gedeeltes. In het totaal is er een lengte van 20 meter te overbruggen, waarvan ongeveer 5,7 m terras, 5,3 m gras en 9 m kiezel. De hoogte graag 1.80 meter. De eerste 3,5 meter terras zijn er reeds houten panelen waarrond de leien van het huis geplaatst zijn, dus deze zullen waarschijnlijk moeten blijven bestaan.

Partners

Partners van Casius