Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Gentbrugge te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Gentbrugge.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Gentbrugge of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Gentbrugge die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Gentbrugge:

Houten terras leggen

Het is momenteel een terras op een betonnen vloer. Hij ligt al vrij goed waterpas. Er staan 2 palen ingeboord van het overdekte stuk afdak en er is een klein verhoog van 2 mop 2 m . Daarnaast is onze schuifdeur (om vlot binnen en buiten te gaan) 8,5 cm hoog. Dus best het terras rond deze hoogte leggen. . Samen is het 19 vierkante meter. Graag zouden we planken van Thermowood hebben.

Houten terras maken op plat dak

Het gaat hier om een plat dak, om en bij de 35 m² Houten terras aanleggen op plat dak. Omgevingsvergunning dient nog aangevraagd te worden.

Aanleggen van terras in klinkers 13 m²

Aanleggen van terras in klinkers in achtertuin voor een oppervlakte van 13 m². Ook nog de voorbereidende werken uitvoeren, uitgraven... Klinkers zijn te bespreken met de vakman.

Tuinterrassen betegelen

De opdracht bestaat uit het betegelen van 2 terrassen (17 m² en 22 m²) waarvan één van de twee terrassen bestaat uit een brede trap van 3 treden. Tegels aan te kopen in overleg met vakman. Oppervlakte die men moet betegelen is grotendeels uitgebroken.

Terras aanleggen en betegelen

Terras aanleggen aan een pas gerenoveerde woning. Het terras is ongeveer 16 vierkante meter. Woning is volledig gelijk gebouwd dwz dat het terras nu opgehoogd moet worden dit kan geen probleem geven daar wij denken dat er minder graafwerken nodig zullen zijn. Op de scheidingslijn staat wel een houten afsluiting van de buren waar men rekening mee moet houden. Nog een pluspunt men moet niet door de woning daar wij een oprit hebben achteraan. Graag ter plaatse komen kijken.

Tuinterras laten gieten in beton

We willen graag ons tuinterras laten gieten in beton. Het betreft 2 kleine terassen, het eerste met trappen en een verhoging voor een plantenbak, het tweede is een effen stuk. Het gaat om een totaal van 6m³ Het gaat om een rijwoning. Plannen beschikbaar

Aanleggen van dakterras

Het betreft een nieuw aan te leggen terras op een plat dak. Er dient ook een toegang naar het dak gemaakt te worden vanuit de woning.

Dakterras vernieuwen met houten vloer

Momenteel is ons terras enkel dakbedekking met plastic veiligheidstegels op. Aan de randen schiet heel veel onbedekte plaats over. Aan 4 kanten staat een muur. Ik wil een houten terras tot zo dicht mogelijk tegen de muren, zodat er nog steeds een vlotte afloop is. Stevig genoeg om plantenbakken en tuinmeubilair op te zetten.

Aanleg dakterras

Graag zouden wij een dakterras aanleggen op ons plat dak. Dit zou ongeveer 16m² zijn. Zou het mogelijk zijn om hiervoor een offerte op te maken? Het belangrijkste is dat we onze lichtinval van de koepel niet willen verliezen. Dakterras in hout en lichtkoepel of beloopbaar glas.

Heraanleggen van terras in bankirai of uitbreken

We hebben een terras van gepolierd beton met een zwarte afwerkingslaag. Deze toplaag werd slecht uitgevoerd waardoor we ofwel er een houten terras moeten op leggen ofwel het bestaande terras afbreken en een nieuw terras leggen. Dit gaat over 1 x 24 m² en 1 x 3 m². Best ter plaatse komen kijken door een vakman om te zien naar de mogelijkheden.