Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Gentbrugge te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Gentbrugge.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Gentbrugge of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij terrasbouwers voor gelijkaardige projecten:
zwevend terras bel-etage en terras in tuin maken, aanleggen van 2 dakterassen in hout, bestaand terras in tegels vergroten van bel-etage, klinkerwerken uitvoeren, houten terras aanleggen, dakterras op bestaande dakkapel maken, houten terras aanleggen 35 m², houten terras aanleggen in thermowood + houten afsluiting met deurtje, terras in composietplanken aanleggen, houten terras maken op dak, houten terras leggen, heraanleggen oprit, houten terras aanleggen, composiet terras aanleggen, houten terrassen aanleggen met houten pad 25 m²

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Gentbrugge staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Gentbrugge:

Aanleggen van terras in klinkers 13 m²

Aanleggen van terras in klinkers in achtertuin voor een oppervlakte van 13 m². Ook nog de voorbereidende werken uitvoeren, uitgraven... Klinkers zijn te bespreken met de vakman.

Tuinterrassen betegelen

De opdracht bestaat uit het betegelen van 2 terrassen (17 m² en 22 m²) waarvan één van de twee terrassen bestaat uit een brede trap van 3 treden. Tegels aan te kopen in overleg met vakman. Oppervlakte die men moet betegelen is grotendeels uitgebroken.

Terras aanleggen en betegelen

Terras aanleggen aan een pas gerenoveerde woning. Het terras is ongeveer 16 vierkante meter. Woning is volledig gelijk gebouwd dwz dat het terras nu opgehoogd moet worden dit kan geen probleem geven daar wij denken dat er minder graafwerken nodig zullen zijn. Op de scheidingslijn staat wel een houten afsluiting van de buren waar men rekening mee moet houden. Nog een pluspunt men moet niet door de woning daar wij een oprit hebben achteraan. Graag ter plaatse komen kijken.

Tuinterras laten gieten in beton

We willen graag ons tuinterras laten gieten in beton. Het betreft 2 kleine terassen, het eerste met trappen en een verhoging voor een plantenbak, het tweede is een effen stuk. Het gaat om een totaal van 6m³ Het gaat om een rijwoning. Plannen beschikbaar

Aanleggen van dakterras

Het betreft een nieuw aan te leggen terras op een plat dak. Er dient ook een toegang naar het dak gemaakt te worden vanuit de woning.

Dakterras vernieuwen met houten vloer

Momenteel is ons terras enkel dakbedekking met plastic veiligheidstegels op. Aan de randen schiet heel veel onbedekte plaats over. Aan 4 kanten staat een muur. Ik wil een houten terras tot zo dicht mogelijk tegen de muren, zodat er nog steeds een vlotte afloop is. Stevig genoeg om plantenbakken en tuinmeubilair op te zetten.

Aanleg dakterras

Graag zouden wij een dakterras aanleggen op ons plat dak. Dit zou ongeveer 16m² zijn. Zou het mogelijk zijn om hiervoor een offerte op te maken? Het belangrijkste is dat we onze lichtinval van de koepel niet willen verliezen. Dakterras in hout en lichtkoepel of beloopbaar glas.

Heraanleggen van terras in bankirai of uitbreken

We hebben een terras van gepolierd beton met een zwarte afwerkingslaag. Deze toplaag werd slecht uitgevoerd waardoor we ofwel er een houten terras moeten op leggen ofwel het bestaande terras afbreken en een nieuw terras leggen. Dit gaat over 1 x 24 m² en 1 x 3 m². Best ter plaatse komen kijken door een vakman om te zien naar de mogelijkheden.

Houten terras aanleggen-voortuin met arduin

Wij willen graag aan onze aanbouw/keuken : -Een houten terras aanleggen op dezelfde hoogte met bankirai. -Voortuin met arduin. -Daarnaast hadden wij graag aansluitend houten (bloem) bakken voorzien.

Plaatsen van extra terras

Achteraan in de tuin willen we een extra terras. De tuin is goed bereikbaar voor machines en andere materiaal. U kan bij ons gemakkelijk parkeren. Graag een budgetvriendelijk terras. Moet niet uitgegraven worden, mag zwevend terras zijn. Graag advies hierover, en ter plaatste komen kijken, mag beton zijn, iets snel gedaan.

Aanleggen van terras in stadstuin

Aanleggen van terras in stadstuin.

Aanleg van terras in nieuwe tuin

Het gaat om de aanleg van een terras in een nieuwe tuin. Er is nog niks voorzien qua stabilise of andere ondergrond, dat dient ook voorzien te worden. Toegang tot de tuin is via een smal pad waar wel een kruiwagen maar geen grote voertuigen over heen kunnen.

Terras in thermowood hout of composiet

Het betreft een terras voor een rijwoning in Gentbrugge in thermowood hout of composiet (Deceuninck). Met Deceuninck terras heb ik ervaring, maar eventueel overweeg ik voor thermowood. Hiervoor had ik een vraag, hoe zit het met het,onderhoud. Klopt het dat je jaarlijks opnieuw het terras moet behandelen? Alvast bedankt om een offerte door te sturen voor ofwel enkel aankoop materiaal ofwel incl. plaatsing. Adresgegevens na afspraak.

Maken van dakterras

Dakterras aanleggen . Er is nog geen toegang tot het dak, en ook geen trap.Momenteel plat dak. Materiaalkeuze?

Houten terras aanleggen

Houten terras planken op beton plaatsen. Eventueel meedenken over geschikte aflopen en waterpunt. Terras, beton oppervlakte 5 op 3 m.

Aanleg van terras

We willen het terras aan de achterzijde van ons huis in Gentbrugge vervangen. Volgende dingen dienen te gebeuren: - Nieuwe aanleg terras ( 15m², met afstap van 3 treden) - Eventueel inbouwen van luik voor toegang sceptische put (deze laatste dient eventueel opgemetst te worden) Foto's van de huidige staat van het terras zijn beschikbaar. Kan u hiervoor ons een offerte bezorgen?

Terras en trapleuning plaatsen

We willen ons terras aan de achterzijde van ons huis vervangen. Het terras sluit aan op onze schuifdeur, heeft een oppervlakte van ongeveer 10m² en bevat een kleine vijver. De volgende dingen moeten uitgevoerd worden: - Verwijderen van vijver - Vervangen van bovenlaag in bankirai door nieuwe laag, met eventuele verhoging van 10cm, en toemaken van terras, met aanleg van nieuwe afstap - Inbouwen van luik voor toegang septische put (deze laatste dient eventueel opgemetst te worden) Verder willen we ook nog een leuning laten plaatsen op een open houten trap met overloop. Deze is trap is ongeveer 2,5 m groot.

een klein dakterras 4 m² op het dak van ...

een klein dakterras 4 m² op het dak van de badkamer.

wij zoeken een tuinaanlegger om in onze ...

wij zoeken een tuinaanlegger om in onze tuin een terras aan te leggen en te plaatsen. We zouden terrasplanken willen in pvc-hout. We willen gerust het nodige materiaal zelf al kopen (mits advies) maar willen liever dat een vakman het terras plaatst. Graag hadden we een idee gehad over het kostenplaatje hiervan. Bedankt Eva Clarke - De Pauw Maurice Verdoncklaan 68 9050 Gentbrugge 0486/905.174 clarke.depauw@skynet.be