Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor aanleggen van terras in klinkers 13 m² :

Aanleggen van terras in klinkers 13 m²

Aanleggen van terras in klinkers in achtertuin voor een oppervlakte van 13 m². Ook nog de voorbereidende werken uitvoeren, uitgraven... Klinkers zijn te bespreken met de vakman.
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Gentbrugge (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanleggen van terras in klinkers 13 m² uit heel België:

Terras aanleggen in gepolierde betonvloer

Graag zouden wij een terras aanleggen , deels liggen er al kiezels en deels nog gras. Terras in gepolieerd betonvloer komen.Terras 7 m op 5m

Aanleg terras en oprit met klinkers en betontegels

aanleggen van terras en oprit met betonplaten (eurodal of stelcon) zonder hijsgaten, aangevuld met kleiklinkers. Achterkant woning niet bereikbaar met hoge machines. Rond 100 m² ongeveer.

Houten terras aanleggen

Een rond terras van 4 m diameter (12.5m²) op de grond ( grasveld in de tuin). Terras op een houten frame, en op betontegels als fundering. Terras zal in de zomer een zwembad dragen van 3 m diameter x 0.7m hoog ( 7m³ water)

Terras in gepolierde betonvloer

Wij zouden graag een terras laten aanleggen +/- 65 m² met gepolierde beton eventueel met een stempel en kleur. Er ligt nu gebroken beton kiezel

Dakterras aanlegggen in composiet

Het gaat over het aanleggen van een terras , 2.75m x 4.4m op een dak. Er moet eerst een structuur gemaakt worden zodat het terras niet rechtstreeks op het dak steunt. Werken uit te voeren op eerste verdieping.

Aanleg van een houten terras

Aanleggen terras. Huidige situatie: nieuwbouw woning, gras aanwezig en ongeveer 1,5 meter tegen de woning puin. Terras : houten terras. Terras van 30 à 35 m².

Houten terras aanleggen

Aanleg terras met paddouk rond zwembad. Zwembad wordt gelegd in april. Daarna aanleg van terras. Terras : 80 m².

Houten terras aanleggen

Een houten terras aan te leggen. Momenteel ligt er een gedeelte met kasseien. Moet er trouwens eerst een beton gegoten worden of zijn er andere manieren. Teraas : 20 m² aan te leggen. plan is ter beschikking. Houten terras.