Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij terrasbouwers voor aanleggen van terras in klinkers 13 m² :

Aanleggen van terras in klinkers 13 m²

Aanleggen van terras in klinkers in achtertuin voor een oppervlakte van 13 m². Ook nog de voorbereidende werken uitvoeren, uitgraven... Klinkers zijn te bespreken met de vakman.
Offertes van terrasbouwers voor terras uit Gentbrugge (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanleggen van terras in klinkers 13 m² uit heel België:

Houten terras aanleggen 40 m²

Houten terras plaatsen met een oppervlakte van 40 m². Het hout zou bovenop de huidige terras moeten komen die met tegels is aangelegd.

Terras in keramische tegels aanleggen

Buiten terras in keramische tegels van 60 x 60 ongeveer 30 m². Stabilise plaatsen en tegels leggen.

Aanleggen kleine stadstuin+beplanting+verven omheining

Een onderhoudsvriendelijk en kindvriendelijk stadstuintje aanleggen van ongeveer 8 meter op 6 meter bij een rijhuis in Antwerpen dat men aan het renoveren is. Er ligt grond, maar is nog ongelijk. Het is omheind met muren in baksteen, die dienen geverfd te worden. Beplanting aanleggen. Het tuintje sluit aan bij het terras (dat nog enkel in beton ligt) aansluitend bij de woonkamer.

Terras in kleiklinkers aanleggen

Terras aanleggen van 10 a 15 m². Uitgraven (doen we evt. zelf) , stabilisé en kleiklinkers en één zonder uitgraven. Rijhuis.

Houten dakterras aanleggen

We zouden graag een houten terras plaatsen op ons platte dak in roofing. Ook een trap plaatsen naar het terras. Tussen de 50 - 100 m² groot.

Composiet terras rondom vijver aanleggen

Composiet terras leggen rond bestaande vijver, ongeveer 38 vierkante meter waar een vijver in ligt van ongeveer 8 vierkante meter. Momenteel staat oppervlakte vol met beplanting wat ik zelf kan verwijderen. Materiaal door vakman aan te kopen.

Dakterras in composiet aanleggen

Het zou over twee terrassen gaan, is het mogelijk om ook de plaatsing te voorzien. Terras in composiet tegels op plat dak te leggen, onderzijde is roofing. Ongeveer 42 m² aan te leggen. Graag indien mogelijk ook een balustrade plaatsen.

Composiet terras aanleggen rond zwembad 50-55 m²

Terras aan te leggen omheen een rond zwembad, diameter 6,40 m. Oppervlakte terras ongeveer 50 m²-55 m² aan te leggen. Het terras aan de rand van het bad kan bestaan uit kortere aansluitende planken aangezien een cirkel maken enkel met speciale boordstenen kan en we hier niet voor opteren. Momenteel ligt er een bankirai vloer op (op balkjes van 4 cm). De ondergrond is een chappe vloer.

Partners

Partners van Casius