Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een terrasbouwer uit Gijzenzele te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere terrasbouwers uit Gijzenzele.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke terrasbouwer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste terrasbouwer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende terrasbouwers in Gijzenzele of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een terrasbouwer voor terras in Gijzenzele die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een terrasbouwer in Gijzenzele:

Houten terras plaatsen

Graag wil ik mijn houten terras vernieuwen in 2 hoogtes. Oppervlakte 1: 35 m² en opp 2: 17 m². Graag een duurzaam hout. Ondergrond: beton bij opp1. En gewoon aarde bij opp2. Oud terras ook af te breken en meenemen.

Composiet terras aanleggen

Composiet of Keramisch terras aanleggen rond een rond zwembad. Opp. terras is ong. 107m² - 20m² van zwembad. Zwembad heeft diameter van 5m. Rond zwembad speciale anti-slipboordstenen plaatsen. Terras graag ook hoge anti-slipheid. Kizelstenen uitgraven, maar hierbij helpen eigenaars mee.

Oprit heraanleggen

Oprit van 12m x 4m heraanleggen. Bestaande kasseien zijn weg genomen bij verbouwing, kunnen herbruikt worden.

Terrassen heraanleggen

Onze terrastegels zijn voor een groot deel gescheurd en we willen ons terras vervangen. Dit is 47m² groot. Daarnaast hebben we onder onze inkom een tegelvloer op chappe liggen waarvan ook de tegels kapot zijn. Ook daar willen we een printbeton. De opp is 12m². Naast deze beide terrassen hebben willen we een tuinhuis plaatsen op een nog te gieten betonvloer van 32m².

Terras aanleggen

We willen graag een terras laten aanleggen van ongeveer 28m². Momenteel twijfelen we nog tussen tegels of gepolierde beton.

Terras aanleggen

Terras aanleg inclusief looppad ongeveer 30m² met natuursteen. Momenteel is er een stuk harde grond aanwezig en een stuk aarde. Daar waar het looppad loopt willen we het verbreden zodat we een terras kunnen aanleggen.

Composiet terras aanleggen

Composiet terras aanleggen van 3.5m x 1.5m op gazon. Nu is het gewoon gazon. Het zou zijn voor voor mijn tuinhuisje.

Oprit heraanleggen

Oprit in kasseien van 17m x 4m heraanleggen. Onvoldoende stabilisé en daardoor vervorming en onkruid ertussen.

Zwevend terras in metaalconstructie plaatsen

Zwevend terras in metaalconstructie van 4m x 2m plaatsen ter hoogte van zadeldak.

Terras aanleggen

Gemakkelijke onderhoudsvriendelijke afwerking voor terras van ong. 60m² plaatsen. Stabilisé is er al, maar vraag zich af of dit kapot kan vriezen als ze zouden werken met betontegels.